/* HIERONDER JE HEADER CODE PLAKKEN */ /* ^^^ HIERBOVEN JE HEADER CODE PLAKKEN ^^^ */
Handleidingen »
0

  Beton Ciré aanbrengen op een aanrechtblad

  Beton cire aanbrengen op een aanrechtbladzorgt voor de look and feel van een massief keukenblad. Dit is niet van echt beton te onderscheiden en bespaard behoorlijk in de kosten. Toon meer
  Wij helpen je graag met zoeken.
  4 Producten
  Beton Cire pakket - Zelf mengen // 12 kleuren

  Beton Cire pakket - Zelf mengen // 12 kleuren

  ✓ Selecteer en bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft;
  ✓ Volledig pakket, inclusief primer, beton ciré en indien gekozen een waterdichte toplaag;
  ✓ Het zelf mengen pakket is zeer scherp geprijst;

  Advies nodig? Chat met ons!

  € 18,-
  Bekijken
  Beton Cire pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

  Beton Cire pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

  ✓ Selecteer en bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft ;
  ✓ PRO-Serie betreft een systeem met een RAW -laag 1 en FINE-laag 2;
  ✓ Kant & klare beton cire, kies voor gemak.

  € 28,-
  Bekijken
  Tegelprimer en voegenvuller

  Tegelprimer en voegenvuller

  Gaat u beton ciré over tegels aanbrengen? Voeg dan deze primer en voegenvuller toe aan je bestelling. Vul exact het aantal m2 in dat je nodig hebt.

  € 3,50
  Bekijken
  Beton Ciré - Gereedschapset

  Beton Ciré - Gereedschapset

  ✓ Alles direct in huis;
  ✓ Stevig gereedschap tegen een scherpe prijs;
  ✓ Optioneel: Bestel hoektroffels erbij.

  Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat

  € 25,-
  Bekijken

  Een keukenblad in beton cire zelf maken? Het kan!

  U heeft in uw keuken een beton cire vloer, wanden of plafond? Wilt u misschien een beton cire aanrechtblad laten maken? Dit kan uiteraard. Maar wist u dat u perfect een aanrechtblad in beton cire zelf kunt maken? Als u voor een beton cire aanrechtblad de prijs vergelijkt wanneer u het zelf doet tegenover een beton cire aanrechtblad laten maken, dan merkt u een groot verschil. Het grote voordeel van cire beton is dat u perfect zelf een aanrechtblad in beton cire kan maken. Bij Betonstunter helpen wij u om uw beton cire aanrechtblad zelf te realiseren.

   

   

  Op welke ondergrond uw aanrechtblad in betonstuc maken?

  Een aanrechtblad in beton cire kan op diverse ondergronden aangebracht worden. U kunt de beton cire over een bestaand aanrechtblad aanbrengen. Dit kan een houten of betonnen aanrecht zijn of bijvoorbeeld tegels. Beton cire over het bestaand aanrechtblad aanbrengen, is makkelijk. U hoeft het oude aanrecht niet af te breken en een nieuw te installeren. Beton cire over een bestaand aanrechtblad aanbrengen bespaart u ook heel wat tijd. En tot slot zal betonstuc over het bestaand aanrechtblad aanbrengen u ook heel wat kosten besparen. Onze ervaring met een beton cire aanrechtblad is dat veel van onze klanten ervoor kiezen om zelf aan de slag gaan in plaats van een beton cire aanrechtblad te laten maken.

  Benodigdheden voor het aanbrengen van Beton Ciré op het aanrechtblad

  Betonstunter levert standaard alle benodigdheden tegen een scherpe prijs.

  ✔ Menggarde (niet nodig bij kant & klaar)
  ✔ Roller
  ✔ Verfbak
  ✔ Spaan
  ✔ Blokkwast

  Ondergrond voorbereiden

  ✔ Schuurmachine
  ✔ Stofzuiger
  ✔ Tape

   

   

   

  Onze adviseurs zijn er voor u

  Wij zitten al jarenlang in het vak en hebben met een beton cire aanrechtblad veel ervaring. Wij helpen u dan ook graag om zelf uw aanrechtblad in beton cire te maken. U hoeft met aanrechtbladen in beton cire geen ervaring te hebben. Wij helpen u graag om aan de slag te gaan.  Wilt u kant-en-klare beton cire op aanrechtblad of wilt u zelf mengen? Beide zijn mogelijk!

