Metal stuc Bestellen?
0

  Kalkverf

  Kalkverf

  Kalkverf van Betonstunter.be

  Kalkverf is een zeer bijzondere verf waarmee u schitterende resultaten behaalt. Dit type verf vertoont een wolkachtige structuur. Hierdoor krijgt elke muur of ander oppervlak een zeer levendige look. Ook al kiest u kalkverf in kleuren die wat koeler zijn, toch is uw muur nooit egaal gekleurd zoals u dat bij gewone verf heeft. Uw kamer krijgt een warme en gezellige uitstraling. Velen noemen dit een ‘zuiderse’ look.

   

   

  Wat is Kalkverf Precies?

  Kalkverf is gemaakt op waterbasis en bevat geen synthetische bindmiddelen. Het is een natuurlijk product en daardoor zeer milieuvriendelijk. Deze verf is geschikt voor verschillende types van ondergrond: gestuukte muur, hout, baksteen, natuursteen... Daardoor kunt u bijvoorbeeld zowel uw muren als keukenkastjes, vensterbanken of tv-meubels in een en dezelfde afwerking uitvoeren. Als u twijfels heeft of verf op kalkbasis geschikt is voor uw project, contacteer dan gerust onze klantenservice. Wij geven u professionele raad!

   

  Kalkverf

   

  Kalkverf Prijs

  Aantal literDekkingKalkverf Prijs per m2
  1 liter4 - 5m2€7,10
  2 liter8 - 10m2€6,66
  4 liter16 - 20m2€6,11

  Waar kan kalkverf op aangebracht worden?

  ✔ Baksteen
  ✔ Natuursteen
  ✔ Hout
  ✔ Gestukte muur
  ✔ En meer!

  Waarom kiezen voor Kalkverf?

  Deze verf wordt hoofdzakelijk gekozen omwille van de uitstraling die het aan uw woning geeft. Daarnaast zijn er nog andere voordelen van verf op kalkbasis. Ze is geschikt voor binnen en buiten. Daardoor kunt u dezelfde stijl aanhouden binnen en buiten. Denk bijvoorbeeld aan een binnenmuur die u optisch wilt laten doorlopen op uw terras. Dit is met onze kalkverf perfect mogelijk. Verf op kalkbasis dekt zeer goed en tegelijkertijd is deze verf toch perfect ademend. Dit betekent dat het vocht dat eventueel in uw muur zit, kan verdampen. Zo krijgt u geen schimmelvorming en nestelen er zich geen bacteriën in de muur. Deze verf is ook spanningsvrij. Dit wil zeggen dat ze mee 'werkt' met de ondergrond waarop ze is aangebracht. De verf zal dus nooit scheuren vertonen. Het is een verf die heel wat jaren in zijn oorspronkelijke toestand blijft.

   

  Welke Kalkverf Kleuren Kiest u?

  Als u bij onze kalkverf de kleuren bekijkt, dan merkt u dat de keuze zeer uitgebreid is. Bij Betonstunter kiezen wij ervoor om zelf onze kalkverf te kleuren. Dit doen wij in onze eigen productieafdeling en met onze eigen pigmentpoeders. Als u in ons gamma niet precies die kleuren vindt die u zoekt, dan kan u zelf de kalkverf kleuren. U kunt bij Betonstunter namelijk al onze pigmenten afzonderlijk aankopen. Zo kunt u bijvoorbeeld een te donkere of te lichte verf wat aanpassen door witte pigmenten of zwarte pigmenten toe te voegen. Of ga gerust experimenteren en stel zelf voor uw kalkverf de kleuren samen.

   

   

  Hoe kalkverf aanbrengen

  Een ander groot voordeel is dat deze verf zeer makkelijk is aan te brengen. U heeft geen speciale tools nodig om ze te verwerken. U gebruikt gewoon een verfborstel of een verfroller. Bij poreuze ondergronden is het aan te raden om eerst een primer aan te brengen. Zo hecht de verf nog beter. En voor 'natte' kamers, bijvoorbeeld toilet/WC, douche, badkamer en keuken, is het noodzakelijk om een toplaag van coating aan te brengen. Deze beschermt uw muren tegen vuil, vocht en vetvlekken en is daarna zeer eenvoudig schoon te houden.

  Waarom kiezen voor kalkverf van Betonstunter?

  ✔ Hoogwaardige kwaliteit
  ✔ Ruime keuze in kleuren
  ✔ Gemakkelijk aan te brengen
  ✔ Altijd de scherpste prijs

  Kalkverf aankopen via onze webshop

  Heeft u voor uw kalkverf de kleuren kunnen kiezen? Dan hoeft u enkel nog te bestellen via onze webshop. Doordat wij onze eigen productie in handen hebben, kunnen wij zeer snel leveren. Heeft u nog andere projecten waarbij u bijvoorbeeld beton ciré of betonlook verf wilt gebruiken? Deze vindt u eveneens bij Betonstunter. Wij geven u graag uitleg wat de verschillen zijn tussen al deze producten en waarvoor u ze allemaal kunt gebruiken. Bij Betonstunter helpen wij u graag om in uw woning exact die look & feel te creëren die u wenst.

   

  Kalkverf Kleuren