Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Beton Ciré aanbrengen op bad meubels

   Beton cire aanbrengen op bad meubels? Het is zeker mogelijk mits je de juiste primer en coatings kiest! Betonstunter helpt u het het beste product voor de beste prijs! Toon meer
   Wij helpen je graag met zoeken.
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Welk basismeubel is er nodig voor een beton cire badmeubel?

   Als u een beton cire badmeubel gaat maken, heeft u een eenvoudige basis nodig. Dit kan een gemetste structuur zijn of een constructie in hout of met MDF platen. Heeft u in uw huidige badkamer een kast staan die u wilt gebruiken? Deze kan ook perfect met beton cire bekleed worden. Sommige oudere badkamermeubels zijn bovenaan bekleed met tegels. Zelfs deze krijgt u mooi weggewerkt met beton cire.

    

   Kies voor een strak badmeubel, maak het zelf in beton ciré Een beton cire badmeubel geeft aan uw badkamer een moderne uitstraling. En wist u dat u zelf makkelijk een badmeubel van beton cire maakt? Beton cire is namelijk op vele soorten ondergrond toepasbaar. Bij Betonstunter hebben wij specialisten die u kunnen helpen met het realiseren van uw badmeubel van beton cire. Vraag ons gerust raad!

    

   Beton ciré bad meubels; Prijs - Traditioneel

   Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
   1m2€19,00€35,00Standaard
   25m2€18,05€33,255%
   35m2€17,10€31,5010%
   45m2€16,15€29,7515%
   95m2€15,20€28,0020%

    

   Beton ciré bad meubels; Prijs - Kant & klaar

   Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
   1m2€28,00€44,00Standaard
   25m2€26,60€41,805%
   35m2€25,20€39,6010%
   45m2€23,80€37,4015%
   95m2€22,40€35,2020%

    

    

    

   Hoe uw badmeubel van betonlook realiseren

   Voor uw badmeubel in beton cire kiest u een pakket van Betonstunter. Dit bevat primer, beton cire en toplagen. Een beton cire badmeubel maken begint met de ondergrond volledig stofvrij en proper te maken. Een laag primer, daarna een aantal lagen badmeubel beton cire en eindigen met de toplagen, zo eenvoudig is het. U laat elke laag goed drogen en schuurt telkens elke laag op. Voor badkamers, welke een 'natte' ruimte is, raden wij minstens 2 toplagen aan. Hierdoor wordt uw beton cire badmeubel volledig waterdicht.

   Benodigdheden voor het aanbrengen van Beton Ciré in de badkamer

   Betonstunter levert u graag alle benodigdheden tegen scherpe tarieven zoals:

   ✔ Menggarde (niet nodig bij kant & klaar)
   ✔ Roller
   ✔ Verfbak
   ✔ Spaan
   ✔ Blokkwast

    

   Ondergrond voorbereiden

   ✔ Schuurmachine
   ✔ Stofzuiger
   ✔ Tape

   Enkel uw badmeubel van betonstuc? U beslist!

   Als u beslist om enkel beton cire badmeubel te maken, kunt u het perfect hierbij laten. Het wordt een echte eyecatcher in uw badkamer. Maar u kunt het beton cire van het badmeubel ook laten doorlopen over de muren, vloer of het plafond. Denk ook aan douchewanden, bad en de wasbak zelf. Op die manier krijgt u een strak en hedendaags geheel. Met beton ciré bent u uw eigen binnenhuisarchitect. U maakt zelf uit wat u, naast uw badmeubel van beton cire, nog allemaal wilt uitvoeren met dit unieke product.

   Beton cire combineren

   Cire beton is een zeer dankbaar product. Doordat het handmatig aangebracht is, is het nooit saai. Uw badmeubel in betonlook kunt u zowel met warme als met koele kleuren combineren. U kunt bijvoorbeeld een beton cire badmeubel maken en vakken voorzien voor rotan of rieten manden. Of u voert enkel het bovenblad van het badmeubel in beton cire uit en maakt de zijkanten van hout of u kiest voor houten deuren. Een beton cire badmeubel past perfect bij een zwarte vloer en witte muren, maar ook bij felle kleuren. Experimenteren is makkelijk met een badmeubel van beton cire. Laat uw fantasie werken en uw badkamer wordt een pareltje!

   Koop uw producten online bij ons

   Om een beton cire badmeubel te maken, kiest u de kleur en u kiest het type van beton cire: zelf te mengen of kant-en-klaar. Daarna bestelt u eenvoudig online. U kunt ook eerst een proefpakket kopen en al een test doen. Als u daarna bij ons bestelt, krijgt u korting. Heeft u soms nog vragen over beton ciré voor een badmeubel of andere toepassingen? Onze klantenservice helpt u graag verder!