Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Betonlook verf kleurstaal | 42. Athens

   Productomschrijving

   Vind je het nog lastig om te kiezen? Bestel dan eerst een Betonlook verf kleurstaal!

   Wil je thuis nog even kijken of het materiaal, de structuur en de kleur van het door jou gekozen product past bij je interieur of exterieur? Bij Betonstunter kan dat. De Betonlook verf kleurstaal zorgt ervoor dat jij makkelijk een mooie en geschikte kleur uit kan kiezen. Wanneer jij de Betonlook verf kleurstaal besteld hebt, ontvang jij een kortingscode thuis die jou 10% korting geeft op je volgende bestelling!

   Verzendkosten: 3,95

   Productomschrijving

   Een volledig en 100% ecologisch product, welke gebruikt kan wordt voor een betonlook effect van wanden en plafonds. Door het gebruik van alleen natuurlijke ingrediënten is de Betonlook verf volledig CO² neutraal en vriendelijk in gebruik. Hierdoor is de verf een natuurvriendelijker product dan verfsoorten op basis van chemische stoffen. Daarnaast de verf van nature een ademend materiaal, waardoor vocht- en schimmelvorming kan worden tegengegaan. Het voordeel, ten opzichte van kalkverf is dat de Betonlook Verf al op kleur is. Hierdoor is deze van kant-en-klare en hoef je zelf dus niet meer te mengen. Kortom, je kan direct aan de slag!

   De verf kan worden toegepast op vele ondergronden, zoals bestaande kalk- of cementpleisters, reeds geverfde ondergronden, steen of hout. Breng bij voorkeur altijd één van onze primer aan als onderlaag voor een goede dekking en hechting. We leveren de Betonlook verf in 100% gerecyclede emmers en de verf is biologisch afbreekbaar. Voor een optimaal resultaat in minimaal 2 lagen aanbrengen.

   Tip: Verbruik: ca. 8-10m² per laag / per liter. Je hebt dus per 10m² 2 á 3 liter verf nodig!

   Waarom zou je voor Betonlook verf kiezen? 
   Ten eerste is de Betonlook verf een goedkoper alternatief voor onze stuc producten, toch geeft het, het een vergelijkbaar effect en is het gemakkelijk aan te brengen. Een andere reden dat je voor Betonlook verf kan kiezen, is dat je geen pigmenten aan de verf  hoeft toe te voegen, maar direct aan de slag kan gaan. Ook is het een 100% ecologisch product en is het gebruiksvriendelijk. Daarnaast is het CO² neutraal, duurzaam en kun je de keuze maken uit 58 betonlook verf kleuren.

   Hoeveel verf heb je nodig?

   Het verbruik van Betonlook verf is afhankelijk van de ondergrond. Een zuigende ondergrond zorgt namelijk voor een hoger verbruik. Gebruik daarom altijd een primer die geschikt is voor ons product. Met 1 liter Betonlook verf, kun je ongeveer 4-5m2 (in twee lagen) aanbrengen. Mocht je een oppervlak van 10m2 willen verven, dan heb je dus ongeveer 2 tot 3 liter nodig.

   Wat is de droogtijd van Betonlook verf?

   • Onze primer heeft een droogtijd van 4 uur.
   • De eerste laag betonlook verf is na minimaal 8 uur overschilderbaar.
   • De tweede laag Betonlook verf, moet minimaal 24 uur drogen, voordat je (eventueel) de Verf Protect coating aanbrengt. De Verf Protect coating moet 5 dagen uitharden. In deze 5 dagen is het belangrijk de wand niet aan te raken en er geen (zware) meubels tegenaan te zetten.

   Wat ben ik nodig?

   Hoe lang is Betonlook verf houdbaar?

   Ongeopend is de betonlook verf 6 tot 12 maanden houdbaar in een droge omgeving. Hiervoor is het van belang dat de verf koel, tussen 5 en 30 graden Celsius, bewaard wordt.

   Belangrijke toevoegingen

   • Onze Betonlook verf is geschikt voor wanden/muren; dus niet voor vloeren. Wil je bijvoorbeeld een vloer of tafel van een betonlook voorzien? Dan adviseren wij om beton cire te gebruiken.
   • Onze betonlook verf wordt speciaal voor jou op kleur gemengd. Hierdoor kunnen wij de betonlook verf niet retour nemen. Mocht je twijfelen over de kleur, bestel dan eerst kleurstalen, een kleurwaaier of een kleurtester(s)  Onze verfstalen worden met de handgeschilderd om een zo goed mogelijk voorbeeld te kunnen geven.
   Betonlook verf kleurstaal | 42. Athens
   € 0,-
   Betonlook verf kleurstaal | 42. Athens
   Betonlook verf kleurstaal
   Binnen 1 - 3 werkdagen in huis
   Toevoegen aan winkelwagen