Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Kant en klare beton ciré

   Kant en klare beton cire maakt het u nog makkelijker! Als u beton cire wilt aanbrengen, dan heeft u bij ons de keuze tussen twee types: u kiest voor zelf te mengen, of u kiest voor beton ciré kant en klaar. Beide producten hebben hun voordelen. U kiest precies dat product dat het beste bij uw project past. Komt u er niet goed uit? Wij helpen u Toon meer
   Wij helpen je graag met zoeken.
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Kant en klare beton cire maakt het u nog makkelijker!

   Als u beton cire wilt aanbrengen, dan heeft u bij ons de keuze tussen twee types: u kiest voor zelf te mengen, of u kiest voor beton ciré kant en klaar. Beide producten hebben hun voordelen. U kiest precies dat product dat het beste bij uw project past. Komt u er niet goed uit? Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken. Samen maken wij van uw woning een succes!

    

    

   Beton ciré; Prijs - Kant & klaar

   Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
   1m2€28,00€44,00Standaard
   25m2€26,60€41,805%
   35m2€25,20€39,6010%
   45m2€23,80€37,4015%
   95m2€22,40€35,2020%

   Benodigdheden voor het aanbrengen van Beton Ciré

   ✔ Menggarde (niet nodig bij kant & klaar)
   ✔ Roller
   ✔ Verfbak
   ✔ Spaan
   ✔ Blokkwast

   Ondergrond voorbereiden

   ✔ Schuurmachine
   ✔ Stofzuiger
   ✔ Tape

    

   Beton ciré kant en klaar kopen bij Betonstunter

   U kunt betonstuc kant en klaar kopen via onze website. U heeft keuze uit verschillende kleuren en u kunt al pakketten aankopen vanaf 2 m2. Met kant en klare beton cire realiseert u makkelijk zelf elk project in uw woning. Heeft u nog meer informatie of advies nodig? Contacteer onze klantenservice. Wij zijn er voor u!

   Waarom betonstuc kant en klaar kopen?

   Kant en klare beton cire maakt het u gewoon makkelijker. Het mengen van de kleurstof, mortel en resin is reeds door ons gedaan. U hoeft zich hier geen zorgen meer om te maken. Door beton cire kant en klaar te kopen, bespaart u tijd en moeite. Daarnaast is beton cire kant en klaar altijd van een constante kwaliteit. Bij onze zelf te mengen betonlook krijgt u een degelijke handleiding. Maar als u het niet ziet zitten om zelf te mengen, dan kiest u eenvoudig voor onze beton cire kant en klaar. Kant en klare beton ciré kost iets meer dan zelf te mengen product. Echter bespaart u er wel veel tijd mee. Aan u om af te wegen welk product u kiest. We zien bij sommige van onze klanten dat ze een eerste project uitvoeren in kant en klare cire beton en later overstappen op zelf te mengen product. U weet het beste welk product u het liefste heeft. Wij adviseren u graag in de toepassingen en de mogelijkheden!

    

   Wat mag u van Betonstunter verwachten?

   Bij elke bestelling van kant en klaar beton cire krijgt u een totaalpakket. Daarin zit onder meer de gratis primer. Deze zorgt voor een goede hechting tussen de ondergrond en de cire beton. U krijgt in uw pakket het kant en klare beton cire dat gelijk kan verwerkt worden. Hoe kant en klaar betonlook aanbrengen?

   Het aanbrengen van het kant en klaar product is niet moeilijk. U begint met de ondergrond stofvrij en vetvrij te maken. Dan brengt u eerst de primer aan en daarna een of meerdere lagen beton ciré kant en klaar. U werkt dit af met één of meerdere toplagen. Elke laag moet eerst goed drogen en u schuurt elke laag op vooraleer u aan de volgende laag begint. Neem vooral uw tijd en ga niet overhaast te werk. In onze handleiding leest u uitgebreid hoe het moet. Enkel door het volgens de regels uit te voeren, krijgt u een perfect resultaat!

    

   Droge of natte kamers: welk beton cire kant en klaar kopen?

   Voor 'natte kamers', dit is bijvoorbeeld de keuken, badkamer en toilet/wc heeft u exact hetzelfde kant en klaar beton cire nodig als in 'droge kamers'. Het enige verschil is dat u in natte kamers meerdere toplagen aanbrengt om het beton cire waterdicht te maken. Geef bij uw bestelling aan welke kamer u wilt afwerken en de toplagen worden automatisch meegeleverd.