20% korting op Beton Ciré - Actie loopt t/m 31 mei - Ga jij klussen in de meivakantie? - 20% korting op Beton Ciré - Actie loopt t/m 31 mei - Ga jij klussen in de meivakantie? - 20% korting op Beton Ciré - Actie loopt t/m 31 mei - Ga jij klussen in de meivakantie? - 20% korting op Beton Ciré - Actie loopt t/m 31 mei - Ga jij klussen in de meivakantie? - 20% korting op Beton Ciré - Actie loopt t/m 31 mei - Ga jij klussen in de meivakantie? - 20% korting op Beton Ciré - Actie loopt t/m 31 mei - Ga jij klussen in de meivakantie?
Handleidingen »
0

  Beton Ciré voor in de Woonkamer

  Wilt u een moderne look in uw woonkamer? Bekijk dan eens de mogelijkheden die beton cire te bieden heeft. Beton cire kan worden toegepast op zowel muren als op de vloer. Daarnaast wordt beton cire ook vaak gebruikt voor een schouw of bij een open haart. Toon meer
  Wij helpen je graag met zoeken.
  3 Producten
  Beton Cire pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

  Beton Cire pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

  ✓ Selecteer en bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft ;
  ✓ PRO-Serie betreft een systeem met een RAW -laag 1 en FINE-laag 2;
  ✓ Kant & klare beton cire, kies voor gemak.

  € 22,40
  Bekijken
  Beton Cire pakket - Zelf mengen // 12 kleuren

  Beton Cire pakket - Zelf mengen // 12 kleuren

  ✓ Selecteer en bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft;
  ✓ Volledig pakket, inclusief primer, beton ciré en indien gekozen een waterdichte toplaag;
  ✓ Het zelf mengen pakket is zeer scherp geprijst;

  Advies nodig? Chat met ons!

  € 15,20
  Bekijken
  Beton Ciré - Gereedschapset

  Beton Ciré - Gereedschapset

  ✓ Alles direct in huis;
  ✓ Stevig gereedschap tegen een scherpe prijs;
  ✓ Optioneel: Bestel hoektroffels erbij.

  Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat

  € 25,-
  Bekijken

  Inhoud woonkamer beton Ciré pakket

  Bestel je traditionele beton ciré dan bestel je met de scherpste prijs. Wij mengen alvast de pigment zodat de je niet per ongeluk bij een grote muur of vloer kleurverschillen kan krijgen. Dit was vroeger het moeilijkste om de wand egaal te krijgen. 

   

  Woonkamer wand:

  ✔ Witte primer
  ✔ Beton ciré
  ✔ Fixeer
  ✔ Twee componenten coating (1 laag)

  Woonkamer vloer:

  ✔ Epoxy primer
  ✔ Beton ciré
  ✔ Fixeer
  ✔ Twee componenten coating (3 lagen)

   

  Bestel je kant & klaar dan vervalt de fixeer en hebben wij de Beton ciré en fixeer voorgemengd tot een kant en klare pasta die direct verwerkt kan worden. De professionele verwerker zal (bijna) altijd met kant & klaar werken, omdat dit mengen en een dag drogen en dus reizen naar project locatie scheelt.   

  Bij welke stijlen past betonstuc in de woonkamer?

  We mogen gerust stellen dat beton cire voor de woonkamer op een muur of vloer bij elke stijl past. Beton ciré in de woonkamer van een moderne woning past uitstekend bij de strakke moderne sfeer die veel mensen willen . Een muur met beton stuc gaat ook uitstekend in een industrieel pand waar het een stoere touch geeft aan uw interieur. De vloer met betonlook past hier ook uitstekend bij. Tegenwoordig is de landelijke stijl erg in trek, ook hier past een muur of vloer met beton cire erg goed. Dit komt door de warme uitstraling die het product heeft.

  Beton ciré woonkamer Prijs - Traditioneel

  Aantal m2Beton ciré Per m2Met 1 laag coatingKorting
  1m2€19,00€27,00Standaard 
  25m2€18,05€25,655%
  35m2€17,10€24,3010%
  45m2€16,15€22,9515%
  95m2€15,20€21,6020%

  Beton ciré woonkamer Prijs - Kant & klaar

  Aantal m2Beton ciré Per m2Met 1 laag coatingKorting
  1m2€28,00€36,00Standaard
  25m2€26,60€34,205%
  35m2€25,20€32,4010%
  45m2€23,80€30,6015%
  95m2€22,40€28,8020%

   

  Voor de woonkamer adviseren wij standaard 1 laag coating, omdat daardoor de muur afneembaar en vlekbestendig is. Betreft het een vochtige ruimte dan adviseren wij standaard twee coating lagen.

  Veelgestelde vragen over het toepassen van Beton ciré in de woonkamer:

   • Waar in de woonkamer wordt beton ciré veel toegepast?

