Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Beton Ciré aanbrengen op de muur

   Beton cire op de muur aanbrengen? Dat kan met de beton cire van Betonstunter! Door de diverse kleuren en afwerkingen kunt u eenvoudig het beton cire zelf op de muur aanbrengen. Toon meer
   Wij helpen je graag met zoeken.
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Beton cire op de muur aanbrengen

   Een beton muur maken bestaat al sinds eeuwen en het bewijst dat een betonmuur stucen al lang zijn diensten heeft bewezen. Een betonstuc muur maken komt er in het kort op neer om de muur met beton cire te bekleden. Het resultaat is een strakke look die toch niet eentonig is. Beton cire voor de muur is veel dikker dan verf en moet met behulp van een spaan worden aangebracht. Een afgewerkte betonstuc muur vertoont dan ook een zekere structuur, die het geheel een stijlvolle en gezellige look geeft. Cire beton is na behandeling met onze coating watervast. Daarom wordt een beton cire muur in de badkamer, toilet of keuken zeer vaak toegepast. Het product is na onze twee componenten coating duurzaam en sterk. U zult er daarvoor vele jaren van kunnen genieten.

    

    

   De voorbereiding van betonstuc op de muur

   Een betonlook muur stucen begint met het proper maken van de ondergrond. Betonstuc wordt op verschillende ondergronden toegepast zoals: hout, MDF en gipsplaat. U wast de muur grondig af zodat er geen stof of vuil aan de muur hangt. Poreuze muren behandelt u als eerste met onze primer. Deze wordt meegeleverd bij bestelling van ons product. Van zodra de muur egaal is, kunt u aan de slag met het aanbrengen van het beton cire.

   Ondergrond voorbereiden

   ✔ Schuurmachine
   ✔ Stofzuiger
   ✔ Tape

   Beton ciré op de muur; Prijs - Traditioneel

   Aantal m2Beton ciré Per m2Met 1 laag coatingKorting
   1m2€19,00€27,00Standaard
   25m2€18,05€25,655%
   35m2€17,10€24,3010%
   45m2€16,15€22,9515%
   95m2€15,20€21,6020%

    

   Beton ciré op de muur; Prijs - Kant & klaar

   Aantal m2Beton ciré Per m2Met 1 laag coatingKorting
   1m2€28,00€36,00Standaard
   25m2€26,60€34,205%
   35m2€25,20€32,4010%
   45m2€23,80€30,6015%
   95m2€22,40€28,8020%

    

   Zelf beton cire op de muur aanbrengen

   Als u kunt schilderen, kunt u ook een beton muur maken. Een cement muur in de badkamer of een beton muur maken in de woonkamer vraagt dezelfde handigheid als het schilderen van muren. Hoewel het aanbrengen niet met een kwast gebeurd maar met een spaan, is dit erg goed zelf te doen. Lees goed de instructies die zijn bijgeleverd. Na de primer brengt u de lagen aan. U laat elke laag goed drogen en schuurt ze af. Daarna volgt de volgende laag. U kunt kiezen voor een kant-en-klaar of een zelf te mengen product. 

   Benodigdheden voor het aanbrengen van Beton Ciré in de badkamer

   ✔ Menggarde (niet nodig bij kant & klaar)
   ✔ Roller
   ✔ Verfbak
   ✔ Spaan
   ✔ Blokkwast

   Toepassingen van een betonstuc muur

   Door de speciale eigenschappen van beton cire, is dit product zeer populair voor cement muren in de badkamer. Een beton cire muur in de badkamer is vuilafstotend en vochtvast. Cement muren in de badkamer zijn bestand tegen spatten en zijn makkelijk schoon te houden. Een cement muur voor de badkamer is zeer hygiënisch. Deze eigenschappen van beton cire muren voor de badkamer gelden ook in andere natte ruimtes zoals de keuken en het toilet. Betonstuc wordt niet alleen voor beton cire muren in de badkamer gekozen. Eigenlijk kunt u een betonmuur maken in elke kamer. Of u nu een betonlook muur in de badkamer, de woonkamer, de hal of de slaapkamer maakt, het geeft altijd een mooi strak resultaat en geeft een modern cachet aan uw interieur.

   Uw eigen stijl creëren met betonlook muren

   U kiest uw eigen kleur voor uw betonstuc muur. Gaat u voor zachte of stoere kleuren? En wilt u uw beton cire muur combineren met een beton stuc vloer of plafond? Dit kan ook perfect! En wist u dat u ook op andere oppervlakken zoals bijvoorbeeld een trap, tafel of aanrechtblad beton cire kunt aanbrengen? Inderdaad! Op die manier kunt u perfect uw betonlook muur stucen en andere elementen meenemen. Denk bijvoorbeeld aan een beton cire muren in de badkamer die naadloos overloopt op uw badmeubels. Het resultaat is zeer bijzonder!

    

    

   Uw beton cire voor muren aankopen bij Betonstunter

   Wilt u betonlook muren stucen en wilt u dit zelf doen en zoekt u beton cire voor de muur van de badkamer of andere kamers? Bij Betonstunter helpen wij u en geven u raad om uw betonlook muur te maken. Als u twijfelt over het aanbrengen van beton cire op de muur van de badkamer of u weet niet goed welke kleur u voor de muur van de slaapkamer wilt kiezen, dan helpen wij u graag verder om een perfecte beton muur te maken!

    

   Bestel uw betonstuc voor uw muren bij ons en u kunt rekenen op kwaliteit en service! Een betonlook muur stucen was nog nooit zo eenvoudig met behulp van onze producten. Kunt u niet wachten op uw betonlook muur te stucen? Wij leveren uw product meestal al binnen 3 werkdagen!

    

    

   Zoek je enkel de coating om je (keuken)muur te beschermen? Klik dan hier.