Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Beton Ciré aanbrengen op het bad

   Ga voor een zeer strakke badkamer, kies een bad in beton cire Een bad is voor velen nog altijd een badkuip. Maar wilt u eens wat anders? Kies dan een beton cire bad. Een cire beton bad biedt u al de mogelijkheden waarva u ook maar had gedroomd. U hoeft zich niet aan de standaard afmetingen van een bad te houden. Speel zelf voor interieurarchitec Toon meer
   Wij helpen je graag met zoeken.
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Ga voor een zeer strakke badkamer, kies een bad in beton cire

   Een bad is voor velen nog altijd een badkuip. Maar wilt u eens wat anders? Kies dan een beton cire bad. Een cire beton bad biedt u al de mogelijkheden waarva u ook maar had gedroomd. U hoeft zich niet aan de standaard afmetingen van een bad te houden. Speel zelf voor interieurarchitect, construeer zelf uw bad en bekleed het met cire beton!

    

    

    

   Hoe een betonlook bad realiseren?

   Er zijn twee mogelijkheden om een bad in betonlook te maken. Neemt u een badkuip en bekleedt u deze rondom met bijvoorbeeld hout of mdf en bewerk dit met beton cire. Ook een bad met oude tegels kan perfect met beton cire bedekt worden. Een tweede manier is om zelf uw bad op te bouwen en met cire beton het bad te bekleden, dus ook de binnenkant. Dit realiseert u door bijvoorbeeld een badkuip te metsen en de hele constructie met beton cire af te werken. Bij deze manier van werken bestaan er geen randen of overgangen.

   Benodigdheden voor het aanbrengen van Beton Ciré op een bad

   Betonstunter levert standaard alle benodigdheden tegen een scherpe prijs.

   ✔ Menggarde (niet nodig bij kant & klaar)
   ✔ Roller
   ✔ Verfbak
   ✔ Spaan
   ✔ Blokkwast

   Ondergrond voorbereiden

   ✔ Schuurmachine
   ✔ Stofzuiger
   ✔ Tape

    

   Laat uw fantasie de vrije loop, ga voor een beton cire bad

   Bij nieuwbouw of renovatie heeft u alle vrijheid om een cire beton bad in uw badkamer te integreren. U kunt het combineren met uw douchebak. U kunt een trap zowel langs de buitenkant als langs de binnenkant installeren zodat u makkelijk in uw bad stapt. Verwerk er zitbankjes in en voorzie enkele nissen in de wanden om uw verzorgingsproducten in op te bergen. Ook het combineren van een bad met een badmeubel, vensterbanken en wanden in betonstuc is goed mogelijk!

   Beton ciré bad; Prijs - Traditioneel

   Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
   1m2€19,00€35,00Standaard
   25m2€18,05€33,255%
   35m2€17,10€31,5010%
   45m2€16,15€29,7515%
   95m2€15,20€28,0020%

    

   Beton ciré bad; Prijs - Kant & klaar

   Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
   1m2€28,00€44,00Standaard
   25m2€26,60€41,805%
   35m2€25,20€39,6010%
   45m2€23,80€37,4015%
   95m2€22,40€35,2020%

   Cire beton op het bad aanbrengen

   Of u nu een ingebouwde badkuip heeft of een zelf geconstrueerd bad, de manier van beton cire in het bad aanbrengen blijft hetzelfde als wanneer u enkel de buitenkant met beton cire afwerkt. U start met primer. De primer is nodig om de bad beton cire optimaal op de ondergrond te laten hechten. Dan volgen er een aantal lagen bad beton cire. Deze lagen worden afgewerkt met op zijn minst 2 toplagen. Deze laatste lagen maken de beton cire van het bad volledig waterdicht.

   Degelijk werk met perfect resultaat

   Als u de lagen bad beton cire aanbrengt, neem dan vooral uw tijd. Tussen elke laag, ook na de primer, laat u het goed drogen. Wanneer de laag droog is, gaat u deze opschuren en stofvrij maken. Pas dan komt de volgende laag. Lees goed de producthandleiding en u krijgt een perfect resultaat!

    

   U kiest voor een bad in beton cire? Betonstunter helpt u!

   Bestel beton cire voor uw bad bij ons. U mag zeker zijn van kwaliteit en perfecte service! U staat er niet alleen voor, onze specialisten helpen u graag. Contacteer ons gerust als u vragen heeft of hulp nodig heeft!