Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Beton Ciré aanbrengen op de douche (wand)

   Een douche(wand) in beton cire geeft uw badkamer een moderne uitstraling Een douchewand in beton cire is een makkelijke en vrij goedkope manier om uw douche stijlvol af te werken. Naast de douchewanden kunt u ook de douchebak of de bodem van uw inloopdouche de muren, vloeren en plafonds van de badkamer met beton cire bekleden. Door cire beton kr Toon meer
   Wij helpen je graag met zoeken.
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Een douche(wand) in beton cire geeft uw badkamer een moderne uitstraling

   Een douchewand in beton cire is een makkelijke en vrij goedkope manier om uw douche stijlvol af te werken. Naast de douchewanden kunt u ook de douchebak of de bodem van uw inloopdouche de muren, vloeren en plafonds van de badkamer met beton cire bekleden. Door cire beton krijgt uw badkamer een chique uitstraling.

    

    

   Een beton cire douchewand biedt talloze mogelijkheden

   Een douchewand in beton cire is makkelijk zelf aan te brengen. Het product is per m2 zeker niet duurder dan tegels of acrylplaten. Een beton cire douchewand kan op diverse ondergronden aangebracht worden op bijvoorbeeld baksteen, snelbouwsteen of assesteen. Zelfs op hout of mdf plaat kan cire beton perfect worden aangebracht. U kunt in een beton cire douchewand nissen aanbrengen om uw verzorgingsproducten een plek te geven. Deze nissen bekleedt u eveneens met cire beton.

   Beton ciré douche (wand); Prijs - Traditioneel

   Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
   1m2€19,00€35,00Standaard
   25m2€18,05€33,255%
   35m2€17,10€31,5010%
   45m2€16,15€29,7515%
   95m2€15,20€28,0020%

    

   Beton ciré douche (wand); Prijs - Kant & klaar

   Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
   1m2€28,00€44,00Standaard
   25m2€26,60€41,805%
   35m2€25,20€39,6010%
   45m2€23,80€37,4015%
   95m2€22,40€35,2020%

    

   Uw douchewand in betonstuc als deel van het geheel

   Het grote voordeel van beton cire is dat het op diverse ondergronden toegepast kan worden. Zo kunt u een eenvoudig badkamermeubel zelf maken in mfd en dit met beton cire bekleden. Ook op uw bad, de wasbak of een vensterbank kunt u een laag betonstuc aanbrengen. Uw douchewand loopt dan als het ware naadloos over naar de rest van de badkamer.

   Beton cire op de douchewand zelf aanbrengen

   Kies voor een kant-en-klaar beton cire of voor zelf te mengen product. U begint met een primer-laag. De primer zit gratis bij ons pakket. Daarna brengt u een of meerdere lagen beton cire aan. U sluit af met een of meerdere toplagen. Voor de douchewand heeft u zeker twee toplagen nodig. U wilt immers zeker zijn dat uw douche(wand) volledig waterdicht is. Tussen elke laag laat u goed drogen en schuurt u de laag even op. Beton cire op de douchewand aanbrengen is helemaal niet moeilijk. Als u dikke verf kunt openstrijken, dan kunt u ook een douchewand in beton cire maken.

    

   Creëer uw persoonlijke stijl voor uw betonlook douchewand en badkamer

   U heeft een ruime keuze in kleuren. Kies bijvoorbeeld dezelfde kleuren voor zowel plafond, muren, wanden als douche. Of ga creatief om en kies voor meerdere kleuren. Heldere kleuren zorgen voor een groot ruimtegevoel en donkere kleuren maken uw badkamer intiemer. U bepaalt zelf welke kleuren u zal gebruiken. U kunt immers bij ons al een pakket bestellen voor 2 m2.

   Bestel uw douchewand beton cire bij Betonstunter

   Bij ons vindt u kwaliteitsproducten als u een douchewand in betonlook wilt maken. U bestelt gewoon online en u krijgt bij uw bestelling alles wat u nodig heeft: primer, het beton cire, de toplagen en een set om de producten te mengen en te verwerken. Wij helpen u waar we kunnen om uw beton cire douche(wand) te realiseren. Als u nog twijfels heeft, contacteer ons en wij helpen u verder!

    

   Benodigdheden voor het aanbrengen van Beton Ciré in de douche

   ✔ Menggarde (niet nodig bij kant & klaar)
   ✔ Roller
   ✔ Verfbak
   ✔ Spaan
   ✔ Blokkwast

   Ondergrond voorbereiden

   ✔ Schuurmachine
   ✔ Stofzuiger
   ✔ Tape