Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Betonlook verf groene tinten - De perfect betonlook thuis!

   Het voordeel van de kant-en-klare Betonlook Verf is dat deze al op kleur is. Hierdoor hoef je zelf dus niet meer te mengen en kan je direct aan de slag! Een volledig en 100% ecologisch product. Toon meer
   Wij helpen je graag met zoeken.
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Betonlook verf groen

   Groen is volop in voor woninginrichting. Groen brengt een dosis natuur in huis en is heel rustgevend. Maar omdat in de natuur ook niet elk groen hetzelfde is, hebben wij bij Betonstunter een heel gamma betonlook verf groen in verschillende schakeringen. Gaat u voor licht- of donkergroen, helder of zacht groen? Wij hebben ze allemaal in onze collectie! Loop rustig door onze webshop en ontdek de talloze mogelijkheden van groene betonlook verf.

    

   Welke betonlook verf groen kiest u?

   Met betonverf groen kunt u zowel een zachte als een stoere look creëren in uw woning. Combineer uw betonverf groen met bijvoorbeeld betonverf geel of betonverf roze. Dit zorgt voor een rustige look. Dit is ideaal voor een landelijke woning. Laat uw betonlook verf groen aansluiten bij betonverf zwart of betonverf grijs, en u uw woning oogt stoer. Deze combinaties passen uitstekend in een industrieel pand. Groen gaat goed bij naturel hout, maar eveneens bij kunststof objecten. Betonverf groen op de muur is ideaal om grote planten tegen te plaatsen. Zo wordt het natuurgevoel in uw woning nog groter. En wil u graag ook nog andere interieurstukken met dezelfde betonlook verf groen afwerken? Dit kan perfect! Onze betonverf kan bijvoorbeeld ook op hout, baksteen of natuursteen toegepast worden. Denk maar aan een meubel dat u met betonverf groen afwerkt of een vensterbank of schoorsteenmantel die u met betonlook verf groen bekleedt. Op die manier krijgt u doorheen uw woning een aantal elementen in betonverf groen die aan het geheel een evenwichtige uitstraling geven.

   Wij leveren uw betonverf groen

   Bij Betonstunter vindt u alles om uw woning op te smukken met groene betonlook verf. U krijgt bij uw bestelling een pakket met meng- en verwerkingstools. Voor een poreuze ondergrond gebruikt u best een primer. En voor natte ruimtes werkt u het oppervlak af met een waterdichte coating. U hoeft deze producten niet elders te zoeken. Ook deze zijn bij ons te verkrijgen. Contacteer hiervoor gerust informatie onze klantenservice. U kunt ons per mail, via onze chat of ook via ons invulformulier bereiken. Wij geven u graag raad en helpen u met het stylen van uw woning.