Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Verzenden & retourneren

   Informatie rondom levering en retourneren

   Wij streven erna dat jouw product zo snel mogelijk te leveren. Echter kan het voorkomen dat enkele grondstoffen van beton ciré of beton verf niet voorradig zijn. In dit geval kan het voorkomen dat uw bestelling hierdoor een aantal dagen vertraagd.

    

   Levering

   Als het gewenste product op voorraad is, dan streven wij erna om deze binnen 3 á 4 werkdagen bij u af te leveren. Indien uw bestelling met brievenbuspost verzonden wordt, dan ontvangt u geen track-en-trace code. Voor een bestelling van alle pakketbestellingen ontvangt u een track-en-trace code, mocht deze na 5 werkdagen nog steeds niet actief zijn, stuur dan gerust een bericht via onze chat of naar mail. De kosten voor brievenbuspost binnen Nederland bedragen €2,95. Bij overige bestellingen betaald u 2,95 verzendkosten voor pakket of pallet.

    

   Retourneren
   Producten kunnen binnen 14 dagen na aankoop retour worden aangemeld zonder opgave van reden. Na aanmelding dient het product binnen 14 dagen retour gestuurd te worden. Met behulp van het retourformulier kunnen producten retour gemeld worden. Nadat deze verzonden is, nemen we contact op voor de verdere afhandeling. Helaas is het niet mogelijk om op alle producten een herroepingsrecht te hebben. Bij producten als beton ciré wordt het product speciaal voor jou als klant samengesteld. Hierdoor worden deze producten uitgesloten van het herroepingsrecht. Wij adviseren u om bij twijfel een sample of proefpakket te bestellen. Hiermee kunt u de kleur, de samenstelling en de kwaliteit beoordelen.

   Hoe retourneer je je bestelling?

   • Vul het herroepingsformulier in en voeg het toe aan je retour.
   • Stuur het product binnen 14 dagen na aankoop retour naar:

   Betonstunter

   Butaanstraat 10D

   7463 PG Rijssen

   Nederland

   Let op: je bent bij het retourneren van je bestelling zelf verantwoordelijk voor eventuele schade of verlies van het pakket. Zorg er dus voor dat je je verzendbewijs goed bewaart en dat je alles goed en stevig inpakt!

   Voorwaarden Retourneren
   Betonstunter hanteert de volgende voorwaarden omtrent retourneren:

   • Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. Ongebruikt en indien redelijkerwijs mogelijk in originele verpakking. 
   • Retourneren van maatwerkop kleur geleverde en speciaal bestelde productenis niet mogelijk.
   • Mogelijk worden kosten in rekening gebracht om transport- en handelingskosten te compenseren. 

    

   Bij retourzendingen zijn de risico voor de koper. Betonstunter.nl is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van geretourneerde artikelen.

   Download hier het herroepingsformulier. Download