Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Kalkverf - Groene tinten

   Kalkverf in de mooiste kleuren voor een mooie prijs! Een volledig en 100% ecologisch product. Toon meer
   Wij helpen je graag met zoeken.
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Kalkverf groen

   Wilt u de natuur in huis halen? Kalkverf in groen is hiervoor dé ideale manier. Denk bijvoorbeeld aan kalkverf in olijfgroen. U krijgt meteen een zeer zuiderse sfeer. Maar ook grijsgroen of zeer licht groen zijn ideaal om een naturel touch aan uw interieur te geven. Of wilt u uw stadsbalkonnetje of muren van uw terras nog meer allure geven? Werk ze dan af met kalkverf in groen. Onze kalkverf is immers geschikt voor buiten en binnen. En u kunt kalkverf ook voor andere doeleinden gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een oud kastje dat u wil pimpen, een tafelblad of een tv-kast die u wil laten aansluiten bij uw muren. U werkt ze gewoon af met dezelfde groene kalkverf.

   Met Betonstunter levert u perfect werk af

   Wij maken zelf onze kalkverf in groen. Daarom kunnen wij ook topkwaliteit garanderen. Wij verkopen niet alleen verf, wij begeleiden u ook u ook in uw project. U kunt met al uw vragen terecht bij de klantenservice van Betonstunter. U bestelt niet alleen kalkverf bij ons, maar ook alle bijkomende producten om uw kalkverf perfect te verwerken. Zo brengt u bijvoorbeeld eerst een primer als u op een poreuze ondergrond werkt. En voor buiten en voor natte ruimtes binnen (badkamer, toilet, keuken) is een eindafwerking met coating noodzakelijk. Deze zorgt ervoor dat de kalkverf helemaal waterbestendig en vuilafstotend wordt. En wij zijn er ook voor u als u twijfels heeft over de styling van uw woning. Is kalkverf in olijfgroen toch iets te donker of weet u niet goed of u fel groen of grijsgroen wilt? Wij bespreken het graag met u!

    

   Bent u meteen gecharmeerd door kalkverf in olijfgroen of grijsgroen? Dan bestelt u eenvoudig online. Maar wilt u zelf uw eigen kleur aanmaken en een unieke kalkverf in groen zelf samenstellen? Dan bestelt u witte kalkverf en u mengt het met een groen pigmentpoeder uit ons aanbod. Nog spannender wordt het als u gele en blauwe pigmenten mengt om tot een bijzonder resultaat te komen. U merkt het: u staat er niet alleen voor, wij denken met u mee!