Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Beton Ciré die u zelf dient te mengen

   Werk met Original beton cire, pure doe het zelf! Als u bij nieuwbouw of verbouwingen de afwerking van uw woning zelf in handen neemt, dan is beton ciré doe het zelf een schitterende keuze. Om uw project van a tot z helemaal zelf te doen, kiest u ervoor om het beton cire zelf te maken.   Bestel direct!     Kies voor de expertise van Be Toon meer
   Wij helpen je graag met zoeken.
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Werk met Original beton cire, pure doe het zelf!

   Als u bij nieuwbouw of verbouwingen de afwerking van uw woning zelf in handen neemt, dan is beton ciré doe het zelf een schitterende keuze. Om uw project van a tot z helemaal zelf te doen, kiest u ervoor om het beton cire zelf te maken.

    

    

    

   Kies voor de expertise van Betonstunter

   Betonstunter is voor u dé partner om beton cire vloeren zelf te doen, uw muren of plafonds met beton cire af te werken en hierbij zelf het beton cire te maken. Wij staan u bij in uw project en helpen u om beton cire zelf aan te brengen!

   Beton ciré; Prijs - Traditioneel

   Aantal m2Beton ciré Per m2Met 1 laag coatingKorting
   1m2€19,00€27,00Standaard
   25m2€18,05€25,655%
   35m2€17,10€24,3010%
   45m2€16,15€22,9515%
   95m2€15,20€21,6020%

   Benodigdheden voor het aanbrengen van Beton Ciré

   ✔ Menggarde (niet nodig bij kant & klaar)
   ✔ Roller
   ✔ Verfbak
   ✔ Spaan
   ✔ Blokkwast

   Ondergrond voorbereiden

   ✔ Schuurmachine
   ✔ Stofzuiger
   ✔ Tape

   Waarom kiezen voor beton ciré doe het zelf?

   Er zijn verschillende redenen waarom u zelf betonstuc kan maken. Zelf uw producten mengen bespaart wat op uw budget en het geeft u bovendien een grote voldoening. U kunt trots zijn als u alles handmatig zelf heeft gedaan. Het artisanale aspect wordt toch wel wat groter als u het zelf doet. De vloeren met beton cire zelf doen, de muren met beton ciré afwerken of een aanrecht of werkblad met beton cire bekleden... het zijn projecten die u eenvoudig zelf kunt realiseren.

    

   Neem uw tijd en doe het zelf

   Om beton cire zelf te maken en aan te brengen, raden wij u aan voldoende tijd te nemen. Tussen elke laag moet u het goed laten drogen en telkens de laag opschuren. Met betonlook doe het zelf is dit niet anders. Zelf beton cire maken neemt meer tijd in beslag dan wanneer u ons kant-en-klaar product koopt. Aan u om te kijken wat het beste bij uw behoefte aansluit.

   Zelf betonstuc maken, wat zit er in een Original pakket?

   Als u bij ons een pakket cire beton koopt, dan kiest u de kleur die u wenst. U krijgt bij uw pakket alles wat u nodig heeft om bijvoorbeeld beton cire vloeren zelf te doen. U krijgt een primer, die u eerst aanbrengt om de beton cire te laten hechten. Daarnaast krijgt u de producten die u moet mengen om de beton cire zelf te maken: kleurstof, resin en mortel. Eventueel heeft u één of meedere toplagen nodig voor 'natte ruimtes' zoals badkamer, keuken en wc/toilet. Bij uw bestelling zit een set om de producten te mengen en ze daarna te verwerken. U krijgt een uitgebreide handleiding zodat u precies weet hoe u beton cire zelf moet maken en hoe u het moet aanbrengen.

    

   Bestel online

   Beton cire vloeren zelf doen is niet moeilijk. Ook andere projecten met doe het zelf beton cire zijn makkelijk te realiseren. Onze klantenservice helpt u graag! Bestel uw beton cire doe het zelf via onze webshop. U krijgt uw bestelling snel geleverd!