  Beton ciré wordt veel toegepast op de wand en vloer. Tevens vind je beton ciré veel op werkbladen in de keuken, salontafel of tv-meubel. Onze favoriet? Een beton ciré vloer!


   • Hoeveel lagen beton ciré coating pas ik toe in de woonkamer en waarom?

  Beton ciré dient bescherm te worden met een coating. Hierdoor wordt de muur afneembaar en krijg je vlekken eenvoudig van de muur. Omdat de woonkamer geen vochtige ruimte is zal 1 coating laag voldoende zijn.


   • Waar dien je rekening mee te houden met een beton ciré vloer in de woonkamer?

  Zorg voor een vlakke en stabiele ondergrond. Wij sturen een epoxy primer mee in ons vloerpakket. Dit zorgt voor een betere hechting. Tevens bevat ons pakket 3 toplagen waardoor je een slijtvaste vloer mag verwachten.

  Diverse redenen om voor betonlook in de woonkamer te kiezen

  Beton ciré heeft heel wat voordelen en er zijn dan ook verschillende argumenten waarom er voor er juist in de woonkamer voor gekozen wordt.

   

  • Het geeft een strakke uitstraling en verhoogt het ruimtegevoel.
  • Het materiaal is duurzaam en sterk.
  • Een beton cire vloer in de woonkamer is perfect geschikt voor vloerverwarming.
  • Het is water- en vuilafstotend (na aanbrengen van een coating).
  • Het is zeer eenvoudig te onderhouden.
  • Het is zeer hygiënisch (er zijn geen kieren waarin zich vuil en bacteriën kunnen nestelen).
  • Eenvoudig toe te passen op diverse ondergronden: hout, glas, metaal, beton, baksteen... en is daarom in veel stijlen toepasbaar.

  Benodigdheden voor het aanbrengen van Beton Ciré in de woonkamer

  ✔ Menggarde (niet nodig bij kant & klaar)
  ✔ Roller
  ✔ Verfbak
  ✔ Spaan
  ✔ Blokkwast

  Ondergrond voorbereiden

  ✔ Schuurmachine
  ✔ Stofzuiger
  ✔ Tape

  Creëer uw eigen stijl met beton cire in de woonkamer

  Wanneer u betonlook voor de woonkamer kiest, dan heeft u keuze uit zeer veel verschillende kleuren. Kies de kleur die het beste bij uw woning en uw eigen stijl past. Voor de vloer kunt u bijvoorbeeld  voor dezelfde kleur als de muur van de woonkamer gaan. Dit vergroot het gevoel van ruimte in deze kamer.

  Wist u dat u niet alleen beton cire op de muur in de woonkamer of op de vloer kunt toepassen? U kunt dit bijvoorbeeld ook op een tafel of een tv-meubel aanbrengen. Hierdoor lijkt uw tafel of tv-meubel van massief beton. Een veel gekozen optie is het bekleden van uw haard met beton ciré. Afhankelijk van uw eigen voorkeur kunt u beton cire overal toepassen.

  Zelf beton cire in de woonkamer aanbrengen kan!

  Zelf beton cire op de muur in de woonkamer aanbrengen is niet moeilijk. Dit geldt ook voor het aanbrengen op de vloer. Het plafond is wellicht wat lastiger, maar zeker niet onmogelijk!  Wij bieden beton cire aan die zelf te mengen is, of u koopt ons kant-en-klaar product. Het is op verschillende ondergronden toepasbaar: gips, hout, mdf, tegels of cementvloer bijvoorbeeld. 

   

  Beton cire voor de woonkamer online aankopen

  Bij ons bestelt u online snel en eenvoudig de benodigde betonstuc voor uw woonkamer muur of vloer. Wij hebben al pakketten beton cire voor de woonkamer voor een oppervlakte van 2 m2. Wilt u liever eerst een proefpakket bestellen, dat is ook mogelijk. Hiermee kunt u een test doen en ziet u hoe het product van kleur en kwaliteit is.

  Heeft u nog vragen rond een beton cire woonkamer muur, plafond, vloer of andere afwerking met beton cire in de woonkamer? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag hoe u een muur in de woonkamer, uw vloer of andere elementen in uw woonkamer een chique uitstraling kunt geven!

   

   

  Beton cire in de woonkamer, moderne uitstraling

  Een beton cire vloer in de woonkamer zorgt voor een strakke hedendaagse look. Beton cire is naadloos en eenvoudig schoon te houden. Met een beton cire vloer in de woonkamer krijgt u een groot ruimtegevoel. Dit gevoel wordt nog groter als u ook voor beton cire als muren kiest. Beton cire in de woonkamer is nooit saai en creëert een unieke sfeer. Een beton cire muur in de woonkamer geeft een gezellige indruk. De structuur die gecreëerd wordt is niet altijd strak en egaal, maar er zit een bepaalde warmte in het geheel. Dankzij beton cire in de woonkamer creëert u een zeer gezellige sfeer.