Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Beton Ciré voor op een gipsplaat

   Beton cire op gipsplaat toepassen? Het kan zonder problemen! Gipsplaten worden vooral gebruikt voor een strakke afwerking van muren en plafonds. Ze worden op een houten of een metalen frame aangebracht en daarna afgewerkt. Een van de meest strakke en moderne manieren om gipsplaten af te werken is beton cire aanbrengen op de gipsplaten. U krijgt Toon meer
   Wij helpen je graag met zoeken.
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Beton cire op gipsplaat toepassen? Het kan zonder problemen!

   Gipsplaten worden vooral gebruikt voor een strakke afwerking van muren en plafonds. Ze worden op een houten of een metalen frame aangebracht en daarna afgewerkt. Een van de meest strakke en moderne manieren om gipsplaten af te werken is beton cire aanbrengen op de gipsplaten. U krijgt hiermee een zeer strakke look.

    

    

   Welke gipsplaten kiest u best?

   Wilt u beton cire aanbrengen op gipsplaten? Kies dan zorgvuldig de gipslaten uit. Er bestaan namelijk gipsplaten met ronde en met rechte kanten. Kies voor de afwerking met beton cire gipsplaten met rechte afwerkingen. Zo hoeft u de voegen niet op te vullen of te egaliseren voordat u het beton cire op de gipsplaat aanbrengt. Voor 'natte ruimtes' zoals keuken, badkamer en toilet/wc kiest u voor beton cire op groene gipsplaat. Groene gipsplaten zijn namelijk waterwerend. Beton cire op groene gipsplaat geeft dan ook een uitstekend resultaat in natte kamers.

    

   Benodigdheden voor het aanbrengen van Beton Ciré op gipsplaten

   ✔ Menggarde (niet nodig bij kant & klaar)
   ✔ Roller
   ✔ Verfbak
   ✔ Spaan
   ✔ Blokkwast

   Ondergrond voorbereiden

   ✔ Schuurmachine
   ✔ Stofzuiger
   ✔ Tape

   Beton cire aanbrengen op gipsplaat

   Beton cire op gipsplaat toepassen is zeer eenvoudig. Gipsplaat is een vlakke ondergrond, waardoor het openstrijken zeer vlot gaat. Als er groeven zijn tussen de verschillende gipsplaten, vult u die eerst op. U begint met een primer, vervolgens één of meerdere lagen betonlook met tot slot of meerdere toplagen. Elke laag moet goed droog zijn en u schuurt elke laag even op voor u aan de volgende begint.

    

   Betonstuc aanbrengen op gipsplaat, verschillende toepassingen

   Beton cire op gipsplaat aanbrengen is helemaal niet moeilijk. Gipsplaat is dan ook dé ideale ondergrond voor vele toepassingen. Denk maar aan wanden en plafond of het verdelen van een grote kamer in twee kleine kamers. Of wilt u een zolder afwerken met gipsplaat? Ideaal om deze met beton cire af te werken!

    

   Beton cire en isolatie? Werk met gipsplaten

   Bent u verbouwingen bezig en wilt u uw muren isoleren langs de binnenkant? Overweeg dan om dit met beton cire af te werken. Betonlook aanbrengen op gipsplaat is dan ideaal! De isolatie komt achter de gipsplaten en u kunt zorgeloos uw wanden afwerken met beton cire!

   Beton cire voor op gipsplaat bestellen

   U bestelt uw betonstuc gewoon online bij Betonstunter. Bij het pakket krijgt u de primer gratis.Heeft u nog vragen over toepassingen van beton cire op groene gipsplaat of gewone gipsplaat, laat het ons weten. Onze klantenservice staat voor u klaar en geven u graag professioneel advies!

   Beton ciré op gipsplaten; Prijs - Traditioneel

   Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
   1m2€19,00€35,00Standaard
   25m2€18,05€33,255%
   35m2€17,10€31,5010%
   45m2€16,15€29,7515%
   95m2€15,20€28,0020%

    

   Beton ciré op gipsplaten; Prijs - Kant & klaar

   Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
   1m2€28,00€44,00Standaard
   25m2€26,60€41,805%
   35m2€25,20€39,6010%
   45m2€23,80€37,4015%
   95m2€22,40€35,2020%