Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Specials: Metal stuc - Aluminium

   Kies voor metal stuc aluminium, gewoon omdat het zo bijzonder is Aluminium in uw interieur is een gedurfde keuze. Het heeft vrij recent zijn intrede gedaan in particuliere woningen en we zien dat er alsmaar meer voor aluminium wordt gekozen. Als u kiest voor metal stuc aluminium, dan krijgt uw interieur dubbel zoveel klasse. Aluminium oogt vaak st Toon meer
   Wij helpen je graag met zoeken.
   1 Product
   Metal Stuc Kleurstaal | Aluminium

   Metal Stuc Kleurstaal | Aluminium

   ✓ Kleurstaal van 10x7cm;
   ✓ Ontvang 10% korting op je bestelling
   ✓ Slechts 3,95 verzendkosten.

   Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.

   € 1,-
   Bekijken

   Kies voor metal stuc aluminium, gewoon omdat het zo bijzonder is

   Aluminium in uw interieur is een gedurfde keuze. Het heeft vrij recent zijn intrede gedaan in particuliere woningen en we zien dat er alsmaar meer voor aluminium wordt gekozen. Als u kiest voor metal stuc aluminium, dan krijgt uw interieur dubbel zoveel klasse. Aluminium oogt vaak strak en koel, maar dit is niet het geval bij onze metal stuc. Waar u het ook toepast, het heeft altijd een unieke structuur en daardoor krijgt het nog meer karakter.

   Kiezen voor metal stuc aluminium van Betonstunter

   Kiezen voor Betonstunter is kiezen voor kwaliteit en klasse. Al onze producten zijn grondig getest. Wij kiezen uitsluitend voor hoogwaardige producten. Onze metal stucs zijn van topkwaliteit. De basis van dit product is metaal. Dit geeft aan het product zijn karakteristieke uitstraling. Het product is zeer sterk en duurzaam. En het is ook nog eens makkelijk zelf aan te brengen. We bieden dit product aan aan zeer democratische prijzen. Ook met een beperkt budget geeft u aan uw interieur een zeer stijlvolle uitstraling.

   Aluminium metal stuc voor uw woning

   Houdt u van aluminium omdat het een strakke look heeft? Of wil u contrasten creëren tussen 'koel' aluminium en warme materialen zoals hout en natuurlijke stoffen? Het kan beide. Denk bijvoorbeeld aan aluminium in uw keuken. Als u daarbij ook nog een muur afwerkt met metal stuc aluminium, dan is het resultaat verbluffend. Of wil u bij uw kunststof meubelen of strakke design accessoires nog een vleugje strakke look toevoegen? Dan kiest u gewoon voor metal stuc aluminium. U gaat hierin zo ver als u dat zelf wilt. Metal stuc in aluminium past in elke kamer van uw huis.

   Waar past u aluminium metallic stuc toe?

   Eigenlijk staan er geen grenzen op de toepassingen van metal stuc. U past het toe op muren, houten panelen, houten meubels, steen of cement bijvoorbeeld. Dat wil zeggen dat u onze metal stuc ook kunt gebruiken voor het afwerken van een kastje, een tafelblad of een vensterbank. Heeft u een haard die u een andere look wil geven of wil u enkel de achterkant van uw keukenkasten een boost geven? Het kan perfect met metal stuc. Op die manier kunt u aluminium elementen over heel uw woning verdelen zodat u een stijlvol geheel krijgt. Heeft u een project waarbij u denkt aan aluminium metal stucverf maar heeft u toch nog twijfels? Contacteer ons gerust, wij geven u professioneel advies.

   Zelf metal stuc verwerken

   Metal stuc is zo makkelijk te verwerken dat iedereen het kan. Net als bij gewone verf brengt u het snel een eenvoudig aan op het oppervlak dat u wenst. Op onze website vindt u gedetailleerde aanwijzingen over hoe u het toepast. Hechting- en onderlagen aanbrengen, de stuc aanbrengen, een toplaag aanbrengen en polijsten, zou eenvoudig is het. In een mum van tijd krijgt uw woning een make-over waar u versteld van staat.

   Metal stuc aluminium kopen, Betonstunter is uw partner

   In ons gamma hebben wij meerdere uitvoeringen. Bekijk zeker ook onze 'warme' kleuren metal stuc: goud, koper, brons of roest bijvoorbeeld. Ze hebben een totaal andere uitstraling en u kunt ze gerust combineren met aluminium metallic stuc. 'The sky is the limit' is hier zeker ook van toepassing. U volgt uw eigen smaak en wensen, wij helpen u hier graag mee. U bestelt uw metal stuc aluminium via onze webshop en het product komt zeer snel naar u toe. Bij vragen of twijfels, neem gewoon contact met ons op. Wij zijn er voor u!