Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Coating betonnen keukenblad

   Productomschrijving

   Samenvatting:

   - Twee componenten coating;
   - Transparant;
   - Vetvlekken afwasbaar / afneembaar;
   - Geschikt voor op beton.

   Werkwijze:

   Meng component A met B. Er ontstaat een reactie tussen de twee stoffen waardoor de coating zeer sterk wordt. De coating is transparant en afneembaar. De gemengde substantie kan eenvoudig met een dunne verf roller aangebracht worden.

    

   Op de foto zijn de producten die geleverd worden omcirkeld. 

    

   Coating betonnen keukenblad

   Een keukenblad in beton is zeer trendy en stijlvol. U wilt het dan ook voor lange tijd zijn oorspronkelijke allure laten behouden. Kies daarom coating voor betonnen keukenbladen bij Betonstunter. Het is transparant en zeer hard. Uw keukenblad wordt voor 100% beschermd tegen vetvlekken, vuil en water. Zo kunt u het oppervlak makkelijk schoonhouden door gewoon af te nemen of af te wassen.

   Hoe past u de coating voor uw betonnen keukenblad aan?

   Wanneer u deze coating bestelt, krijgt u twee producten. Deze mengt u. Daardoor krijgt u een toplaag die zeer sterk is. U brengt het product eenvoudig op het oppervlak aan. Dit doet u met een verfroller. Meer hoeft u niet te doen.

   Kwaliteit gegarandeerd bij Betonstunter

   Het is belangrijk dat uw betonnen keukenblad degelijk beschermd wordt. Daarom gaan wij enkel voor kwaliteit! Wil u meer weten over dit product? Vraag het aan onze klantenservice. U bestelt het product online en u krijgt het binnen de kortste keren bij u thuis geleverd.

   Coating betonnen keukenblad
   € 40,-
   Coating betonnen keukenblad
   5m2
   Toevoegen aan winkelwagen