Handleidingen »
0

  Beton Ciré voor in de badkamer

  Wilt u een waterdichte moderne afwerking voor je badkamer? Toepasbaar voor muur en vloer? Dan is beton cire de perfecte oplossing die je eenvoudig zelf kan aanbrengen. Onze oplossing is in prachtige kleuren en tinten verkrijgbaar. Toon meer
  Wij helpen je graag met zoeken.
  4 Producten
  Beton Cire pakket - Zelf mengen // 12 kleuren

  Beton Cire pakket - Zelf mengen // 12 kleuren

  ✓ Selecteer en bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft;
  ✓ Volledig pakket, inclusief primer, beton ciré en indien gekozen een waterdichte toplaag;
  ✓ Het zelf mengen pakket is zeer scherp geprijst;

  Advies nodig? Chat met ons!

  € 18,-
  Bekijken
  Beton Cire pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

  Beton Cire pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

  ✓ Selecteer en bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft ;
  ✓ PRO-Serie betreft een systeem met een RAW -laag 1 en FINE-laag 2;
  ✓ Kant & klare beton cire, kies voor gemak.

  € 28,-
  Bekijken
  Tegelprimer en voegenvuller

  Tegelprimer en voegenvuller

  Gaat u beton ciré over tegels aanbrengen? Voeg dan deze primer en voegenvuller toe aan je bestelling. Vul exact het aantal m2 in dat je nodig hebt.

  € 3,50
  Bekijken
  Beton Ciré - Gereedschapset

  Beton Ciré - Gereedschapset

  ✓ Alles direct in huis;
  ✓ Stevig gereedschap tegen een scherpe prijs;
  ✓ Optioneel: Bestel hoektroffels erbij.

  Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat

  € 25,-
  Bekijken

  Geef uw badkamer meer klasse met de beton ciré van Betonstunter

  Beton cire is voor de badkamer een zeer geschikt product. Het grootste voordeel van beton cire voor de badkamer is dat het watervast is nadat een coating is aangebracht. Een ander kenmerk is dat het een zeer moderne en gezellige uitstraling heeft. Met deze uitstraling creëert u de badkamer van uw dromen. Op deze pagina vindt u informatie over hoe beton cire in de badkamer aanbrengen, wat de voordelen van beton cire in de badkamer zijn en hoe u uw persoonlijke stijl met betonlook voor de badkamer kunt creëren. Als u vragen heeft over beton cire in de badkamer, laat het ons gerust weten en contacteer ons.

   

   

  Wat zijn de voordelen van een betonlook in de badkamer aanbrengen?

  • Beton cire in de badkamer, betekend dat na het aanbrengen uw wanden waterbestendig zijn en deze niet waterdoorlatend zijn.
  • Eenvoudig over tegels aan te brengen, snel en voordelig een totaal andere look voor je badkamer. Renovatie over tegels? Bestel dan beton cire + tegelprimer. Je ontvangt dan een volledige set inclusief gereedschap waarmee je direct aan de slag kan
  • Het kan ook toegepast worden op de wasbak of bijvoorbeeld op badkamermeubels. Zo creëert u een uniform geheel.
  • Beton cire voor de badkamer vloer is een vrij dunne laag in vergelijking met andere soorten vloeren, denk hierbij aan tegels. Met de afwerk coating is uw vloer sterk en duurzaam.
  • Beton cire voor de badkamer is naadloos en dus zeer hygiënisch en eenvoudig schoon te houden en af te nemen.
  • Als u bij betonlook de kleuren voor de badkamer kiest, kiest u uit verschillende kleuren. U creëert hiermee een eigen stijl en sfeer.
  • Beton cire in de badkamer is perfect combineerbaar met vloerverwarming.

   

  Zoals u merkt, heeft badkamer beton cire veel voordelen.

  Beton ciré badkamer Prijs - Traditioneel

  Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
  1m2€19,00€35,00Standaard
  25m2€18,05€33,255%
  35m2€17,10€31,5010%
  45m2€16,15€29,7515%
  95m2€15,20€28,0020%

   

  Beton ciré badkamer Prijs - Kant & klaar

  Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
  1m2€28,00€44,00Standaard
  25m2€26,60€41,805%
  35m2€25,20€39,6010%
  45m2€23,80€37,4015%
  95m2€22,40€35,2020%

   

  Kies uit de vele beton cire kleuren voor de badkamer

  De beton cire kleuren voor de badkamer zijn zeer uiteenlopend. U kiest tussen rustige en eerder opvallende betonlook kleuren in de badkamer. U kunt er ook voor kiezen om verschillende kleuren beton cire in de badkamer te combineren.

   

   

  Hoe beton cire in de badkamer zelf aanbrengen?

