Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Beton Ciré - RAW per kg (Laag 1)

   € 28,-
   ✓ Selecteer en bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft ;
   ✓ Dit betreft de 1e laag voor de PRO-Serie
   ✓ Kant & klare beton cire, kies voor gemak.... Toon meer

   Benieuwd naar de kosten?

   Vraag een gratis prijsindicatie aan. Je hoeft hier niets voor te doen, je ontvangt vanzelf een prijs inclusief eventuele verwerkingskosten van een van onze partners.


   Productomschrijving

   Wil je laag 1 (na)bestellen? Het verbruik is 700 gram per m2. 

   Het PRO-Serie systeem omvat twee essentiële lagen: de eerste laag, RAW genaamd, legt een solide basis voor het product, terwijl de tweede laag, FINE, zorgt voor een verfijnde en strakke afwerking. Beide lagen zijn inbegrepen in het pakket, waardoor je een uitgebreide oplossing krijgt voor het transformeren van verschillende oppervlakken.

   Dit product betreft alleen de 1e laag van het PRO-Serie systeem. De RAW laag. 

   Of je nu je badkamer, keuken of een andere ruimte wilt vernieuwen, onze Beton Cire is geschikt voor zowel natte als droge omgevingen. Dankzij de waterbestendige eigenschappen is het perfect voor gebruik in douches, badkamers en keukens, terwijl het ook zijn kracht behoudt in drogere ruimtes.

   Transformeer jouw ruimtes met gemak en stijl met onze kant-en-klare Beton Cire, een alles-in-één oplossing voor een moderne en duurzame afwerking.

   Handleiding

   Lees onze tips en adviezen.
   Met onze korte en lekker leesbare handleiding wordt elke klus of project een fluitje van een cent. Heb je toch vragen? Pieker en ploeter niet verder, maar neem contact met ons op.
   Download handleiding
   Beton Ciré - RAW per kg (Laag 1)
   € 28,-
   Beton Ciré - RAW per kg (Laag 1)
   Benodigde kg handmatig invullen
   Toevoegen aan winkelwagen