Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Beton Ciré voor op MDF

   Kies voor beton cire op MDF, makkelijk en schitterend resultaat Medium Density Fibreboard, of in het kort MDF, is een plaat van samengeperste houtvezels. Dit materiaal heeft een zeer sterke structuur en heeft daardoor een grote breek- en buigsterkte. Daarom is het zeer geliefd in de bouwconstructie en de meubelmakerij. Het is makkelijk en zeer n Toon meer
   Wij helpen je graag met zoeken.
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Kies voor beton cire op MDF, makkelijk en schitterend resultaat

   Medium Density Fibreboard, of in het kort MDF, is een plaat van samengeperste houtvezels. Dit materiaal heeft een zeer sterke structuur en heeft daardoor een grote breek- en buigsterkte. Daarom is het zeer geliefd in de bouwconstructie en de meubelmakerij. Het is makkelijk en zeer nauwkeurig te verzagen. Voor het stylen met beton cire is MDF dan ook een zeer geschikte ondergrond.

    

    

   Benodigdheden voor het aanbrengen van Beton Ciré op MDF

   ✔ Menggarde (niet nodig bij kant & klaar)
   ✔ Roller
   ✔ Verfbak
   ✔ Spaan
   ✔ Blokkwast

   Ondergrond voorbereiden

   ✔ Schuurmachine
   ✔ Stofzuiger
   ✔ Tape

   Beton ciré op MDF; Prijs - Traditioneel

   Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
   1m2€19,00€35,00Standaard
   25m2€18,05€33,255%
   35m2€17,10€31,5010%
   45m2€16,15€29,7515%
   95m2€15,20€28,0020%

    

   Beton ciré op MDF; Prijs - Kant & klaar

   Aantal m2Beton ciré Per m2Met 2 laag coatingKorting
   1m2€28,00€44,00Standaard
   25m2€26,60€41,805%
   35m2€25,20€39,6010%
   45m2€23,80€37,4015%
   95m2€22,40€35,2020%

   Beton cire op MDF kent talloze toepassingen

   Voor het werken met beton cire is MDF een perfecte basis. Op het MDF brengt u beton cire aan. U kunt beton cire aanbrengen op MDF voor bijvoorbeeld:

    

   Beton cire aanbrengen op MDF geeft u de mogelijkheid om uw interieur zelf te stylen. U hoeft zich niet te beperken tot beton cire op vloeren, plafonds of muren. U kunt ook andere elementen met cire beton afwerken.

   Zelf beton cire aanbrengen op MDF

   Als u bij Betonstunter betonstuc voor MDF koopt, dan kiest u voor kant-en-klaar of zelf te mengen. Wij sturen u alles op wat u voor de verwerking nodig heeft. U krijgt een gratis primer. Indien nodig bestelt u ook de toplagen samen met uw bestelling. Deze toplagen bieden bescherming en maken het beton cire waterafstotend. Maak als eerste de ondergrond schoon en stofvrij. Vervolgens komt de eerste laag, de primer. Na de primer kunt  u het beton cire aanbrengen op het MDF, dit gebeurd meestal in één of meerdere lagen. Tussen elke laag moet u goed laten drogen en u schuurt elke laag op. Als laatste komt de toplaag of meerdere toplagen.

    

   Wanneer is een toplaag nodig?

   Als u betonlook op MDF kiest voor 'natte' ruimtes, dan zijn meerdere toplagen noodzakelijk. Natte ruimtes zijn: keuken, badkamer en toilet/wc. De toplagen maken de beton cire op het MDF waterdicht. Als u uw bestelling doet, dan kiest u de ruimte waar u cire beton wilt aanbrengen. U ziet onmiddellijk hoeveel toplagen u nodig heeft. Wij adviseren om minimaal één toplaag aan te brengen, deze toplaag beschermd en maakt het beton cire waterafstotend.

   Kies een kleur en bepaal uw eigen stijl betonlook

   Onze beton cire voor MDF bestaat in vele kleuren. Als u één lichte kleur gebruikt voor een hele kamer, dan creëert u een groot ruimtegevoel. Een combinatie van meerdere kleuren zorgt juist voor een speels effect. Veel donkere kleuren maken een kamer juist intiemer. Kortom, er zijn veel mogelijkheden met beton cire. Wij bieden pakketten aan vanaf 2 m2. Zo heeft u enorm veel mogelijkheden om verschillende kleuren op de juiste plek aan te brengen.

    

   Beton cire voor MDF bestellen bij Betonstunter

   Betonstunter is de nummer 1 in Nederland en België. Wij hebben jarenlange ervaring met cire beton en wij kiezen dan ook alleen topkwaliteit voor onze producten. Daarnaast hanteren wij zeer eerlijke prijzen. U bestelt bij ons online en wij leveren zeer snel. Wilt u meer inlichtingen of zit u nog met vragen betreffende beton cire aanbrengen op MDF? Vraag het ons gerust, onze klantenservice is er voor u!