Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Betonlook verf - Perth

   € 31,95 Binnen 1 - 3 werkdagen in huis
   ✓ €5 tot 15,- korting per blik;
   ✓ A-kwaliteit betonlook verf;
   ✓ Eenvoudig aan te brengen.

   Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.... Toon meer
   3 variaties 1 liter – 5m2

   Productomschrijving

   Hoe breng je Betonlook verf van Betonstunter aan?

   Begin altijd met het doorlezen van de volledige handleiding. Hierin staat alles wat je moet weten om het gewenste Betonlook verf patroon te creëren en geven wij handige tips!

   Onze Betonlook verf is een kant-en-klaar product; deze is meteen klaar om te gebruiken. Hierdoor hoef je deze niet meer te mengen met  water of pigmenten. Wij zorgen ervoor dat het kleur gemengd wordt.

   1. Begin met het voorbereiden van je ondergrond. Betonlookverf kan het beste worden aangebracht op gladde wanden. Mocht je het willen aanbrengen op spackwerk of spachtelputz, dat kan ook! Hierdoor is je verbruik wel hoger.

   2. Als de ondergrond voorbereid is, kan je beginnen met de primer,  Gebruik hiervoor een primer die geschikt is voor de Betonlook verf van Betonstunter. Laat deze 4 uur drogen voor je begint met het aanbrengen van de verf.  

   3. Nu kun je starten met de eerste laag Betonlook verf. Om het Betonlook effect te creëren adviseren wij om een blokkwast van Betonstunter te gebruiken. Voor het beste effect begin je in een hoek en werk je in een diagonale lijn naar beneden. Wil je een veel effect? Breng de betonlook verf dan aan in halve maantjes of creëer kruisjes. Mocht je voor een minder betonlook effect willen gaan, maak dan lange vegen met de blokkwast. Hiermee creëer je een minder druk effect.

   4. Laat de eerste laag Betonlook verf minstens 8 uur drogen.

   5. Vervolgens kan je de tweede laag Betonlook verf aanbrengen. Afhankelijk van het effect dat je wilt creëren kies je de gewenste manier die bij stap 3 beschreven staat. Deze moet minstens 24 uur drogen, voordat je eventueel een verf coating wil toepassen.

   6. Optioneel: Betonlook verf is kwetsbaar en niet afneembaar. Hier kan je Verf Protect over aanbrengen waardoor het met een droge doek afneembaar wordt.. Wil je betonlook toepassen dat sterker is en tegen water kan? Ga dan voor beton cire. Dit kan onder andere worden toegepast op wanden, vloeren en meubels.

   Hoeveel verf heb je nodig?

   Het verbruik van Betonlook verf is afhankelijk van de ondergrond. Een zuigende ondergrond zorgt namelijk voor een hoger verbruik. Gebruik daarom altijd een primer die geschikt is voor ons product. Met 1 liter Betonlook verf, kun je ongeveer 4-5m2 (in twee lagen) aanbrengen. Mocht je een oppervlak van 10m2 willen verven, dan heb je dus ongeveer 2 tot 3 liter nodig.

   Wat is de droogtijd van Betonlook verf?

   • Onze primer heeft een droogtijd van 4 uur.
   • De eerste laag betonlook verf is na minimaal 8 uur overschilderbaar.
   • De tweede laag Betonlook verf, moet minimaal 24 uur drogen, voordat je (eventueel) de Verf Protect coating aanbrengt. De Verf Protect coating moet 5 dagen uitharden. In deze 5 dagen is het belangrijk de wand niet aan te raken en er geen (zware) meubels tegenaan te zetten.

   Belangrijke toevoegingen

   • Onze Betonlook verf is geschikt voor wanden/muren; dus niet voor vloeren. Wil je bijvoorbeeld een vloer of tafel van een betonlook voorzien? Dan adviseren wij om beton cire te gebruiken.
   • Onze betonlook verf wordt speciaal voor jou op kleur gemengd. Hierdoor kunnen wij de betonlook verf niet retour nemen. Mocht je twijfelen over de kleur, bestel dan eerst kleurstalen, een kleurwaaier of een kleurtester(s)  Onze verfstalen worden met de handgeschilderd om een zo goed mogelijk voorbeeld te kunnen geven.

   Hoe lang is Betonlook verf houdbaar?

   Ongeopend is de betonlook verf 6 tot 12 maanden houdbaar in een droge omgeving. Hiervoor is het van belang dat de verf koel, tussen 5 en 30 graden Celsius, bewaard wordt.

   Welke kleur moet ik kiezen?

   De kleuren variëren net zoveel als de smaak die mensen hebben. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte kleur te vinden. Een kleur kan er op het beeldscherm anders eruit zien dan in het echt. Bestel daarom altijd één of meerdere kleurstalen om de juiste keuze te kunnen maken. Daarbij is lichtinval een belangrijke factor van hoe het effect eruit komt te zien.

   Productomschrijving

   Een volledig en 100% ecologisch product, welke gebruikt kan wordt voor een betonlook effect van wanden en plafonds. Door het gebruik van alleen natuurlijke ingrediënten is de Betonlook verf volledig CO² neutraal en vriendelijk in gebruik. Hierdoor is de verf een natuurvriendelijker product dan verfsoorten op basis van chemische stoffen. Daarnaast de verf van nature een ademend materiaal, waardoor vocht- en schimmelvorming kan worden tegengegaan. Het voordeel, ten opzichte van kalkverf is dat de Betonlook Verf al op kleur is. Hierdoor is deze van kant-en-klare en hoef je zelf dus niet meer te mengen. Kortom, je kan direct aan de slag!

   De verf kan worden toegepast op vele ondergronden, zoals bestaande kalk- of cementpleisters, reeds geverfde ondergronden, steen of hout. Breng bij voorkeur altijd één van onze primer aan als onderlaag voor een goede dekking en hechting. We leveren de Betonlook verf in 100% gerecyclede emmers en de verf is biologisch afbreekbaar. Voor een optimaal resultaat in minimaal 2 lagen aanbrengen.

   Tip: Verbruik: ca. 8-10m² per laag / per liter. Je hebt dus per 10m² 2 á 3 liter verf nodig!

   Voordelen:
   – geen pigmenten meer toevoegen, maar direct aan de slag!;
   – 100% ecologisch;
   – gebruikersvriendelijk;
   – CO² neutraal;
   – duurzaam;
   – 58 betonlook verf kleuren.

   Handleiding

   Lees onze tips en adviezen.
   Met onze korte en lekker leesbare handleiding wordt elke klus of project een fluitje van een cent. Heb je toch vragen? Pieker en ploeter niet verder, maar neem contact met ons op.
   Download handleiding
   Betonlook verf - Perth
   € 31,95
   Betonlook verf - Perth
   1 liter – 5m2
   Binnen 1 - 3 werkdagen in huis
   Toevoegen aan winkelwagen