Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Beton Ciré voor op hout

   Beton cire op hout aanbrengen? Het kan perfect! U zou waarschijnlijk niet snel aan denken, maar beton cire aanbrengen op hout gaat zonder problemen! Beton cire en hout zijn twee totaal verschillende materialen. Toch kan beton cire op een houten trap aangebracht worden. Daarnaast past het perfect in een badkamer op zowel tegels als hout toegepast Toon meer
   Wij helpen je graag met zoeken.
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Beton cire op hout aanbrengen? Het kan perfect!

   U zou waarschijnlijk niet snel aan denken, maar beton cire aanbrengen op hout gaat zonder problemen! Beton cire en hout zijn twee totaal verschillende materialen. Toch kan beton cire op een houten trap aangebracht worden. Daarnaast past het perfect in een badkamer op zowel tegels als hout toegepast worden. Beton cire kan op een houten vloer of wand. Andere toepassingen zijn bijvoorbeeld beton cire op een houten tafel, op een houten aanrechtblad of op een houten werkblad. Op een houten ondervloer of andere ondergrond is geen probleem. Wilt u met beton cire een houten trap renoveren of wilt u met beton cire in het toilet de houten vloer renoveren? Het kan allemaal! Bij Betonstunter helpen wij u om uw project tot een perfect einde te brengen.

    

    

    

   Betonstuc aanbrengen op hout, laat u inspireren!

   Naast beton cire op een houten trap of op een houten vloer, zijn er nog talloze andere toepassingen van beton cire over hout. Denk bijvoorbeeld aan beton cire op hout voor een tafel DIY. U kunt snel zelf een tafel maken van bijvoorbeeld MDF plaat, deze kunt u vervolgens op met beton cire bekleden. Dit geldt ook voor een salontafel van hout. Eigenlijk komt elk houten meubel voor beton cire in aanmerking: een tv-meubel, een zitbankje of een tafel voor bij uw buitenkeuken bijvoorbeeld. Als u projecten wilt uitvoeren zoals een houten trap, als u in uw badkamer met beton cire tegels en hout wilt bekleden of welk ander project u ook wilt realiseren, contacteer ons en wij helpen u verder!

   Benodigdheden voor het aanbrengen van Beton Ciré op hout

   ✔ Menggarde (niet nodig bij kant & klaar)
   ✔ Roller
   ✔ Verfbak
   ✔ Spaan
   ✔ Blokkwast

   Ondergrond voorbereiden

   ✔ Schuurmachine
   ✔ Stofzuiger
   ✔ Tape

   Beton cire op hout DIY

   Met de producten van Betonstunter kunt u zeer makkelijk zelf beton cire aanbrengen. U start met het egaliseren van de ondergrond. Dit zorgt ervoor dat u geen overgangen ziet tussen bijvoorbeeld planken. Voordat u beton cire gaat aanbrengen op hout, moet u de ondergrond stofvrij maken en eventueel ontvetten. Vervolgens start u met een laag van de primer die die meegeleverd is bij uw bestelling. U brengt daarna meerdere lagen beton cire op het hout aan. Als laatste brengt u een of meerder toplagen aan. Als u bijvoorbeeld in de badkamer beton cire met hout combineert of een trap wilt afwerken met cire beton, dan zal u zeker meerdere toplagen moeten aanbrengen. Deze toplagen zijn de bescherming en maken het beton cire waterafstotend. Des te meer toplagen, des te meer bescherming het biedt.

   Beton cire op een houten trap en vloer

   Trappen en vloeren hebben het hard te verduren. Daarom willen wij er speciale aandacht aan besteden. Betonstuc op een houten vloer werkt perfect als u het product gebruikt zoals het is voorgeschreven. Beton cire op een houten vloer kan zonder problemen als het hout zo effen mogelijk gemaakt is en als de groeven tussen de houten planken zo goed mogelijk worden opgevoegd. Beton cire op een houten trap kan ook perfect. Bij een trap gaat u beton cire aanbrengen op het hout en het extra beschermen. Bij beton cire op houten trappen of beton cire op houten vloeren zijn dan meerdere toplagen nodig. Dit geeft het beton ciré op hout bescherming tegen krassen en slijtage.

   Beton cire op hout in de badkamer

   In een badkamer kan betonlook op hout perfect, maar heeft ook extra aandacht nodig. In natte kamers zoals de keuken en badkamer is extra bescherming van de beton cire op hout een must. Ook in de wc is beton cire op hout perfect mogelijk. De toplagen maken het beton cire waterdicht. Zo ontstaan er geen lekken wanneer er water op de vloer terecht komt.

   Uw beton cire kiezen bij Betonstunter

   Als u beton cire op een houten trap, in de badkamer of keuken wilt, kies dan voor Betonstunter. Onze betonlook kan op hout aangebracht worden, ook in natte kamers. Of u het nou op een houten vloer in de woonkamer of slaapkamer, op een tafelblad of voor een ander project wilt gebruiken, het is allemaal mogelijk. U kiest de kleuren uit die wenst en u kiest voor zelf te mengen of kant-en-klaar beton. U kunt al pakketten vanaf 2 m2 bestellen. Wilt u nog meer weten over beton ciré op hout? Stel gerust uw vragen aan onze klantenservice, wij zijn er voor u!

    

   Beton ciré op hout; Prijs - Traditioneel

   Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
   1m2€19,00€35,00Standaard
   25m2€18,05€33,255%
   35m2€17,10€31,5010%
   45m2€16,15€29,7515%
   95m2€15,20€28,0020%

    

   Beton ciré op hout; Prijs - Kant & klaar

   Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
   1m2€28,00€44,00Standaard
   25m2€26,60€41,805%
   35m2€25,20€39,6010%
   45m2€23,80€37,4015%
   95m2€22,40€35,2020%