   

  U zit waarschijnlijk nog met heel wat vragen rond een aanrechtblad maken van beton cire. Twijfelt u tussen het laten maken, of het zelf maken van een aanrechtblad van beton cire gaat maken Zelf een aanrechtblad maken van beton cire is vrij eenvoudig. Op de meeleverde documentatie vindt u alle aanwijzingen om beton cire aan te brengen. Onze klantenservice staat ook voor u klaar om vragen te beantwoorden.

  Geef uw keuken een boost met beton cire op het aanrechtblad

  Een beton cire aanrechtblad laten maken geeft uw keuken allure. Maar een aanrechtblad van beton cire zelf maken geeft nog meer voldoening. Klanten van ons die met een aanrechtblad van beton cire ervaring hebben, zijn zeer positief. De beton cire aanrechtblad prijs is laag als u het zelf doet. Een aanrechtblad maken van beton cire is een creatieve activiteit en een uitdaging. Beton cire op het aanrechtblad toepassen is niet moeilijk. Een aanrecht maken van beton cire tilt de uitstraling van uw keuken naar een hoger niveau. Deel ook gerust uw aanrechtblad beton cire ervaringen. Wij horen graag hoe een aanrecht maken van beton cire bij u is verlopen en wat het uiteindelijke resultaat is van beton cire op het aanrechtblad van uw keuken.

  Hoe uw aanrechtblad betonlook zelf maken?

  Heeft u met het maken van een aanrechtblad in beton cire geen ervaring? Geen nood! Uw aanrechtblad met beton cire zelf maken doet u samen met Betonstunter. Beton cire op het aanrecht aanbrengen is niet zo moeilijk. U zorgt voor een egale ondergrond en u kunt starten. Zoals hierboven al beschreven, kan beton cire over een bestaand aanrechtblad heen aangebracht worden. Hoe gaat u te werk? Een keuken is een ‘natte ruimte’. Een aanrechtblad in beton cire moet dan ook perfect waterdicht zijn.

   

  Een aanrechtblad in beton cire maken start met een laag primer. U laat deze vervolgens drogen en schuurt deze op. Daarna brengt u een laag beton cire aan op het aanrechtblad. U laat opnieuw drogen en schuurt het op. Nadat u de betonlook op het aanrechtblad hebt aangebracht, eindigt u met meerdere toplagen. Deze toplagen zijn twee componenten coating waardoor de bovenlaag super sterk wordt en waterafstotend. Hierdoor is het aanrechtblad ijzersterk en waterafstotend.

  Bereken voor uw beton cire aanrechtblad de prijs

  Als u voor een beton cire aanrechtblad de prijs wilt weten, kunt u dit eenvoudig via onze webshop berekenen. Bij het bestellen van het product kiest u voor welke kamer u beton cire nodig heeft. U kiest in dit geval: aanrechtblad beton cire voor keuken. U ziet meteen hoeveel toplagen u moet aanbrengen en u krijgt onmiddellijk voor een beton cire aanrechtblad de prijs voor het aantal m2 dat u nodig heeft. U kunt bij ons al een pakket kopen vanaf 2 m2. Zo realiseert u een beton cire aanrechtblad aan een prijs die correct is. U hoeft nooit teveel product aan te kopen.

  Beton ciré aanrechtblad; Prijs - Traditioneel

  Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
  1m2€19,00€35,00Standaard
  25m2€18,05€33,255%
  35m2€17,10€31,5010%
  45m2€16,15€29,7515%
  95m2€15,20€28,0020%

   

  Beton ciré aanrechtblad; Prijs - Kant & klaar

  Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
  1m2€28,00€44,00Standaard
  25m2€26,60€41,805%
  35m2€25,20€39,6010%
  45m2€23,80€37,4015%
  95m2€22,40€35,2020%