Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Beton Ciré aanbrengen op een keukenblad

   Wilt u een keukenblad maken van beton cire en wilt u dit zelf doen? Het kan perfect! Bij Betonstunter hebben wij met beton cire keukenbladen veel ervaringen die wij graag met u delen. Toon meer
   Wij helpen je graag met zoeken.
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Een keukenblad in beton cire maken? Doe het zelf!

   Een beton cire keukenblad maken is helemaal niet moeilijk. Bovendien dalen voor een beton cire keukenblad de kosten als u dit zelf doet. U merkt het, er zijn voldoende redenen waarom u kiest voor een keukenblad in beton cire en het perfect zelf kunt uitvoeren. Bij een keukenblad maken van beton cire staat u niet alleen. Betonstunter is uw partner voor al uw projecten in beton ciré!

    

    

   Welke ondergrond is geschikt voor betonstuc op een keukenblad?

   Meer dan een mooie egale ondergrond heeft u niet nodig. Bij het maken van een beton cire keukenblad zijn de ervaringen zeer positief als het gaat over de ondergrond waarop u een betonlook keukenblad kan maken. Dit kan een bestaand keukenblad zijn, bijvoorbeeld in hout of met tegels. Bent u met verbouwingen bezig of zit u in een nieuwbouw, dan kunt u een MDF keukenblad installeren en daarop een keukenblad in beton cire maken. Deze ruime mogelijkheden die u heeft qua ondergrond maakt dat voor een beton cire keukenblad de kosten laag liggen.

    

    

   Doe meer met uw budget, kies voor een keukenblad in beton cire

   Wilt u graag voor uw beton cire keukenblad de prijs vooraf weten? Bereken dan eenvoudig hoeveel u nodig heeft op basis van m2. U kiest bij het bestellen voor de kamer waarin u cire beton toepast. Als u bij ‘keuken’ kijkt, dan ziet u onmiddellijk hoeveel uw beton cire keukenblad gaat kosten. Voor een beton cire keukenblad is de prijs namelijk bepaald door het aantal toplagen die u nodig heeft. Een keukenblad in beton cire maken vereist dat u het 100% waterdicht maakt. De toplagen die u over de beton cire op het keukenblad aanbrengt, zorgen voor deze waterdichtheid en zorgen voor dat het keukenblad sterk is.

    

   Bij Betonstunter zorgen wij ervoor dat de kosten voor uw beton cire keukenblad zo laag mogelijk blijven. Wij bieden dan ook pakketten aan vanaf 2 m2. Voor uw beton cire keukenblad is de prijs dan ook slechts voor de oppervlakte die u nodig heeft, en niets meer.

   Beton ciré keukenblad; Prijs - Traditioneel

   Aantal m2Beton ciré Per m2Met 3 laag coatingKorting
   1m2€19,00€43,00Standaard
   25m2€18,05€40,855%
   35m2€17,10€38,7010%
   45m2€16,15€36,5515%
   95m2€15,20€34,4020%

    

   Beton ciré keukenblad; Prijs - Kant & klaar

   Aantal m2Beton ciré Per m2Met 3 laag coatingKorting
   1m2€28,00€52,00Standaard
   25m2€26,60€49,405%
   35m2€25,20€46,8010%
   45m2€23,80€44,2015%
   95m2€22,40€41,6020%

   Een keukenblad maken van betonlook en integreren in uw woning

   De beton cire keukenblad ervaringen die wij van onze klanten horen, zeggen ons dat het vaak niet enkel blijft bij een keukenblad in beton cire. Misschien denk u, naast beton cire op het keukenblad, ook aan een vloer, een plafond of muren in cire beton. Maak op voorhand uw plannen en bepaal of u enkel een keukenblad gaat maken van beton cire, ofwel of u ook andere elementen met beton cire gaat afwerken. Als u met beton cire keukenbladen geen ervaringen heeft, geven wij u graag raad.

    

   Wij kunnen u tips geven over hoe u uw keukenblad in beton cire kunt integreren in uw interieur. U kunt bijvoorbeeld ook uw vensterbank in beton cire uitvoeren. Wist u dat u ook meubels zoals een tafel met cire beton kunt bekleden? U kunt dus perfect een beton cire keukenblad maken en het met andere projecten combineren. Meerdere projecten in beton cire uitvoeren zal gegarandeerd de beton cire keukenblad look and feel vergroten. Laat gerust uw fantasie de vrije loop. Een beton cire keukenblad maken getuigt van creativiteit!

    

   Hoe gaat u uw keukenblad in beton cire maken?

   Een keukenblad maken van beton cire vraagt geen speciale vaardigheden. Als wij over het maken van beton cire keukenbladen de ervaringen horen, kan in principe iedereen het. U start met een goede laag primer die gratis meegeleverd is. Dan start u met het beton cire keukenblad te maken. U brengt laag voor laag aan, tussen de lagen door laat u drogen en schuurt u op. Een beton cire keukenblad maken eindigt met een of met meerdere toplagen. Onze beton cire keukenblad ervaringen zeggen dat u best voldoende toplagen aanbrengt voor een keukenblad. De toplaag maakt het keukenblad volledig waterdicht en bestand tegen krassen.

    

   Bij een beton cire keukenblad zijn de kosten iets hoger dan bijvoorbeeld een beton cire muur in de woonkamer. Bij een beton cire keukenblad wordt de prijs berekend op basis van het aantal toplagen. Beton cire keukenbladen kosten iets meer dan een beton cire plafond bijvoorbeeld, maar een keukenblad in beton cire moet dan ook oersterk zijn.

   Beton cire op het keukenblad? Koop uw producten bij Betonstunter!

   U kiest de kleur die u wenst en koopt online de beton cire voor op het keukenblad. U krijgt uw pakket snel thuis geleverd zodat u onmiddellijk van start kunt gaan met uw keukenblad in beton cire te maken. Wilt u nog meer weten over de beton cire keukenblad prijs, hoe u beton cire op het keukenblad moet aanbrengen of welke stijl van keukenblad beton cire te maken? Wij helpen u graag! Onze klantenservice vertelt u alles over beton cire keukenbladen en prijzen en geeft u graag tips om een keukenblad te maken van beton cire. Samen maken wij uw droomkeuken waar!

   Benodigdheden voor het aanbrengen van Beton Ciré op een keukenblad

   Betonstunter levert standaard alle benodigdheden tegen een scherpe prijs.

   ✔ Menggarde (niet nodig bij kant & klaar)
   ✔ Roller
   ✔ Verfbak
   ✔ Spaan
   ✔ Blokkwast

   Ondergrond voorbereiden

   ✔ Schuurmachine
   ✔ Stofzuiger
   ✔ Tape