Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Metal Stuc Kleurstaal | Roest

   Productomschrijving

   Metal stuc is een gebruiksklare metal-look pasta die gemakkelijk aan te brengen is op diverse oppervlakken zoals wanden, meubels, planken en werkbladen. Het assortiment van Metal stuc bestaat uit zes unieke varianten: goud, brons, koper, aluminium, roest en staal. Het is alleen geschikt voor binnen gebruik. Door het fijn schuren en polijsten van Metal stuc ontstaat er een subtiel glanseffect op het oppervlak.

   In droge ruimtes adviseren wij onze transparante wax, dit zorgt voor een extra mooi effect op je Metal stuc muur. LET OP! Transparante wax werkt niet als een coating, voor ruimtes die extra bescherming nodig hebben, zoals badkamers, toiletten of muren bij het fornuis van je keuken, raden we het gebruik van een coating aan.

   Daarnaast kan Metal stuc ook worden afgewerkt met Beton Ciré coating om een extra glanzend effect te bereiken en tegelijkertijd als beschermende laag te dienen.

   Metal stuc is een afwerking met een metaalachtige uitstraling en vereist een egale en gladde ondergrond. Het oppervlak moet altijd behandeld worden met de Beton Ciré primer. Beton Ciré primer is speciaal ontwikkeld om zowel absorberende als niet-absorberende ondergronden voor te bereiden, te handhaven, te verzegelen en de hechting en dichtheid te optimaliseren.

   Bekijk hier de handleiding om het aanbrengen van de Metal stuc.

    

   Bekijk hier een deel van onze aflevering van SBS6 - De Grotehuisverbouwing

   Handleiding

   Lees onze tips en adviezen.
   Met onze korte en lekker leesbare handleiding wordt elke klus of project een fluitje van een cent. Heb je toch vragen? Pieker en ploeter niet verder, maar neem contact met ons op.
   Download handleiding
   Metal Stuc Kleurstaal | Roest
   € 1,-
   Metal Stuc Kleurstaal | Roest
   Roest
   Binnen 1 - 3 werkdagen in huis
   Toevoegen aan winkelwagen