Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Beton cire - White

   Het effect van wit beton cire Beton cire in de kleur wit creëert een groot ruimtegevoel. Alle muren, vloeren en plafonds in beton cire in wit geeft een zeer strakke look aan een kamer. Als u dit over uw ganse huis doortrekt, krijgt u het gevoel in een heel groot huis te wonen. Toch moet het gezegd worden: wit beton cire is nooit helemaal klinisch Toon meer
   Wij helpen je graag met zoeken.
   1 Product
   Beton Ciré pakket - Ivory White

   Beton Ciré pakket - Ivory White

   ✓ Bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft;
   ✓ Inclusief primer voor zuigende en niet zuigende ondergrond;
   ✓ Optioneel: meng en verwerkingsset.

   Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

   € 18,-
   Bekijken

   Het effect van wit beton cire

   Beton cire in de kleur wit creëert een groot ruimtegevoel. Alle muren, vloeren en plafonds in beton cire in wit geeft een zeer strakke look aan een kamer. Als u dit over uw ganse huis doortrekt, krijgt u het gevoel in een heel groot huis te wonen. Toch moet het gezegd worden: wit beton cire is nooit helemaal klinisch wit. Doordat het handmatig aangebracht wordt, heeft het altijd een structuur die toch het koele effect doorbreekt en een gezellige sfeer creëert.

   Beton cire in de kleur wit is ideaal voor...

   • Kleine kamers
   • Kamers waar weinig lichtinval is
   • Kamers met lage plafonds
   • Lange smalle kamers

   Slechts enkele delen in wit beton cire? Het kan!
   U hoeft uiteraard niet alles in beton cire in wit uit te voeren. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om enkele elementen in beton cire in de kleur wit uit te voeren: vensterbank, haard of enkel de douchewanden bijvoorbeeld. Ook meubelen zoals tv-kast en tafels zijn perfect in cire beton af te werken. Enkele witte accenten in uw woning worden dan echte eyecatchers.

   Wit beton cire combineren met...
   Wit is eigenlijk met alle andere kleuren te combineren. Denk maar aan zachte kleuren zoals grijs en pastelkleuren. Ook felle kleuren zoals rood, geel en blauw passen perfect bij wit. En u creëert mooie contrasten met zwart en donker grijs. Beton cire in wit gaat perfect bij naturel hout, metaal, baksteen en natuursteen. Beton cire in de kleur wit is zowel voor moderne als klassieke, landelijke of industriële woningen geschikt.

   Wit beton cire kopen bij Betonstunter
   Wilt u beton cire in wit kopen? Kies dan voor Betonstunter. Wij helpen u om het product makkelijk te verwerken. Onze klantenservice geeft u ook graag raad in verband met styling. Doe uw bestelling gewoon online. Wij leveren heel snel!