Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Specials: Metal stuc - Brons

   Metal stuc brons, breng een warme gloed in uw interieur Wij hebben metal stuc brons in ons gamma van metal stucs opgenomen juist omdat het zo bijzonder is. Metal stuc brons is toch een tikkeltje anders dan goud of koper. Metal stuc brons oxide heeft een diepe gloed, een prachtige levendige structuur en tilt uw interieur gegarandeerd op een hoger n Toon meer
   Wij helpen je graag met zoeken.
   1 Product
   Metal Stuc Kleurstaal | Brons

   Metal Stuc Kleurstaal | Brons

   ✓ Kleurstaal van 10x7cm;
   ✓ Ontvang 10% korting op je bestelling
   ✓ Slechts 3,95 verzendkosten.

   Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

   € 1,-
   Bekijken

   Metal stuc brons, breng een warme gloed in uw interieur

   Wij hebben metal stuc brons in ons gamma van metal stucs opgenomen juist omdat het zo bijzonder is. Metal stuc brons is toch een tikkeltje anders dan goud of koper. Metal stuc brons oxide heeft een diepe gloed, een prachtige levendige structuur en tilt uw interieur gegarandeerd op een hoger niveau.

   Waarom kiezen voor metallic stucverf?

   Naast de rijkelijke uitstraling heeft metallic stuc heel wat voordelen. Het is sterk en duurzaam en is bijna op elk oppervlak toe te passen. Het unieke aan deze stuc is dat het een warme en levendige structuur heeft. U hoeft geen speciale technieken te kennen om toch een prachtig resultaat te verkrijgen. Stucverf is bovendien ook ideaal om te combineren met beton ciré, krijtverf of behang. U kiest dan kleuren die mooi aansluiten bij de bronskleur van uw metal stuc. U hoeft inderdaad niet uw hele kamer in metallic stuc uit te voeren. U kunt bij ons al voor zeer kleine oppervlaktes metallic stuc aankopen.

   Metal stuc brons, u brengt het makkelijk zelf aan

   Om metal stuc brons oxide aan te brengen, hoeft u geen vakman te zijn. Metal stuc brons wordt verwerkt met dezelfde tools als gewone verf. U brengt hechtlagen en een basislaag aan en daarna komt de metal stuc brons oxide. Als laatste komt de afwerkingslaag, ook wel coating genoemd. Deze beschermt de metallic stuc. Geef bij uw bestelling aan in welke kamer u de metal stuc brons wenst aan te brengen: vochtige of droge omgeving. En bestel ook meteen uw verwerkingsset mee. Hierin vindt u alle benodigdheden om de metal stuc brons op welke ondergrond dan ook aan te brengen.

   Metal stuc brons, het kan in elke kamer

   De toepassingen van metallic stucverf zijn bijna eindeloos. Elk oppervlak dat min of meer egaal is, komt voor deze afwerking in aanmerking. Naast muren, kunt u bijvoorbeeld ook een plafond, de achterwand van uw keuken, een vensterbank of de haard afwerken met metal stuc brons oxide. Laat uw fantasie de vrije loop en experimenteer gerust met dit bijzonder materiaal. Juist doordat het zo makkelijk aan te brengen is, kunt u er alle kanten mee uit. Wenst u graag meer informatie of advies? Vraag het ons gerust!

   Uw interieur pimpen met metal stuc brons oxide

   Wil u uw metal stuc brons oxide optimaal laten aansluiten bij uw woning? Dan kiest u bijvoorbeeld voor accessoires in brons. Denk bijvoorbeeld aan bronzen vazen en bronzen verlichting, een bronzen spiegellijst en uiteraard bronzen beelden. De stuc komt op deze manier nog meer tot zijn recht. U bepaalt zelf hoe ver u gaat met het verwerken van brons in uw interieur. U kunt bijvoorbeeld aanvullen met bronzen kasten, tafels en stoelen. Anderzijds gaat metallic stuc in brons ook goed bij hout in zijn natuurlijke vorm, natuurlijke stoffen zoals wol en katoen, glas en natuursteen. U hoeft geen binnenhuisarchitect te zijn om bronzen stucverf perfect te integreren in uw woning. Heeft u ideeën over brons stuc maar bent u toch niet zeker? Wij helpen u graag op weg. Onze specialisten staan voor u klaar!

   Uw bestelling plaatsen bij Betonstunter

   Heeft u gekozen voor metal stuc brons oxide? Dit is een prachtige keuze! Met de keuzemenu's kiest u welke coating u wenst en of u al dan niet een kant-en-klaar product wenst te kopen. Wij zorgen ervoor dat uw product zeer snel geleverd wordt. Daarnaast staat onze klantenservice voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om u advies te geven.