/* HIERONDER JE HEADER CODE PLAKKEN */ /* ^^^ HIERBOVEN JE HEADER CODE PLAKKEN ^^^ */
Handleidingen »
0

  Specials: Metal stuc - Roest

  Metal stuc roest, een verweerde look met klasse Roest zorgt voor een bijzondere afwerking in een interieur. Roest heeft de unieke eigenschap dat het lijkt alsof het er altijd al geweest is. U kunt nu die bijzondere look zelf creëren dankzij onze metal stuc roest. Het oppervlak dat u met roest metallic stuc afwerkt, krijgt een stoere en tegelijker Toon meer
  Wij helpen je graag met zoeken.
  2 Producten
  Metal stuc pakket 2-4m2

  Metal stuc pakket 2-4m2

  ✓ Ontdek wat luxe is;
  ✓ Goedkoopste van Nederland en België
  ✓ Te bestellen als een compleet pakket incl. beschermende coating.

  Het aantal wat je invoert is het aantal m2 wat je besteld. Minimale order is 4m2.

  € 116,-
  Bekijken
  Metal stuc kleurstaal aanvragen

  Metal stuc kleurstaal aanvragen

  ✓ Kleurstaal van 10x7cm;
  ✓ De echte glans komt door het polijsten, kleurstalen zijn ongepolijst;
  ✓ Slechts 6,95 verzendkosten.

  Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

  € 1,-
  Bekijken

  Metal stuc roest, een verweerde look met klasse

  Roest zorgt voor een bijzondere afwerking in een interieur. Roest heeft de unieke eigenschap dat het lijkt alsof het er altijd al geweest is. U kunt nu die bijzondere look zelf creëren dankzij onze metal stuc roest. Het oppervlak dat u met roest metallic stuc afwerkt, krijgt een stoere en tegelijkertijd ook rijkelijke uitstraling.

  Waarom kiezen voor metal stuc roest?

  Metallic stucverf is vervaardigd op basis van metaaldeeltjes. Daardoor krijgt het een bijzondere schittering. Roestkleur is een warme tint en brengt een grote dosis gezelligheid in huis. Roest is zeer trendy in de architectuur. Denk maar aan de afwerking van gevels met Cortenstaal. Metallic stuc in roestkleur geeft enerzijds een warme uitstraling, anderzijds is het ook zeer robuust. Uw interieur krijgt een sterk karakter als u voor roest metallic stuc kiest.

  Metal stuc roest combineren

  Metallic stuc in roestkleur is zeer makkelijk te integreren in verschillende woonstijlen. Het vormt bijvoorbeeld een prachtig contrast met strakke witte muren in een minimalistische woning. Anderzijds past het uitstekend bij messing en koper, materialen die vaak in een landelijke woning voorkomen. Roest is ook een typisch element uit de industriële architectuur. Combineer metal stuc roest met kasten of verlichting met een roest afwerking. Metal stuc roest past bijvoorbeeld goed bij bruine leren zetels of eetkamerstoelen. Het staat perfect bij hout, glas en natuursteen. Roest is tijdloos en is daardoor heel charmant en stijlvol. Waar gouden stuc eerder voor een chique en rijkelijke look zorgt, zal roestkleurige stuc eerder stoer overkomen. Ook brons en koper stuc brengen een warme gloed in huis. Een staal of aluminium metal stuc geeft dan weer eens strakkere look aan een kamer.

  Een muur of meerdere muren? U kiest!

  U hoeft niet per sé de volledige kamer af te werken in metal stuc roest. U combineert naar eigen inzicht. U brengt roest stuc aan op één muur, op een gedeelte van de muur of op meerdere muren. De andere muren werkt u gewoon af zoals u dat wil: met behang, verf, betonlook verf of beton ciré bijvoorbeeld. U maakt combinaties met kleuren en structuren, precies zoals u dat wenst. Wij geven u graag advies over de verschillende mogelijkheden en over de styling van uw interieur. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke materialen welke kenmerken hebben en wat de voordelen zijn van elk materiaal. Wij delen onze ervaring graag met u!

  Hoe brengt u metal stuc roest aan?

  Onze metal stuc is zeer makkelijk zelf te verwerken. Het is even makkelijk als het aanbrengen van verf. U brengt laag voor laag aan: primer en onderlagen, de metal stuc zelf en een coating ter bescherming van de metal stuc. Als afwerking polijst u de metal stucverf. U krijgt van ons een gedetailleerde beschrijving hoe u de metallic stuc precies moet aanbrengen. En heeft u toch nog hulp nodig? Dan staat ons team van ervaren specialisten voor u klaar! U kunt bij ons ook een verwerkingsset bestellen. Zo heeft u onmiddellijk alles in huis om aan te slag te gaan.

  Metal roest bestellen, doe het bij Betonstunter

  Wilt u metal stuc roest kopen? Bestel gewoon online bij ons. Wij hanteren zeer korte levertermijnen en u mag van ons een uitstekende service verwachten. U maakt uw keuze en met een paar muisklikken haalt u uw metal stuc roest in huis. U kunt zelf uw product mengen of u kiest voor een kant-en-klaar product. Aan u de keuze! Moest u nog vragen hebben over hoe u het best metal stuc aanbrengt of als u nog twijfelt over de keuze van de kleuren, vraag het ons gerust!