Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

      Verfprimer - Vanaf 5 m²

      Productomschrijving

      Onze Verfprimer is een hoogwaardige primer speciaal ontwikkeld om een gladde ondergrond voor te bereiden op onze producten. Een bijkomend voordeel van onze primer is dat deze zorgt voor een probleemloze hechting op onze producten. Of je nu te maken hebt met pas gestucte wanden of geschilderde muren, de Verfprimer biedt uitstekende prestaties in beide situaties.

       

      Verbruik van onze Verfprimer

      Voor een optimaal resultaat op gestucte wanden, raden we aan om twee lagen Verfprimer aan te brengen. Door twee lagen aan te brengen, wordt de zuigende werking van de gestucte ondergrond effectief verminderd. Onze primer dringt diep door in de structuur van de muur, waardoor het aanzuigen van verf wordt verminderd. Hierdoor heb je minder verf nodig om de juiste dekking te bereiken, wat niet alleen kostenbesparend is, maar ook zorgt voor een betere afwerking van je project. Vanuit onze ervaring weten we dat het aanbrengen van de Verfprimer op een pas gestucte wand uitdagend kan zijn vanwege de sterke zuigkracht van de ondergrond. Om het aanbrengen gemakkelijker te maken, raden we aan om de Verfprimer te verdunnen met maximaal 20% water.

       

      Waar gebruik ik de verfprimer voor?

      Verfprimer is essentieel voor een optimale toepassing van diverse producten, waaronder Betonlook verf en Leemstuc. Volg de instructies in onze handleiding voor het beste resultaat en geniet van een professioneel eindresultaat wat lang meegaat.

      Met 1 kg Verfprimer is genoeg om 6m² wand te behandelen in één laag.

      Handleiding

      Lees onze tips en adviezen.
      Met onze korte en lekker leesbare handleiding wordt elke klus of project een fluitje van een cent. Heb je toch vragen? Pieker en ploeter niet verder, maar neem contact met ons op.
      Download handleiding
      Verfprimer - Vanaf 5 m²
      € 21,95
      Verfprimer - Vanaf 5 m²
      5 m²
      Toevoegen aan winkelwagen