Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Beton Ciré voor elke type ondergrond

   Beton Ciré voor elke type ondergrond

   Beton Ciré kan op verschillende types van ondergrond

   Beton cire kan in alle kamers van een woning aangebracht worden. En ook de ondergrond voor beton cire kan sterk variëren. Zo kunt u beton cire onder meer aanbrengen op:

    

    

   Dit zijn allemaal perfect geschikte ondergronden voor beton cire.

    

    

   Ontdek hier de geschikte ondergrond voor beton cire

   Muren en plafonds zijn de meest voor de hand liggende types van beton cire ondergrond. Maar er zijn nog zo veel meer toepassingen en types van ondergrond voor beton ciré. Bent u aan nieuwbouw of verbouwing toe? Dan kan bijvoorbeeld bij een beton cire aanrechtblad de ondergrond een eenvoudige MDF plaat zijn. U hoeft dus geen dure materialen te gebruiken als beton cire aanrechtblad ondergrond. Of wilt u creatief omgaan met beton cire en een tv-meubel, buitenkeuken of vensterbank uitvoeren in beton cire? Net als bij een beton cire aanrechtblad kan de ondergrond variëren: baksteen, hout, gipsplaat of MDF bijvoorbeeld.

   Benodigdheden voor het aanbrengen van Beton Ciré

   ✔ Menggarde (niet nodig bij kant & klaar)
   ✔ Roller
   ✔ Verfbak
   ✔ Spaan
   ✔ Blokkwast

   Ondergrond voorbereiden

   ✔ Schuurmachine
   ✔ Stofzuiger
   ✔ Tape

    

   De betonstuc ondergrond voorbereiden

   Het belangrijkste is dat de ondergrond voor beton ciré zo egaal mogelijk is, schoongemaakt is en eventueel vetvrij is gemaakt. We kunnen dus niet echt spreken van een 'beste' ondergrond voor beton cire. Voor beton cire kan de ondergrond sterk variëren. De beste ondergrond voor betonlook is primer, maar die krijgt u automatisch gratis bij elke levering. Daardoor hecht de ondergrond aan het beton cire zoals het moet.

   Beton cire zelf aanbrengen

   Met onze producten kunt u makkelijk beton cire op een ondergrond aanbrengen die u niet had verwacht. De beste ondergrond voor beton cire bestaat niet, wél de beste producten voor verschillende types van ondergrond. En die hebben wij bij Betonstunter! U brengt, na de primer, de verschillende lagen aan en eindigt met een of meerdere toplagen. Lees hiervoor goed de gebruiksaanwijzing.

    

   Wij helpen u bij vragen over de ondergrond voor betonlook

   Als u een project heeft en u weet niet wat de beste ondergrond voor beton cire is, vraag het ons gerust. De meeste oppervlakken zijn een geschikte ondergrond beton cire. Maar wij helpen u graag samen bekijken of uw beton cire ondergrond inderdaad ook de beste ondergrond is. Stel dat u voor beton cire voor het aanrechtblad, inloopdouche of bad niet goed weet welke ondergrond te kiezen, dan zijn wij er voor u, onze specialisten helpen u graag!

    

    

   Beton ciré bestellen via onze website

   Bij Betonstunter kunt u eenvoudig online bestellen. U kiest de kleur en u bepaalt of u het product zelf mengt, ofwel of u voor kant-en-klaar betonstuc kiest. Welke ondergrond voor beton ciré u ook heeft, onze klantenservice adviseert u graag of het de geschikte ondergrond voor beton cire voor uw project is.

   Beton ciré; Prijs - Traditioneel

   Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
   1m2€19,00€35,00Standaard
   25m2€18,05€33,255%
   35m2€17,10€31,5010%
   45m2€16,15€29,7515%
   95m2€15,20€28,0020%

    

   Beton ciré; Prijs - Kant & klaar

   Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
   1m2€28,00€44,00Standaard
   25m2€26,60€41,805%
   35m2€25,20€39,6010%
   45m2€23,80€37,4015%
   95m2€22,40€35,2020%