Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Beton Ciré - FINE per kg (Laag 2)

   € 28,-
   ✓ Selecteer en bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft ;
   ✓ Dit betreft de 2e laag (FINE) voor de PRO-Serie
   ✓ Kant & klare Beton Ciré, kies voor gemak.... Toon meer

   Benieuwd naar de kosten?

   Vraag een gratis prijsindicatie aan. Je hoeft hier niets voor te doen, je ontvangt vanzelf een prijs inclusief eventuele verwerkingskosten van een van onze partners.


   Productomschrijving

   Wil je laag 2 (na)bestellen? Het verbruik is 300 gram per m2. 

   Wil je de tweede laag (FINE) van het PRO-Serie systeem (na)bestellen? Ontdek de finesse en verfijning die onze FINE laag toevoegt aan je oppervlakken. Met een verbruik van 300 gram per vierkante meter biedt deze laag een subtiele en strakke afwerking, waardoor jouw ruimtes een moderne uitstraling krijgen.

   De PRO-Serie is ontworpen met twee essentiële lagen. De eerste laag, RAW genaamd, legt een stevige basis voor het product, terwijl de tweede laag, FINE, zorgt voor de finishing touch met een verfijnde uitstraling. Beide lagen zijn inbegrepen in het PRO-Serie pakket, maar met de mogelijkheid om de FINE laag afzonderlijk bij te bestellen.

   Deze FINE laag is ideaal voor het vernieuwen van diverse ruimtes, zoals badkamers, keukens of andere interieurs. De waterbestendige eigenschappen maken het geschikt voor zowel natte als droge omgevingen, waardoor het perfect is voor gebruik in douches, badkamers en keukens, terwijl het ook zijn kracht behoudt in drogere ruimtes.

   Met de mogelijkheid om de FINE laag apart te bestellen, bieden we jou de kans om jouw ruimtes te transformeren met gemak en stijl. Ontdek de mogelijkheden van onze kant-en-klare Beton Cire, een alles-in-één oplossing voor een moderne en duurzame afwerking.

   Handleiding

   Lees onze tips en adviezen.
   Met onze korte en lekker leesbare handleiding wordt elke klus of project een fluitje van een cent. Heb je toch vragen? Pieker en ploeter niet verder, maar neem contact met ons op.
   Download handleiding
   Beton Ciré - FINE per kg (Laag 2)
   € 28,-
   Beton Ciré - FINE per kg (Laag 2)
   Benodigde kg handmatig invullen
   Toevoegen aan winkelwagen