Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Beton Ciré aanbrengen op een buitenkeuken

   Een beton cire buitenkeuken, stoer, modern en stijlvol Buiten leven is ontspannend, gezond en vooral gezellig. Een buitenkeuken kan hier niet aan ontbreken. U kunt op een makkelijke en vrij goedkope manier een buitenkeuken met beton cire maken. Het resultaat is een strakke, moderne en chique buitenkeuken. Beton ciré creëert sfeer en brengt een Toon meer
   Wij helpen je graag met zoeken.
   2 Producten
   Beton Ciré pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

   Beton Ciré pakket - Kant & klaar // 60+ kleuren

   ✓ Selecteer en bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft ;
   ✓ PRO-Serie betreft een systeem met een RAW -laag 1 en FINE-laag 2;
   ✓ Kant & klare beton cire, kies voor gemak.

   € 28,-
   Bekijken
   Beton Ciré pakket - Zelf mengen // 18 kleuren

   Beton Ciré pakket - Zelf mengen // 18 kleuren

   ✓ Selecteer en bestel exact het aantal m2 wat u nodig heeft;
   ✓ Volledig pakket, inclusief primer, beton ciré en indien gekozen een waterdichte toplaag;
   ✓ Het zelf mengen pakket is zeer scherp geprijsd;

   Advies nodig? Chat met ons

   € 18,-
   Bekijken
   • Onbeperkt advies over Beton Ciré Onbeperkt advies over Beton Ciré
   • Klanten beoordelen ons met een 9,6. Klanten beoordelen ons met een 9,6.
   • Perfect voor de badkamer, keuken, trap, vloer, meubels of muur. Perfect voor de badkamer, keuken en wanden.

   Een beton cire buitenkeuken, stoer, modern en stijlvol

   Buiten leven is ontspannend, gezond en vooral gezellig. Een buitenkeuken kan hier niet aan ontbreken. U kunt op een makkelijke en vrij goedkope manier een buitenkeuken met beton cire maken. Het resultaat is een strakke, moderne en chique buitenkeuken. Beton ciré creëert sfeer en brengt een meerwaarde in uw tuin of op uw terras.

    

    

   Waarom kiezen voor een betonlook buitenkeuken?

   Beton ciré is duurzaam, sterk en is watervast. Het is een materiaal dat met de juiste coating buiten kan toegepast kan worden. Daarnaast is het stijlvol en het heeft een moderne uitstraling. Beton ciré is een natuurlijk materiaal dat eenvoudig te combineren is met andere natuurlijke materialen zoals hout, rotan of baksteen. Het is ideaal voor toepassingen op uw terras of in de tuin. Het zelf aanbrengen van het product is super makkelijk. U hoeft enkel het product aan te brengen met een spaan, het op te schuren en vervolgens een coating op aan te brengen. Veel ervaring of skills heeft u niet nodig.

   Beton ciré buitenkeuken; Prijs - Traditioneel

   Aantal m2Beton ciré Per m2Met 3 laag coatingKorting
   1m2€19,00€43,00Standaard
   25m2€18,05€40,855%
   35m2€17,10€38,7010%
   45m2€16,15€36,5515%
   95m2€15,20€34,4020%

    

   Beton ciré buitenkeuken; Prijs - Kant & klaar

   Aantal m2Beton ciré Per m2Met 3 laag coatingKorting
   1m2€28,00€52,00Standaard
   25m2€26,60€49,405%
   35m2€25,20€46,8010%
   45m2€23,80€44,2015%
   95m2€22,40€41,6020%

    

   Hoe brengt u beton ciré voor uw buitenkeuken aan?

   Als u een pakket beton ciré bij Betonstunters koopt, krijgt u alle benodigdheden die nodig zijn; spatel, roller, menger en een bakje. U kunt kiezen voor een product dat kant-en-klaar is of product dat nog zelf te mengen is. U schuurt de ondergrond op en maakt deze stofvrij. Vervolgens brengt u een laag primer aan. Deze wordt bij ons pakket geleverd. Daarna kan u aan de slag met het beton ciré. Lees goed de instructies die meegeleverd zijn met het product. Het is zeer makkelijk aan te brengen.

   Benodigdheden voor het aanbrengen van Beton Ciré voor een buitenkeuken

   ✔ Menggarde (niet nodig bij kant & klaar)
   ✔ Roller
   ✔ Verfbak
   ✔ Spaan
   ✔ Blokkwast

   Ondergrond voorbereiden

   ✔ Schuurmachine
   ✔ Stofzuiger
   ✔ Tape

    

   Op welke ondergrond mag u betonstuc aanbrengen?

   Als u een beton ciré buitenkeuken zelf wilt uitvoeren, dan heeft u verschillende mogelijkheden qua ondergrond voor het beton ciré. U kunt bijvoorbeeld een gedeelte metselen en het bekleden met beton ciré. Of u heeft misschien een betondekvloer waar u uw buitenkeuken wilt op plaatsen? Dan kan u deze ook met cire beton bekleden. Heeft u een gedeelte van uw keuken in hout gemaakt? Dit is een ideale ondergrond voor een laag cire beton.

   Uw buitenkeuken in beton ciré, volledig naar uw eigen wensen

   Als u kiest voor een beton cire buitenkeuken, kunt u perfect uw eigen stijl kiezen. U heeft hiervoor verschillende mogelijkheden. Uiteraard kiest u de kleur van de cire beton die bij u past. Daarna bepaalt u welke oppervlakken van uw buitenkeuken er allemaal met beton cire bekleed zullen worden. U kunt bijvoorbeeld enkel het werkblad of aanrechtblad met beton ciré afwerken. Of u kunt ook de wasbak volledig met beton ciré uit voeren. U kunt uw beton ciré laten aansluiten bij muren en vloeren zodat u één mooi geheel krijgt.

    

   Beton cire bij Betonstunter kopen

   Bij Betonstunter vindt u kwaliteitsproducten voor uw betonstuc buitenkeuken. Mocht u advies nodig hebben, dan leveren ook service op maat. Zo kunt u al een pakket kopen voor een oppervlak van 2 m2. Of wilt u eerst een test doen voor uw buitenkeuken in beton cire? Dan kiest u eerst voor een proefpakket. Als u later dan uw definitieve bestelling doet, krijgt u korting op uw volgende aankoop. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u om de buitenkeuken in beton ciré te realiseren!