Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Beton Ciré voor op de tegels

   Beton cire over tegels aanbrengen? Het kan perfect! Als u zich afvraagt of beton cire aanbrengen op tegels wel mogelijk is, dan kunnen wij u vertellen dat het zeker mogelijk is! Bij Betonstunter hebben wij ervaring met het aanbrengen van beton cire over tegels. Bij ons kunt u kwaliteitsvolle beton ciré bestellen die perfect geschikt is om op te Toon meer
   Wij helpen je graag met zoeken.
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Beton cire over tegels aanbrengen? Het kan perfect!

   Als u zich afvraagt of beton cire aanbrengen op tegels wel mogelijk is, dan kunnen wij u vertellen dat het zeker mogelijk is! Bij Betonstunter hebben wij ervaring met het aanbrengen van beton cire over tegels. Bij ons kunt u kwaliteitsvolle beton ciré bestellen die perfect geschikt is om op tegels aan te brengen. Onze producten zijn ook geschikt voor de badkamer, keuken en toilet/wc. U kunt de beton cire over bestaande tegels eenvoudig zelf aanbrengen. Beton cire aanbrengen over tegels is helemaal niet moeilijk. Is beton cire duurder dan tegels? Dit is een vraag die wij vaak krijgen. Beton cire is zeker niet duurder, tenzij u natuurlijk voor hele goedkope tegels zou kiezen.

    

   De voorbereiding is belangrijk

   In de meeste gevallen is beton cire niet duurder dan tegels. Als u tegels op uw muur of op uw vloer wilt laten aan brengen laat u dit vaak doen door een vakman. Hierdoor stijgen de prijzen voor de bekleding van uw muren of vloeren aanzienlijk. Daarnaast kost het vaak veel moeite en tijd om bestaande tegels te verwijderen. U kunt beton cire eenvoudig over tegels aanbrengen, waardoor dit niet nodig is. U schuurt de voegen goed uit, zodat er geen loszittende stukken meer in zitten en vult deze ruimte vervolgens op. Ook siliconenkits adviseren wij om tussen bijvoorbeeld de douchebak en de muur weg te halen. En u maakt de tegels vervolgens vetvrij door ze grondig te poetsen met een gewoon schoonmaakmiddel. Daarna kunt u starten met het aanbrengen van de beton cire over de tegels.

   Tegelvloer voorbereiden:

   ✔ Epoxy primer
   ✔ Beton ciré
   ✔ Fixeer
   ✔ Twee componenten coating (3 lagen)

   Optioneel: Tegelprimer voor als je de beton ciré aanbrengt over je tegels heen.

   Benodigdheden voor het aanbrengen van Beton Ciré op tegels

   ✔ Menggarde (niet nodig bij kant & klaar)
   ✔ Roller
   ✔ Verfbak
   ✔ Spaan
   ✔ Blokkwast

   Ondergrond voorbereiden

   ✔ Schuurmachine
   ✔ Stofzuiger
   ✔ Tape

   Onze producten zorgen voor perfect resultaat

   Bij elke bestelling krijgt u een gratis primer meegeleverd. Dit is de eerste laag die u op de tegels aanbrengt. Dit zorgt voor een goede hechting tussen de (badkamer) tegels en de beton cire. U laat dit drogen, schuurt deze wat op en start met de betonstuc over de tegels aan te brengen. Beton cire over tegels aanbrengen is niet moeilijk. U heeft bij de levering ook een set meegeleverd gekregen met materiaal waarmee u beton cire kan aanbrengen op de tegels. U brengt de beton cire over de tegels aan en u doet dit laag voor laag. Na elke laag laat u drogen en schuurt de beton cire glad. Wanneer u een aantal lagen beton cire over de tegels heen heeft aangebracht, ziet u als het goed is geen overgangen meer.

