Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Specials: Metal stuc - Goud

   Metal stuc goud, uw interieur krijgt een bijzonder luxe uitstraling Goud is de meest koninklijke tint die er bestaat. Onze gouden metallic stucverf is vervaardigd op basis van metaal. Dit geeft aan de gouden tint een zeer bijzondere glans. Het weerkaatst het licht uit de omgeving en zet uw kamer helemaal in de schijnwerper. Een muur in gouden meta Toon meer
   Wij helpen je graag met zoeken.
   1 Product
   Metal Stuc Kleurstaal | Goud

   Metal Stuc Kleurstaal | Goud

   ✓ Kleurstaal van 10x7cm;
   ✓ Ontvang 10% korting op je bestelling
   ✓ Slechts 3,95 verzendkosten.

   Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

   € 1,-
   Bekijken

   Metal stuc goud, uw interieur krijgt een bijzonder luxe uitstraling

   Goud is de meest koninklijke tint die er bestaat. Onze gouden metallic stucverf is vervaardigd op basis van metaal. Dit geeft aan de gouden tint een zeer bijzondere glans. Het weerkaatst het licht uit de omgeving en zet uw kamer helemaal in de schijnwerper. Een muur in gouden metal look verf is gegarandeerd een echte eyecatcher. Soms is één klein gedeelte van de kamer in gouden metal stuc voldoende om uw kamer een boost te geven. Maar misschien gaat u voor meerder muren of elementen in goud stuc? Het kan allemaal!

   Gouden metal stuc biedt diverse mogelijkheden

   Het bijzondere aan metal stuc goud is dat het van tint verandert in functie van het licht dat er op schijnt. Als u bijvoorbeeld gebruik maakt van gekleurde lampen, dan zal uw metal stuc goud een andere gloed krijgen. Als u de gouden metal stuc aanbrengt op een muur waarop de zon valt, dan straalt de muur helemaal. Brengt u de gouden stucverf aan op een muur aan een donkere kant? Dan zal de metal stuc in goud een meer intieme look aan de kamer geven. Op die manier bepaalt u zelf welke sfeer u wilt creëren. Heeft u hierover twijfels? Wij helpen u graag!

   Combineer naar eigen inzicht

   Met metal stuc kunt u zeer creatief uit de hoek komen. U combineert bijvoorbeeld metal stuc goud met witte muren, met naturel hout of met natuursteen. Denk ook aan verlichting met goud, fotolijsten met goud of meubels waarin gouden details in voorkomen. Overweeg zeker ook de variaties metal stuc koper of brons. Ze hebben een even grote royale uitstraling als metal stuc goud, maar zijn toch nog net dat ietsje anders.

   Metal stuc goud brengt u gewoon zelf aan

   Stucverf aanbrengen kan iedere handige doe-het-zelver. Op onze website leest u precies hoe het moet. U brengt, net zoals gewone verf, basislagen aan. Hierop komt de laag stucverf. En u werkt af met een coating om de stuclaag te beschermen. In vochtige ruimtes zoals de badkamer of de keuken gebruikt u een andere coating dan in droge kamers. En u kiest voor een matte of satijnafwerking. Dit geeft u gewoon aan bij uw bestelling. Het polijsten bepaalt de finale look van de gouden metal stuc. Wij geven u graag raad als u hierover vragen heeft.

   Metal stuc op diverse oppervlakken

   Metallic stuc is geschikt voor verschillende types van ondergrond. Zo brengt u zonder problemen metallic look verf aan op cement, beton, hout of steen. Deze bijzondere eigenschap van metallic stucverf geeft u de mogelijkheid om niet alleen muren, maar ook bijvoorbeeld een tv-meubel, een tafel, uw haard of het plafond met metal look verf te bekleden. U bepaalt met andere woorden zelf hoeveel gouden metallic look u in uw kamer aanbrengt.

   Gouden metallic verf bestellen bij Betonstunter

   U hoeft enkel maar uw keuze te maken in onze webwinkel. U kiest de kleur, welke primer lagen en coating u wenst en u stuur ons uw bestelling door. Kiest u voor kant-en-klare stuc? Dit kan ook. Zo hoeft u zelf niet te mengen. Wil u graag een verwerkingsset? Dan bestelt u dit meteen ook samen met de metal stucverf. Ons team van experten staat voor u klaar om u te helpen bij uw bestelling van de metal stuc goud. Wij geven u advies over de ondergrond, het verwerken van de stuc en ook over de algemene look die u in uw woning wenst te creëren. Onze medewerkers zijn zeer gedreven en hebben jarenlange ervaring. Stel gerust uw vragen, wij zijn er voor u!