Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Waar wilt u de beton cire op aanbrengen?

   Waar wilt u de beton cire op aanbrengen?

   Beron cire aanbrengen op diverse ondergronden

   Het grote voordeel van beton cire is dat er veel verschillende types ondergrond in aanmerking komen. Zelf beton cire aanbrengen is dan ook niet moeilijk. Als u voor het laten aanbrengen van beton cire de prijs uitrekent en deze vergelijkt het met zelf beton cire aanbrengen, dan merkt u onmiddellijk het verschil.

    

    

    

   Op welke ondergrond kunt u beton cire aanbrengen?

   Zodra u een egale ondergrond heeft, zijn bijna alle materialen geschikt voor het aanbrengen van beton cire. Zo kunt u beton cire aanbrengen op:

    

   • Hout. Denk aan een houten muurpanelen of een houten tafel.
   • Gipsplaat. Bij verbouwingen kunt u beton cire aanbrengen op muren die met gipsplaten zijn afgewerkt.
   • MDF. U heeft een keuken geïnstalleerd en wil het werkblad met cire beton bekleden? Neem als ondergrond MDF en u krijgt altijd een perfect resultaat.
   • Tegels. Misschien heeft u nog oude tegels aan de muur van de keuken of de badkamer? Hierover kunt u makkelijk zelf beton cire aanbrengen.
   • Cementdekvloer. Bij een nieuwbouw of verbouwing kunt u rechtstreeks op uw cementdekvloer beton cire aanbrengen.

    

   Als u vragen heeft over betonstuc zelf aanbrengen, beton cire laten aanbrengen en de prijs hiervan, laat het ons gerust weten. Wij geven u professioneel advies. Op de vraag ‘wat kost beton cire aanbrengen?’, geven wij u een duidelijk antwoord. Voor beton cire laten aanbrengen is de prijs afhankelijk van de werkuren die er moeten aan besteed worden. Als u het zelf doet, bespaart u een enorme som geld.

   Beton ciré; Prijs - Traditioneel

   Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
   1m2€19,00€35,00Standaard
   25m2€18,05€33,255%
   35m2€17,10€31,5010%
   45m2€16,15€29,7515%
   95m2€15,20€28,0020%

    

   Beton ciré; Prijs - Kant & klaar

   Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
   1m2€28,00€44,00Standaard
   25m2€26,60€41,805%
   35m2€25,20€39,6010%
   45m2€23,80€37,4015%
   95m2€22,40€35,2020%

   Wat kost betonstuc zelf aanbrengen?

   Bij beton cire laten aanbrengen is de prijs altijd hoger dan bij het zelf aanbrengen van beton cire. Maar wat kost beton cire aanbrengen en waarom zou u voor beton cire laten aanbrengen een prijs betalen die sowieso hoger is dan wanneer u het zelf doet? Beton cire aanbrengen is tenslotte niet zou moeilijk als u de instructies die meegeleverd worden nauwkeurig volgt. Bij zelf betonlook aanbrengen betaalt u enkel de prijs van het product. Hierbij krijgt u gratis de primer meegeleverd.

    

   Wat kost beton cire aanbrengen in totaal?

   De prijs is afhankelijk van het type kamer waar u zelf beton cire gaat aanbrengen. Er zijn ‘droge’ en ‘natte kamers’. Natte kamers zijn bijvoorbeeld keuken, badkamer en toilet/wc. Voor natte kamers zijn meerdere toplagen nodig om het beton ciré water afstotend te maken. Deze toplagen maakt het beton cire naast waterdicht ook extreem sterk. Dit voorkomt krassen die je anders in het beton cire kunt krijgen. Bij de bestelling van het product duidt u aan in welke kamer u beton cire gaat aanbrengen. U krijgt meteen te zien hoeveel toplagen u dient aan te brengen en wat de meerprijs hiervan is. Uw vraag ‘wat kost beton cire aanbrengen’ is hiermee onmiddellijk beantwoord. U ziet meteen dat voor beton cire laten aanbrengen de prijs een stuk hoger ligt dan wanneer u het zelf doet.

    

    

   In welke kamers kunt u zelf beton cire aanbrengen?

   In principe is het aanbrengen van beton cire in elke kamer mogelijk.

   Hierbij kunt u denken aan;

    

    

   Ook buiten is beton cire mogelijk, bijvoorbeeld voor een buitenkeuken is het aanbrengen van beton cire perfect mogelijk.

   Uw beton cire perfect integreren in uw woning

   U kunt met beton cire heel creatief omgaan. U bepaalt zelf welke oppervlakken u met cire beton wilt bekleden. Plafond, muren en vloeren zijn hiervoor goed mogelijk. Maar ook op andere elementen in uw woning is het aanbrengen van beton cire een stijlvolle oplossing. Denk hierbij onder andere aan het aanbrengen van beton cire op het keukenblad en werkblad, de vensterbank en het bekleden van de haard. Ook meubels kunt u perfect van beton cire voorzien: een tafel, badkamermeubels of een tv-meubel bijvoorbeeld. Voor de meeste van deze oppervlaktes zijn minder grote hoeveelheden nodig. Een oude tafel die u met beton cire bekleedt of een zelf gemaakt tv-meubel laat u tot om meer met uw budget te doen dan u had gedacht.

   U kiest de kleuren en laat ze mooi aansluiten met de rest van uw interieur. Beton ciré gaat uitstekend bij hout, bakstenen muren en natuurstenen vloeren. U kunt zowel uw klassieke als uw moderne interieur met beton ciré afwerken. Het resultaat is altijd chique.

   Benodigdheden voor het aanbrengen van Beton Ciré

   ✔ Menggarde (niet nodig bij kant & klaar)
   ✔ Roller
   ✔ Verfbak
   ✔ Spaan
   ✔ Blokkwast

   Ondergrond voorbereiden

   ✔ Schuurmachine
   ✔ Stofzuiger
   ✔ Tape

   Kiest u voor beton cire? Kies voor Betonstunter!

   U kiest de kleur en het product dat u wenst. U kiest voor kant-en-klaar of voor nog te mengen beton cire en u bestelt eenvoudig via onze webshop. Als u nog vragen heeft over beton cire laten aanbrengen en de prijs wanneer u het zelf doet, of over de toepassingen en het aanbrengen zelf, contacteer ons en vraag het ons gerust.