Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Beton Cire Groothandel

   Bent u bouwondernemer, interieurspecialist of handelaar in bouwmaterialen? Dan is Betonstunter dé beton cire groothandel bij uitstek voor u! U vindt bij ons een enorme keuze aan beton ciré, zowel voor binnen als voor buiten. Naast beton ciré kunt u bij ons ook terecht voor betonlook verf voor binnen en voor buiten, kalkverf en pigmentpoeders. Dankzij onze beton cire groothandel kiest u zelf met welke materialen u uw project wil realiseren. Wij komen zoveel mogelijk tegemoet aan onze, en daarmee ook aan uw klanten. Als u nog vragen heeft over onze producten of u wil uw project met ons bespreken, contacteer dan onze klantenservice. U kunt ons zowel per mail als via chat bereiken. Of u neemt contact met ons op via het invulformulier. Wij helpen u graag!

   Diverse stijlen, diverse materialen

   Door de veelzijdigheid van onze materialen kunt u precies die stijl kiezen die u wenst te bereiken. Uiteraard kiest u voor bepaalde tinten omwille van de uitstraling. In onze beton ciré groothandel bieden wij talloze kleuren aan, zowel in onze beton ciré als in onze betonverf en kalkverf. Gaat u voor felle kleuren of zachte en discrete tinten? Wil u contrasten creëren of gaat u voor een rustig effect? Bekijk goed onze verschillende materialen. Ze hebben elk hun eigen specificaties en toepassingen. Als u als ondernemer een opdracht krijgt van uw klant en u twijfelt nog aan het materiaal dat u zal gebruiken, dan geven wij u graag advies. Wij zijn immers niet alleen beton ciré groothandel, maar we hebben ook deskundige medewerkers die u graag bijstaan in uw werk.

    

   Zoals u merkt, heeft badkamer beton cire veel voordelen.

   Wij begeleiden u in uw project

   Naast het materiaal dat u wilt gebruiken, is ook de toepassing ervan van groot belang. In onze beton cire groothandel kunt u alle benodigdheden vinden om uw project tot een groot succes te brengen. Denk bijvoorbeeld aan de nodige primer. Bij bepaalde oppervlakken is een onderlaag noodzakelijk om de verf of beton ciré perfect te laten hechten. Ook deze vindt u in onze beton ciré groothandel. Soms wordt hij standaard meegeleverd met ons product, dan staat dit vermeld bij het product. In onze beton cire groothandel vindt u ook coating producten. Deze zijn bedoeld om uw laag verf of beton ciré te beschermen tegen vocht, vetvlekken en vuil. Wij raden deze standaard aan in 'natte' ruimte zoals keuken, badkamer of toilet/WC bijvoorbeeld. Waar er een meng- of verwerkingsset nodig is, wordt dit ook meegeleverd met de bestelling. Kort gezegd, bij onze beton ciré groothandel denken wij met u mee en maken het u zo makkelijk mogelijk! 

   Grote hoeveelheden nodig?

   Als beton cire groothandel leveren wij aan particulieren, semi-professionals, professionals en overheidsinstanties. Voor zeer grote projecten bespreken wij graag wat u precies nodig heeft. Het voordeel van onze eigen beton cire groothandel is dat wij voor 100% onze productie controleren. Daardoor kunnen wij kort op de bal spelen en producten leveren die volledig aan uw wensen voldoen, ook voor grote hoeveelheden.

   Hoe beton cire in de badkamer zelf aanbrengen?

   Bij Betonstunter bieden wij u de mogelijkheid om eigenhandig cire beton in de badkamer aan te brengen. Wat betreft de ondergrond, is beton cire geen probleem. Beton cire voor in de badkamer kan op diverse ondergronden worden toegepast. Denk hierbij aan tegels, MDF en een cementdekvloer. Het enige wat wél noodzakelijk is, is dat u een vrij gelijkmatige ondergrond heeft. Eventueel egaliseert u deze voordat u het beton cire in uw badkamer aanbrengt. Mocht u hierover vragen hebben, wij adviseren u natuurlijk graag. Dit bespaart u veel in de kosten en u krijgt er toch hoge kwaliteit en een mooi resultaat voor terug. In onze webshop koopt u kant en klare beton cire voor badkamers of kunt u ervoor kiezen om cire beton voor de badkamer te kopen die zelf te mengen is. Bij het pakket krijgt u ook primer en een gratis verwerkset om de badkamer beton cire te mengen en aan te brengen. Hiermee heeft u alles wat u nodig heeft om cire beton in de badkamer aan te brengen. Het enige wat u nog rest is de beton cire kleuren voor de badkamer te kiezen.

   Wij maken uw product op maat

   Heeft u nog andere tinten nodig dan u in onze beton ciré groothandel vindt? Ofwel kunt u uw eigen tinten aanmaken dankzij onze pigmentpoeders, ofwel maken wij uw product op maat aan, in de tinten die u wenst. Aan u de keuze!

    

   Uw materiaal aankopen bij Betonstunter

   Wij hebben jarenlange ervaring als beton ciré groothandel. U mag bij ons dan ook op een uitstekende service rekenen! Wij staan erom bekend zeer snel te leveren. Zo loopt u bij uw project geen risico van vertraging in de oplevering. U bestelt eenvoudig online en enkele dagen later worden uw producten op het aangegeven adres geleverd.

   Kiezen voor beton ciré groothandel Betonstunter is kiezen voor kwaliteit én service!