Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Beton Ciré aanbrengen op het plafond

   Wij helpen u graag om uw project van beton ciré op het plafond tot een perfect einde te brengen. Toon meer
   Wij helpen je graag met zoeken.
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Kies voor een plafond in beton ciré voor een strakke afwerking

   Beton ciré op het plafond geeft een kamer een hedendaagse en strakke afgewerkte uitstraling. Het is in elke kamer toepasbaar en kan ook op vele types van ondergrond aangebracht worden. Het is geschikt voor nieuwbouw en verbouwingen. Onze cire beton is zodanig ontwikkeld dat u het makkelijk zelf kunt aanbrengen op het plafond. 

    

    

   Een beton cire plafond voor elke kamer

   Een beton ciré plafond is meestal een onderdeel van een totaalproject. U zal misschien niet één kamer maar meerdere kamers van een plafond in beton ciré willen voorzien. Dit kan perfect in de woonkamer, slaapkamer, hal, gang of bijvoorbeeld de zolder. Ook in ‘natte kamers’ zoals badkamer, keuken en toilet/wc is een betonstuc plafond zeer goed mogelijk. Voor natte kamers is er wel een speciale behandeling nodig. Zo als bijvoorbeeld een beton cire plafond in de badkamer extra toplagen nodig hebben om het waterdicht te maken.

    

   Een beton cire plafond in de badkamer heeft veel condens te verduren en daarom moet het absoluut waterdicht zijn. Een waterdicht plafond is ook zeer makkelijk schoon te houden. Met een beton ciré plafond kunt u kamers in elkaar laten overvloeien. Denk bijvoorbeeld aan een on-suite badkamer: een glazen wand tussen uw slaapkamer en uw badkamer én een betonlook plafond in de badkamer én de slaapkamer maken er één stijlvol geheel van.

   Beton ciré plafond; Prijs - Traditioneel

   Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
   1m2€19,00€35,00Standaard
   25m2€18,05€33,255%
   35m2€17,10€31,5010%
   45m2€16,15€29,7515%
   95m2€15,20€28,0020%

    

   Beton ciré plafond; Prijs - Kant & klaar

   Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
   1m2€28,00€44,00Standaard
   25m2€26,60€41,805%
   35m2€25,20€39,6010%
   45m2€23,80€37,4015%
   95m2€22,40€35,2020%

    

   Een beton ciré plafond zelf aanbrengen

   Het is zeer makkelijk om een beton cire plafond in de badkamer, slaapkamer, woonkamer of waar dan ook aan te brengen. U kiest voor kant-en-klaar of zelf te mengen cire beton. In ons pakket zitten alle benodigdheden. U start met de primer, daarna komen een aantal lagen beton cire op het plafond en vervolgens werkt u dit af met een of meerdere toplagen. Na iedere laag laat u het drogen en u schuurt de laag op, zodat de volgende laag goed hecht. Zo eenvoudig is dit. Twijfelt u over de kleuren of iets anders? Dan kunt u bijvoorbeeld een proefje doen met ons proefpakket voor 1 m2. En wij helpen u uiteraard ook graag!

    

   Beton cire gaat verder dan een plafond in beton ciré

   Er zijn talloze andere toepassingen van beton cire. Ook muren en vloeren kunt u met beton cire bekleden en zo combineren met uw plafond in beton ciré. Ook meubelen zijn perfect met beton cire af te werken. Combineer bijvoorbeeld uw beton cire plafond in de badkamer met een beton cire badkamermeubel. Uw beton cire plafond in de woonkamer combineert u met een haard, vensterbanken of een tafel in beton cire. Het kan allemaal! Denk voor uw keuken bijvoorbeeld aan een cire beton aanrechtblad en de achterwand van de keuken.

   Welke kleur kiest u voor uw plafond in betonlook?

   Speel gerust met kleuren. Lichte kleuren doen een kamer groter lijken, donkere kleuren creëren juist een intieme sfeer. Wanneer u een donker beton ciré plafond en lichte muren kiest, dan lijkt het of uw plafond een stuk lager is. Een wit plafond en iets donkerdere muren laten uw kamer dan ook juist hoger lijken. Wees gerust creatief en creëer uw eigen stijl.

    

   Beton ciré aankopen bij Betonstunter

   Wilt u een beton cire plafond in de badkamer, slaapkamer, keuken of waar dan ook in uw woning? Kies voor de uitstekende kwaliteit van Betonstunter producten! U kunt al pakketten bestellen vanaf 2 m2. En wij leveren uitstekende service en geven u uitgebreid advies. Onze klantenservice is er voor u om al uw vragen te beantwoorden. Samen maken wij van uw project een groot succes!

   Benodigdheden voor het aanbrengen van Beton Ciré op het plafond

   ✔ Menggarde (niet nodig bij kant & klaar)
   ✔ Roller
   ✔ Verfbak
   ✔ Spaan
   ✔ Blokkwast

   Ondergrond voorbereiden

   ✔ Schuurmachine
   ✔ Stofzuiger
   ✔ Tape