  Bij Betonstunter bieden wij u de mogelijkheid om eigenhandig cire beton in de badkamer aan te brengen. Wat betreft de ondergrond, is beton cire geen probleem. Beton cire voor in de badkamer kan op diverse ondergronden worden toegepast. Denk hierbij aan tegels, MDF en een cementdekvloer. Het enige wat wél noodzakelijk is, is dat u een vrij gelijkmatige ondergrond heeft. Eventueel egaliseert u deze voordat u het beton cire in uw badkamer aanbrengt. Mocht u hierover vragen hebben, wij adviseren u natuurlijk graag. Dit bespaart u veel in de kosten en u krijgt er toch hoge kwaliteit en een mooi resultaat voor terug. In onze webshop koopt u kant en klare beton cire voor badkamers of kunt u ervoor kiezen om cire beton voor de badkamer te kopen die zelf te mengen is. Bij het pakket krijgt u ook primer. Hiermee heeft u alles wat u nodig heeft om cire beton in de badkamer aan te brengen. Het enige wat u nog rest is de beton cire kleuren voor de badkamer te kiezen.

  Badkamer muur:

  ✔ Witte primer
  ✔ Beton ciré
  ✔ Fixeer
  ✔ Twee componenten coating (2 lagen)

  Badkamer vloer:

  ✔ Epoxy primer
  ✔ Beton ciré
  ✔ Fixeer
  ✔ Twee componenten coating (3 lagen)

  Optioneel: Tegelprimer voor als je de beton ciré aanbrengt over je tegels heen. 

  Benodigdheden voor het aanbrengen van Beton Ciré in de badkamer

  ✔ Menggarde (niet nodig bij kant & klaar)
  ✔ Roller
  ✔ Verfbak
  ✔ Spaan
  ✔ Blokkwast

  Ondergrond voorbereiden voor een betonlook badkamer

  ✔ Schuurmachine
  ✔ Stofzuiger
  ✔ Tape

  Bestel je betonstuc voor de badkamer online

  Nadat u de beton cire badkamer nadelen en voordelen overwogen heeft en u weet nu dat beton cire in de badkamer aanbrengen niet moeilijk is, doet u uw bestelling eenvoudig online. U kiest tussen de diverse beton cire kleuren voor de badkamer en stuurt uw bestelling via onze webshop door. Kunt u niet wachten en wilt u snel uw beton cire in de badkamer aanbrengen? Geen probleem, uw cire beton voor de badkamer wordt meestal al binnen drie werkdagen geleverd.

  Veelgestelde vragen omtrent het toepassen van Beton ciré in de badkamer:

   • Wat zijn de meest gemaakte fouten met beton ciré in de badkamer?

  Wanneer je aan de slag gaat met beton ciré in de badkamer wil je dit in één keer goed doen. We zetten graag de veelvoorkomende fouten op een rijtje, zodat jij deze niet begaat. Zo is het bijvoorbeeld erg belangrijk dat je 2 componenten coating aanbrengt. De badkamer is een vochtige ruimte en door de 2 componenten coating zorg je ervoor dat de beton ciré in perfecte staat blijft.

   

  Het komt namelijk nog wel eens voor dat mensen bijvoorbeeld al van de douche gebruikmaken zonder dat er voldoende coating aangebracht is. Dit doet de beton ciré niet ten goede. Een andere veelgemaakte fout? Denken dat het te moeilijk is! Zelf beton ciré aanbrengen in de badkamer is zeer eenvoudig, mits je gebruikmaakt van de juiste materialen. Bij Betonstunter geven we je alle benodigdheden voor het beste resultaat.


   • Ik wil op de muren en de vloer beton ciré aanbrengen. Lopen de kosten dan erg op?

  Hoeveel de kosten precies bedragen hangt natuurlijk af van de totale oppervlakte waarop je de beton ciré wilt aanbrengen. Maar, bij Betonstunter ben je aan het juiste adres gekomen voor hoogwaardige beton cire tegen de scherpste prijs. Als goedkoopste in de markt betaal je bij ons namelijk slechts €19,- per m2.

   

  Ook hoef je zelf geen materialen aan te schaffen; we leveren o.a. een primer, beton cire en coating.Alles wat je nodig hebt voor het beste resultaat.


   • Ik heb (oude) badkamertegels. Moet ik deze verwijderen voor ik beton ciré wil aanbrengen?

  Nee! Onze beton ciré kan je gewoon over de huidige tegels aanbrengen. Belangrijk is wel om naast beton ciré ook gebruik te maken van een tegelprimer en voegenvuller. Voor slechts €3,50 per m2 kan je dit bestellen in onze webshop.


   • Hoe zorg ik ervoor dat een beton ciré badkamer schoon & hygiënisch blijft?

  Heel eenvoudig! Met behulp van reguliere schoonmaakmiddelen, zoals (niet bijtende) allesreiniger en groene zeep, is beton ciré zeer eenvoudig schoon te maken. Wel is het belangrijk dat de producten géén chloor of blekende middelen bevatten.