Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Betonlook verf gele tinten

   Het voordeel van de kant-en-klare Betonlook Verf is dat deze al op kleur is. Hierdoor hoef je zelf dus niet meer te mengen en kan je direct aan de slag! Een volledig en 100% ecologisch product. Toon meer
   Wij helpen je graag met zoeken.
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Betonlook verf geel

   Wie in een kamer binnenkomt waarin geel is verwerkt, krijgt meteen een goed gevoel. Geel brengt de zon in huis. Of het nu gaat om betonlook verf geel in lichte of felle tinten, geel doet uw huis stralen. Gele muren weerkaatsen het licht zoals geen enkele kleur dat doet. En wat dacht u ervan om uw vloer met betonlook verf geel af te werken? Zo brengt u helemaal een zuiders accent in uw interieur.

    

   Kiezen voor betonverf geel, een bewuste keuze!

   Geel springt onmiddellijk in het oog in een interieur. Breng daarom uw betonverf geel strategisch aan: niet te veel en niet te weinig. Een goede balans is noodzakelijk als u een stijlvol interieur wilt creëren. Uiteraard wilt u uw betonverf geel met andere tinten betonverf combineren. Wij denken bijvoorbeeld aan geel met grijs, geel met oranje, geel met rood of geel met zeeblauw of mosgroen. Maar u heeft waarschijnlijk nog andere ideeën om uw betonlook verf geel in uw interieur te integreren. Doe gerust inspiratie op in onze webshop of vraag raad aan onze specialisten. Onze klantenservice staat voor u klaar!

   Betonverf geel op een andere ondergrond? Het kan!

   Als u niet alleen uw vloer en wanden met betonverf geel wilt afwerken, maar ook elders gele accenten wilt leggen, dan is dit perfect mogelijk. Onze betonlook verf is ook geschikt voor een ondergrond zoals hout, natuursteen, muren in stuukwerk, baksteen, etc. U werkt bijvoorbeeld meubels, schoorstenen, aanrecht en vensterbanken af met betonlook verf. Wij kunnen u bijvoorbeeld aanraden om eerst een primer aan te brengen en pas dan de verflagen. En voor natte ruimtes (keuken, toilet, badkamer) raden wij aan om een laag coating over de betonverf aan te brengen. Deze maakt uw betonverf helemaal waterdicht zodat u geen doorsijpelend water krijgt. Als u toch niet zeker bent of uw betonlook verf geel op een bepaalde ondergrond of in een bepaalde kamer zal lukken, vraag het ons gerust. U bestelt de betonlook verf online en dan is het nog even wachten tot ze bij u thuis geleverd wordt. Onze verven zijn kant-en-klaar, u kunt de dag van de levering al aan de slag!