Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Beton Ciré aanbrengen op de vensterbank

   Een beton cire vensterbank, makkelijk te realiseren en stijlvol Zowel bij verbouwingen als bij nieuwbouw stelt u zich de vraag: welke vensterbank zou ik kiezen? Als u voor beton cire gekozen heeft, bijvoorbeeld voor uw vloeren of muren, dan kunt u perfect uw vensterbank ook in beton ciré uitvoeren. U kunt er ook voor kiezen om enkel  uw venste Toon meer
   Wij helpen je graag met zoeken.
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Een beton cire vensterbank, makkelijk te realiseren en stijlvol

   Zowel bij verbouwingen als bij nieuwbouw stelt u zich de vraag: welke vensterbank zou ik kiezen? Als u voor beton cire gekozen heeft, bijvoorbeeld voor uw vloeren of muren, dan kunt u perfect uw vensterbank ook in beton ciré uitvoeren. U kunt er ook voor kiezen om enkel  uw vensterbank met cire beton af te werken. Een oude vensterbank kan hierdoor een nieuwe boost krijgen. Wij helpen u graag om van uw vensterbank een kunstwerkje te maken!

    

    

    

   Op welke ondergrond kan betonstuc voor de vensterbank aangebracht worden?

   Bijna elke bestaande vensterbank komt in aanmerking voor beton ciré. Als u nieuw bouwt en u bent van plan om beton cire vensterbanken te kiezen, dan hoeft u niet voor dure vensterbanken te kiezen. Cement, hout of tegels zijn perfect als ondergrond.

   Benodigdheden voor het aanbrengen van Beton Ciré op de vensterbank

   ✔ Menggarde (niet nodig bij kant & klaar)
   ✔ Roller
   ✔ Verfbak
   ✔ Spaan
   ✔ Blokkwast

   Ondergrond voorbereiden

   ✔ Schuurmachine
   ✔ Stofzuiger
   ✔ Tape

    

   Beton cire op een vensterbank zelf aanbrengen

   U maakt de ondergrond stofvrij en u kunt starten. Breng eerst de primer aan die u gratis bij het pakket geleverd krijgt. Daarna brengt u een laag of eventueel meerdere lagen cire beton aan. Als u uw vensterbank watervast of zelfs waterdicht wilt maken, dan brengt u de nodige toplagen aan. In 'natte ruimtes' zoals een badkamer, keuken of toilet/wc is een waterdichte vensterbank zeker aan te raden. Ook als u buiten een vensterbank in beton ciré wilt afwerken, voorziet u ze dan ook van deze toplagen.

   Uw vensterbanken bepalen de look van uw kamer

   U zou het niet onmiddellijk verwachten, maar vensterbanken zijn echte eyecatchers. Kies de juiste kleur van beton cire. Kies dezelfde kleur voor alle betonlook elementen in uw woning. Of kies voor 'ton-sur-ton' met uw muren of ga voor een contrast tussen de wanden en de vensterbank. U creëert hiermee een eigen stijl.

    

   Onze experts staan voor u klaar

   Heeft u geen ervaring in het maken van een beton cire vensterbank? Geen nood, wij helpen u graag. Wilt u eerst eens proberen? Dan kunt u het beste een proefpakket voor 1 m2 bestellen. Kiest u voor kant-en klaar of voor zelf te mengen betonstuc? 

   Beton cire online kopen bij Betonstunter

   Betonstunter is dé nummer 1 in Nederland en België op gebied van beton cire. Wij doen er alles voor om uw project te lagen slagen. U stuurt eenvoudig uw bestelling via internet door. Wij zorgen dat u snel aan de slag kan!

   Beton ciré vensterbank; Prijs - Traditioneel

   Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
   1m2€19,00€35,00Standaard
   25m2€18,05€33,255%
   35m2€17,10€31,5010%
   45m2€16,15€29,7515%
   95m2€15,20€28,0020%

    

   Beton ciré vensterbank; Prijs - Kant & klaar

   Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
   1m2€28,00€44,00Standaard
   25m2€26,60€41,805%
   35m2€25,20€39,6010%
   45m2€23,80€37,4015%
   95m2€22,40€35,2020%