Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Leemverf - Oxro

   Productomschrijving

   Leemverf is een 100% ecologisch product, gemaakt van alleen natuurlijke ingrediënten. Dat maakt deze verf veel natuurlijkvriendelijker dan chemische verfsoorten. Het is een ademende verf, dus met het gebruik ervan voorkom je vocht- en schimmelvorming.

    

   Voor welke ruimtes is de leemverf geschikt?

   Leemverf is prachtig in je woonkamer, hal of slaapkamer. De verf is toepasbaar op diverse ondergronden, zoals bestaande kalk- of cementpleisters, eerder geverfde ondergronden, steen of hout. Breng bij voorkeur altijd een Primer aan als onderlaag, voor een goede dekking en hechting.

    

   Hoeveel heb je nodig?

   Je hebt ongeveer 1 kilo Leemverf nodig voor 8 m2 (Voldoende voor twee lagen).

    

   Hoe breng je Leemverf aan?

   • Meng het poeder met water. Gebruik 1 kilo poeder op 1,25 liter water.
   • Laat dit 15 minuten staan en roer het vervolgens nog een keer door.
   • Breng de verf bij voorkeur in twee lagen aan. Dat kan met een roller of met een blokkwast, afhankelijk van het resultaat dat je wilt. Breng hem met de roller aan en je krijgt een sfeervolle egale wand met een poederige, rustige uitstraling. Wil je een subtiele betonlook, gebruik dan de kwast voor een stoerder resultaat.
   • Verzin een paar hashtags waarmee je de foto van je verbluffende eindresultaat op Instagram of Facebook zet. En tag ons dan even.

    

   Wat is de droogtijd van Leemverf?

   Laat de primer minimaal 6 uur drogen, voordat je de Leemverf aanbrengt. Laat de eerste laag 6-12 uur drogen voordat je de tweede laag aanbrengt. Wil je de verf beschermen, bestel dan verf protect erbij. Dat is een coating die je leemverf afneembaar maakt. Ga je een coating aanbrengen? Wacht dan minimaal 24 uur voordat je deze coating aanbrengt.

    

   Hoe bewaar je Leemverf het beste?

   Leemverf is ongeopend 12 maanden houdbaar, als je het droog en koel bewaart. Na het openen is de verf beperkt houdbaar, dus maak je verfklus liefst in één keer af.

   Weet je niet welke kleur je moet kiezen?

   Dat kunnen we ons voorstellen. Met onze kleurstalen is het maken van je keuze wat makkelijker. 

   Leemverf - Oxro
   € 35,95
   € 30,95
   Leemverf - Oxro
   1 kilo - 8m2
   Toevoegen aan winkelwagen