    

    

   Als dit afgerond is eindigt u met een of meerdere toplagen. Hoeveel toplagen u na de beton cire over de tegels moet aanbrengen, is op basis van de ruimte waar u dit wilt doen. Als u bij uw bestelling gaat kijken naar de kamer waar u beton cire over tegels wilt topassen, wordt er aangeduid hoeveel lagen en toplagen wij adviseren. Het verschil tussen badkamer tegels en betonlook is dat beton cire op zich niet waterdicht is. Daarom juist zijn deze toplagen erg belangrijk. Meerdere toplagen garanderen dat u later geen lekken zult hebben. Zelfs met meerder toplagen is beton cire niet duurder dan tegels! Daarom wordt beton cire ook vaak gekozen als goedkoper alternatief.

   Kies uw eigen stijl met betonstuc

   Twijfelt u nog tussen beton cire of tegels? Als u van betonlook houdt, hoeft u zeker niet te twijfelen om voor beton cire te kiezen. Kies uw kleur en geef uw interieur een hedendaagse uitstraling. Ook in 'natte ruimtes' zoals keukens, toilet/wc en badkamers kan men beton cire over tegels aanbrengen. Waarom zou u dan voor minder gaan? Beton cire is niet duurder dan tegels, u kunt de tegels laten zitten en de beton cire aanbrengen op de tegels. Dit kunt u helemaal zelf doen! Wanneer u in de keuken of badkamer beton cire over tegels heen aanbrengt, kunt u deze mooi laten aansluiten bij uw plafond, uw aanrechtblad of bij uw vensterbank.

    

   U kunt namelijk bijna op alle types van ondergrond beton cire toepassen. U hoeft dus geen badkamertegels en beton cire door elkaar heen te gebruiken. Wist u dat u ook badkamermeubels met beton cire kunt bekleden? Beton cire is niet enkel geschikt voor over tegels, maar ook op MDF en hout wordt het vaak gebruikt. Heeft u nog twijfels hoe u uw badkamer gaat afwerken: beton cire of tegels? Wij kunnen u alvast garanderen dat beton cire aanbrengen op tegels niet moeilijk is en dat het uw woning een grote meerwaarde geeft.

    

    

   De vergelijking tussen badkamer tegels en beton cire

   Dat beton cire niet duurder is dan tegels, is een feit. Wanneer u in uw keuken, toilet/wc of badkamer beton cire over de tegels heen aanbrengt, nadat u de voegen heeft gedicht, dan zijn deze niet meer zichtbaar. Beton cire over tegels wordt op deze manier naadloos aangebracht. Beton cire over tegels aanbrengen gebeurt in één beweging. Doordat er geen naden zijn, nestelen zich geen bacteriën en ook geen vuil meer in de voegen. Qua hygiëne in de badkamer hebben tegels in opzichte van beton cire veel meer nadelen, hierdoor wint beton cire met grote voorsprong.

    

   Als u zich de vraag stelt wat makkelijkst te onderhouden is, dan zijn badkamer tegels en beton cire allebei zeer makkelijk te onderhouden, maar toch met een voorsprong voor beton cire. U hoeft hierdoor geen voegen te schrobben als u voor cire beton kiest. Wanneer de badkamer beton cire is over de tegels heen aangebracht en alle voegen volledig waterdicht zijn gemaakt, dan kunt u er heel lang van genieten. Aan u de afweging of u liever voor tegels gaat of beton cire.

    

   Beton ciré over tegels; Prijs - Traditioneel

   Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
   1m2€19,00€35,00Standaard
   25m2€18,05€33,255%
   35m2€17,10€31,5010%
   45m2€16,15€29,7515%
   95m2€15,20€28,0020%

    

   Beton ciré over tegels; Prijs - Kant & klaar

   Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
   1m2€28,00€44,00Standaard
   25m2€26,60€41,805%
   35m2€25,20€39,6010%
   45m2€23,80€37,4015%
   95m2€22,40€35,2020%

   Betonlook voor over de tegels bestelt u bij Betonstunter

   Wilt u beton cire over tegels aanbrengen? Wij helpen u graag het bestellen en met de praktische kant van beton cire aanbrengen op tegels. Heeft u soms nog vragen over badkamer beton cire over tegels aanbrengen, op welke ondergrond u cire beton kunt toepassen of op welke manier u beton cire over tegels heen aanbrengt met een perfect resultaat? Wij helpen u graag!