Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Beton Ciré aanbrengen in de (inloop)douche

   Een inloopdouche in beton cire zelf maken? Het kan perfect! Tegenwoordig kiezen veel mensen voor een inloopdouche. Het is heel makkelijk om ’s morgens snel te douchen of u kunt er heerlijk langdurig genieten. Een inloopdouche heeft het voordeel dat u meer ruimte heeft dan in een douchecabine. En een inloopdouche geeft aan uw badkamer een moder Toon meer
   Wij helpen je graag met zoeken.
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Een inloopdouche in beton cire zelf maken? Het kan perfect!

   Tegenwoordig kiezen veel mensen voor een inloopdouche. Het is heel makkelijk om ’s morgens snel te douchen of u kunt er heerlijk langdurig genieten. Een inloopdouche heeft het voordeel dat u meer ruimte heeft dan in een douchecabine. En een inloopdouche geeft aan uw badkamer een moderne uitstraling en een groot ruimtegevoel. Als u voldoende ruimte heeft, denk dan aan een dubbele inloopdouche in beton cire. Het is niet alleen zeer praktisch, het maakt uw badkamer echt wel chique! Als u houdt van beton cire, dan helpen wij u om zelf een beton cire inloopdouche te maken.

    

    

   Ontdek de voordelen van een inloopdouche in beton cire

   Waarom kiezen voor beton cire in uw inloopdouche? De redenen zijn verschillend van persoon tot persoon. Wij krijgen van onze klanten heel wat positieve reacties wanneer ze een inloopdouche in beton cire hebben geïnstalleerd;

    

   • Beton ciré is naadloos, het heeft geen voegen waar vuil, zeepresten of bacteriën zich in nestelen. Daardoor is het zeer makkelijk schoon te houden.
   • Een douche in beton ciré kan al op een kleine plek geïnstalleerd worden. U verliest geen ruimte voor een douchecabine of douchebak.
   • Een dubbele inloopdouche in beton cire is ook mogelijk in een kleine badkamer.
   • Betonstuc is makkelijk zelf aan te brengen.
   • Beton ciré is een goedkoop product in vergelijking met een douchebak, tegels op de muur, acrylplaten of andere muurbekleding.
   • Beton ciré brengt klasse in uw badkamer, het geeft aan uw inloopdouche een zuiders tintje.

    

   Beton ciré (inloop) douche; Prijs - Traditioneel

   Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
   1m2€19,00€35,00Standaard
   25m2€18,05€33,255%
   35m2€17,10€31,5010%
   45m2€16,15€29,7515%
   95m2€15,20€28,0020%

    

   Beton ciré (inloop) douche; Prijs - Kant & klaar

   Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
   1m2€28,00€44,00Standaard
   25m2€26,60€41,805%
   35m2€25,20€39,6010%
   45m2€23,80€37,4015%
   95m2€22,40€35,2020%

    

   Een inloopdouche in betonlook combineren met...

   Niet alleen kunt u een beton cire inloopdouche installeren, ook een wasbak of badkamermeubel kunt u in beton cire uitvoeren. En uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw plafond, wanden of vloer van de badkamer in cire beton uit te voeren. Bij een dubbele inloopdouche in beton cire kunt u een hele wand gebruiken. U kunt de douche afsluiten met een glazen scherm. Uw dubbele inloopdouche in beton cire gaat dan als het ware op in het geheel. Een beton cire inloopdouche sluit dan perfect aan op uw muren en vloeren.

    

   Dit geeft een strak en modern uiterlijk aan de badkamer. Denk ook aan het inwerken van bijvoorbeeld de vensterbank en het bad in dezelfde kleur beton cire. U bepaalt zelf welke elementen en meubelen u in betonlook uitvoert. Beton ciré is perfect te combineren met bijvoorbeeld naturel hout, natuursteen of metaal. U kunt nu met beton ciré uw eigen stijl bepalen en uw droombadkamer realiseren!

   Beton cire in uw inloopdouche zelf aanbrengen

   Beton cire in uw inloopdouche is makkelijk zelf te realiseren. Van zodra de basis klaar is, kunt u starten. Afhankelijk van welke ondergrond u heeft, brengt u primer aan. Deze primer doet het beton cire in uw inloopdouche goed hechten. U laat de laag primer goed drogen en schuurt het op. U brengt nu een laag beton cire in de inloopdouche aan. U laat opnieuw drogen en schuurt het wat op. U brengt eventueel een tweede laag beton cire aan. U eindigt met een toplaag. Voor een douchebak raden wij minstens 2 toplagen aan. Zo bent u zeker dat alle hoekjes gedekt zijn en dat u later geen lekken zult hebben. Vervolgens is uw beton cire inloopdouche klaar voor gebruik!

   Benodigdheden voor het aanbrengen van Beton Ciré op de trap

   Betonstunter levert standaard alle benodigdheden tegen een scherpe prijs.

   ✔ Menggarde (niet nodig bij kant & klaar)
   ✔ Roller
   ✔ Verfbak
   ✔ Spaan
   ✔ Blokkwast

   Ondergrond voorbereiden

   ✔ Schuurmachine
   ✔ Stofzuiger
   ✔ Tape

    

   U bestelt alles wat u nodig heeft bij Betonstunter

   Reken goed uit hoeveel m2 u precies wilt bekleden. Wenst u alleen uw inloopdouche met beton cire af te werken of gaat u ook wanden en vloeren meenemen? Het is logisch dat u voor een dubbele inloopdouche meer beton cire nodig heeft dan bij een enkele beton cire inloopdouche. Bij Betonstunter bieden wij al pakketten aan voor slechts 2 m2. Zo koopt u exact de hoeveelheid beton cire voor de inloopdouche die u nodig heeft.

    

   Naast de primer en het beton cire voor de inloopdouche krijgt u van ons ook een pakket met tools om het beton cire in uw inloopdouche te verwerken. En er zit materiaal bij om het product zelf te mengen. Wilt u liever kant-en-klaar beton cire voor de inloopdouche? Dit kan ook! U hoeft enkel nog de kleur te kiezen voor uw inloopdouche in beton cire en u stuurt uw bestelling online door.

   Betonstunter, dé specialist in inloopdouches in beton ciré

   Al vele jaren helpen wij klanten om een enkele of een dubbele inloopdouche beton cire te realiseren. Onze specialisten geven u graag raad over het aanbrengen van beton ciré, de keuze van kleuren en de integratie in uw woning. Contacteer ons en stel uw vragen. Wij geven u professioneel advies!