Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Beton Ciré aanbrengen op een wasbak

   Maak uw badkamer af, kies een beton cire wasbak Als u aan een badkamer in cire beton denkt, denkt u misschien niet onmiddellijk aan een beton cire wastafel maken. Beton cire op de vloer, de wanden en het plafond zijn vrij vanzelfsprekend. Maar een wasbak in beton cire is wel heel bijzonder. Bij Betonstunter maken wij het u mogelijk om zelf een w Toon meer
   Wij helpen je graag met zoeken.
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Maak uw badkamer af, kies een beton cire wasbak

   Als u aan een badkamer in cire beton denkt, denkt u misschien niet onmiddellijk aan een beton cire wastafel maken. Beton cire op de vloer, de wanden en het plafond zijn vrij vanzelfsprekend. Maar een wasbak in beton cire is wel heel bijzonder. Bij Betonstunter maken wij het u mogelijk om zelf een wastafel te maken in beton cire. De betonlook van de vloeren, muren en plafond sluiten dan mooi aan bij uw wasbak in beton cire.

    

    

   Een beton cire wasbak voor verbouwingen en nieuwbouw

   Als u in uw nieuwbouwplannen een wastafel van beton cire heeft ingepland, dan kan u de ondergrond waarop u het beton cire aanbrengt, zelf kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een MDF plaat. Of wat ook mogelijk is, is een badkamermeubel metsen en dit volledig of gedeeltelijk bekleden met beton ciré. Als u aan het verbouwen bent en u wilt uw wasbak op dezelfde plek als de oude wasbak behouden, dan hoeft u misschien uw oude wasbak niet af te breken. U kunt perfect uw beton cire wasbak maken over de bestaande heen. Een ondergrond van hout of tegels komt perfect in aanmerking om uw beton cire wasbak te maken. U hoeft de ondergrond slechts proper te maken en wat op te schuren en u kunt de beton cire aanbrengen.

   Benodigdheden voor het aanbrengen van Beton Ciré op de trap

   Betonstunter levert standaard alle benodigdheden tegen een scherpe prijs

   ✔ Menggarde (niet nodig bij kant & klaar)
   ✔ Roller
   ✔ Verfbak
   ✔ Spaan
   ✔ Blokkwast

   Ondergrond voorbereiden

   ✔ Schuurmachine
   ✔ Stofzuiger
   ✔ Tape

    

   Betonstunter helpt u uw betonlook wasbak te maken

   Zelf een wastafel maken in beton cire is niet zo moeilijk. Bij Betonstunter hebben wij al heel wat jaren ervaring, wij helpen u graag om uw beton cire wasbak te maken. Omdat u niet altijd grote oppervlakken met beton cire wilt bekleden, hebben wij al pakketten vanaf 2 m2. Bij elke bestelling krijgt u een verwerkingsset geleverd waarmee u beton cire mengt en verwerkt. Zo heeft u meteen alles in huis om uw beton cire wastafel te maken. U bestelt online alles wat u nodig heeft om uw beton cire wastafel te maken.

    

   Heeft u nog vragen over het maken van een wasbak van beton cire, over de styling van een wasbak in beton cire of hoe u uw wastafel van betonstuc het beste in uw badkamer integreert? Contacteer onze klantendienst en wij helpen u graag met het realiseren van uw project!

   Hoe bekleedt u uw wastafel met betonstuc?

   Als u bij ons de producten koopt om uw beton cire wastafel te realiseren, dan krijgt u daar gratis primer bij. U brengt op deze ondergrond een laag primer aan en u laat het drogen. Deze laagt zorgt voor een goede hechting tussen de ondergrond en de cire beton. Dan start u met de eerste laag van beton cire. U laat drogen en daarna schuurt u de laag mooi glad. Zo gaat u verder met elke laag. Als laatste brengt u de toplagen aan. Als u uw bestelling van betonlook voor de wastafel via onze webshop doet, dan kiest u voor welke ruimte u het product wilt gebruiken. U ziet onmiddellijk hoeveel lagen en toplagen u best aanbrengt. De toplagen maken het product volledig waterdicht, wat voor een wasbak in beton cire echt wel noodzakelijk is. Indien de wasbak niet waterdicht is, ziet u dat het beton cire op bepaalde plekken donker wordt. Dit geeft aan dat het water in het beton cire is getrokken. Indien dit het geval is adviseren wij u om de wasbak goed te laten drogen, om vervolgens nogmaals een laag coating aan te brengen.

   Zelf een wastafel maken in beton cire, uw eigen stijl creëren

   Het voordeel van zelf een wastafel in beton cire te maken is dat u zelf uw eigen binnenhuisarchitect bent. Als u zelf een wastafel gaat maken in beton cire, kiest u de vormgeving, de opbouw en de afmetingen volledig zelf. Wilt u er bijvoorbeeld een vensterbank mee in verwerken of wilt u een volledig badmeubel inclusief wastafel van beton cire maken? Het kan allemaal! U kunt dus perfect zelf een wastafel maken in beton cire en volledig op maat werken. Dit maakt uw badkamer nog meer stijlvol.

    

   Beton ciré wasbak; Prijs - Traditioneel

   Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
   1m2€19,00€35,00Standaard
   25m2€18,05€33,255%
   35m2€17,10€31,5010%
   45m2€16,15€29,7515%
   95m2€15,20€28,0020%

    

   Beton ciré wasbak; Prijs - Kant & klaar

   Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
   1m2€28,00€44,00Standaard
   25m2€26,60€41,805%
   35m2€25,20€39,6010%
   45m2€23,80€37,4015%
   95m2€22,40€35,2020%

    

   Een beton cire wastafel maken, welk product kiest u?

   Wilt u een beton cire wasbak maken? Dan heeft u een ruime keuze aan kleuren. Gaat u voor heldere kleuren en wilt u een witte beton cire wastafel maken? Met lichte kleuren creëert u in uw badkamer een groot ruimtegevoel. Gaat u eerder voor een wastafel van beton cire in een donkere kleur? Dit maakt uw badkamer intiemer. Een wasbak in beton cire is een vrij groot gedeelte van de badkamer. De kleur van uw wasbak van beton cire bepaalt dan ook voor een groot deel de uitstraling van uw badkamer.

    

   Om uw beton cire wasbak te maken kiest u ook het type van het product. U kunt een wasbak van beton cire maken met kant-en-klaar product. Of u kiest voor zelf te mengen beton cire om de wastafel te maken.