Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Betonlook verf witte tinten - De perfect betonlook thuis!

   Het voordeel van de kant-en-klare Betonlook Verf is dat deze al op kleur is. Hierdoor hoef je zelf dus niet meer te mengen en kan je direct aan de slag! Een volledig en 100% ecologisch product. Toon meer
   Wij helpen je graag met zoeken.
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Betonlook verf wit

   Wit is de meest populaire basiskleur die u zich kunt indenken voor uw interieur. Het past gewoon bij alle materialen en bij alle andere kleuren. Toch heeft u bij Betonstunter de mogelijkheid om diverse types van betonlook verf wit te kiezen. Zo kunt u, zelfs met wit, een eigen karakter creëren. Betonverf in wit is nooit saai of egaal. Door zijn unieke structuur krijgt u altijd een reliëf op het oppervlak dat u hiermee afwerkt. Welke tint wit kiest u?

    

   Betonlook verf wit voor een uniek karakter in uw woning

   Betonlook verf wit ziet eruit als onafgewerkt beton. Het heeft een wollige of anders gezegd een wolk-achtige structuur. Het is iets dikker dan gewone verf, waardoor u de verfstreken nog duidelijk kunt zien. Dit effect zorgt ervoor dat uw muur of vloer een levendige uitstraling heeft. Wit is dé perfecte basiskleur waarmee u allerhande andere kleuren kunt combineren. U gaat voor contrasten met donker tinten of grijs? Of u kiest voor zachte kleuren zoals geel en roze? Bij wit is namelijk alles mogelijk! Of wilt u gewoon zelf uw eigen kleur creëren? Dit kan perfect met onze pigment poeders. U mengt naar eigen inzicht tot u de kleur heeft die u wenst. Onze betonverf in wit is hiervoor dé ideale basis.

   Koop uw betonlook verf wit bij Betonstunter

   Kan het makkelijker dan uw betonverf wit aan te kopen via internet? Met een paar muisklikken haalt u uw betonlook verf wit in huis en kunt u meteen starten aan uw project. U krijgt bij uw betonverf wit het nodige materiaal: meng- en verwerkingsset. Betonverf aanbrengen is helemaal niet moeilijk. Eventueel begint u met een primerlaag als hechting tussen de ondergrond en de verf. En voor natte ruimtes zoals keuken, badkamer en toilet eindigt u met een waterdichte coating. U kunt dit allemaal aankopen samen met uw betonlook verf wit. Als u hierover vragen heeft, dan hebben wij een aantal medewerkers van onze klantenservice die u hierbij helpen. Bent u nu al benieuwd hoe uw woning er zal uitzien met witte betonverf? Het is nog even wachten en u krijgt het resultaat te zien!