Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Pigment Poeder - Witte tinten

   Pigment poeder wit Waarom kiezen voor pigment poeder in wit als er bijvoorbeeld witte beton, witte betonverf of beton ciré in wit bestaat? De bedoeling van onze beton kleurstof wit is eenvoudig om andere tinten lichter te maken. Uw eigen kleur aanmaken, het kan perfect bij Betonstunter! U heeft een bepaalde kleur in gedachte, maar vindt ze niet Toon meer
   Wij helpen je graag met zoeken.
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Pigment poeder wit

   Waarom kiezen voor pigment poeder in wit als er bijvoorbeeld witte beton, witte betonverf of beton ciré in wit bestaat? De bedoeling van onze beton kleurstof wit is eenvoudig om andere tinten lichter te maken.

   Uw eigen kleur aanmaken, het kan perfect bij Betonstunter!

   U heeft een bepaalde kleur in gedachte, maar vindt ze niet tussen de standaard tinten? Dan voegt u gewoon wat wit, geel, rood, bruin... pigment toe aan een bestaande kleur en u krijgt een unieke kleur die niemand anders heeft. Daardoor krijgt uw interieur een zeer persoonlijke uitstraling.

   Pigment poeder wit bestellen en onmiddellijk aan de slag

   Onze beton kleurstof wit is zeer eenvoudig te verwerken. Met de set dit u bij uw bestelling gratis geleverd krijgt, mengt en verwerkt u het pigment zeer makkelijk. Bent u toch niet zeker? Vraag dan professioneel advies aan onze klantenservice. Mail of chat met een van onze medewerkers. Zij zijn er voor u!