Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Specials: Metal stuc - Staal

   Metal stuc staal, hét product voor een luxe uitstraling U zoekt een manier om uw interieur een luxe look te geven? Dan is onze metal stuc staal hét product dat u zoekt! Metal stuc is een uniek product dat aan uw interieur een rijkelijke uitstraling geeft. Elke muur of elk oppervlak dat u met staal metallic stuc afwerkt, krijgt een bijzonder voor Toon meer
   Wij helpen je graag met zoeken.
   1 Product
   Metal Stuc Kleurstaal | Staal

   Metal Stuc Kleurstaal | Staal

   ✓ Kleurstaal van 10x7cm;
   ✓ Ontvang 10% korting op je bestelling
   ✓ Slechts 3,95 verzendkosten.

   Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

   € 1,-
   Bekijken

   Metal stuc staal, hét product voor een luxe uitstraling

   U zoekt een manier om uw interieur een luxe look te geven? Dan is onze metal stuc staal hét product dat u zoekt! Metal stuc is een uniek product dat aan uw interieur een rijkelijke uitstraling geeft. Elke muur of elk oppervlak dat u met staal metallic stuc afwerkt, krijgt een bijzonder voorkomen. Uit ons volledige gamma metal stucs is de staal uitvoering een unieke variatie.

   Wees uw eigen interieurarchitect

   Als u kiest voor metal stuc staal kiest u voor een strakke variante van onze metal stucs. Anders dan bij goud, koper of brons, geeft metaal een strakkere touch aan uw interieur. Het is anderzijds ook een tikkeltje anders dan onze aluminium stuc. Vraag gerust aan onze specialisten wat precies het finale resultaat is van elke variatie.

   Metal stuc staal in uw woninginrichting

   Misschien heeft u al elementen in staal in uw woning en wil u uw muren ook in deze uitvoering? Perfect. Onze metal stuc staal past bijvoorbeeld zeer goed bij een betonvloer, meubels met een stalen onderstel of een stalen trap. Dankzij onze metal stuc staal komen deze elementen nog meer tot hun recht en vice versa. Een muur in metal stuc staal brengt uw interieur naar een hoger level.

   Kleuren combineren met metal stuc staal

   Staal heeft een vrij neutrale kleur. Daarom past het geweldig goed bij talloze kleuren. U laat het aansluiten bij zwart en wit, maar evengoed bij warme kleuren zoals beige en bruin. Of houdt u van felle kleuren zoals rood, geel, groen of blauw? Ook hier past onze staal metal stuc heel goed bij. Onze staal metallic stucverf heeft geen uitgesproken kleur en daardoor is de combinatie met om het even welke kleur voor 100% geslaagd. Anderzijds heeft metal stuc wel een eigen unieke structuur. Het is zeker niet egaal en daardoor kleedt het een kamer altijd mooi aan.

   Welke ondergrond komt in aanmerking voor metal stuc?

   Haast elke ondergrond is geschikt voor een afwerking met metallic stucverf. Meestal wordt het gebruikt voor muren. Maar ook op het plafond of bijvoorbeeld de vensterbank is het perfect toepasbaar. Of heeft u een haard die u wil bekleden, de achterkant van uw keukenkasten of een tv-meubel? Het kan gewoon allemaal. U kunt creatief omgaan met metaal stucverf. Een stoel of een kastje dat u nog heeft staan en dat u er terug als nieuw wil laten uitzien zijn de ideale meubeltjes voor metal stuc. Deze meubeltjes, afgewerkt met hetzelfde materiaal als uw wanden, maken het plaatje helemaal af! Vraag ons gerust alle informatie over de toepassingen van metal stuc. Wij zijn er om u te adviseren!

   Hoe bestellen bij Betonstunter

   Van zodra u uw keuze heeft gemaakt, bestelt u eenvoudig online bij Betonstunter. Lees eerst goed hoe u het product aanbrengt. U heeft hechtingslagen, onderlagen, de metal stuc zelf en ook een coating nodig. Deze zitten allemaal in het basispakket dat u bestelt. Een verwerkingsset is afzonderlijk bij te bestellen. Dit maakt het u mogelijk om op een degelijke manier het product te verwerken. U bestelt vandaag nog voor 21:00u? Dan krijgt u uw metal stuc binnen 3 werkdagen thuis geleverd. U hoeft op die manier niet zelf voor transport van het materiaal te zorgen. Als u nog vragen heeft, staat het team van onze klantenservice voor u klaar!