Handleidingen »
0

  Betonverf buiten – Zwart

  € 35,-
  € 31,50 Voor 12 uur besteld is dezelfde dag verzonden
  ✓ €5 tot 15,- korting per blik;
  ✓ 100% ecologische buitenverf;
  ✓ Eenvoudig aan te brengen.

  Heb je vragen of advies nodig, wij zijn bereikbaar via de chat.... Toon meer
  3 variaties 1 liter / 4-5m2

  Productomschrijving

  Betonverf buiten zwart

  Zwart is een kleur die meer en meer aan populariteit wint. Het is een kleur waarmee u een statement maakt. Denk bijvoorbeeld aan een gevel die met betonverf voor buiten in zwart is afgewerkt. Of gebruik op de vloer van uw garage of overkapping zwarte betonverf voor buiten. Dit is een heuse blikvanger! Zwart heeft natuurlijk het voordeel dat het met enorm veel kleuren te combineren is. Met zwart of zeer donkere tinten creëert u prachtige contrasten en creëert u vooral een eigen stijl.

  Zwarte betonverf buiten of toch iets lichter?

  Bij Betonstunter willen wij graag dat u tevreden bent over uw keuze. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om eerst een verftest te doen. Zo ziet u hoe de verf zich gedraagt op de ondergrond die u wilt afwerken en wat het resultaat precies is. Merkt u dat bij deze betonverf voor buiten dat zwart toch iets te donker is of te hard overkomt? Dan kunt u een alternatief voor zwart kiezen, namelijk antraciet. Wilt u nog lichter? Dan voegt u er bijvoorbeeld wit pigmentpoeder bij, dat u eveneens in onze webshop vindt. Of u vertrekt van witte of betonverf en u voegt er grijs pigment aan toe. Dit kan ook. Met onze pigmenten kunt u alle kanten uit!

  Betonverf buiten zwart, kies topkwaliteit!

  Onze zwarte betonverf voor buiten is van de hoogste kwaliteit. U maakt het oppervlak dat u ermee schildert vocht- en vuilafstotend. Uw muur, vloer of andere oppervlakken zijn hierdoor zeer makkelijk te onderhouden. Eens de betonverf is aangebracht, heeft u er voor heel wat jaren geen zorgen meer over. Als u zwarte betonverf voor buiten bij Betonstunter bestelt, krijgt u gratis ook een set bij geleverd waarmee u de verf makkelijk mengt en verwerkt. Zo hoeft u geen speciale tools in huis te halen en kunt u meteen met uw project starten. Wilt u graag meer weten over zwarte beton verf en de mogelijkheden ervan, of maakt u graag kennis met onze andere producten zoals beton cire of kalkverf? contacteer ons nu. Wij staan voor u klaar!

  Handleiding

  Lees onze tips en adviezen.
  Met onze korte en lekker leesbare handleiding wordt elke klus of project een fluitje van een cent. Heb je toch vragen? Pieker en ploeter niet verder, maar neem contact met ons op.
  Download handleiding
  Betonverf buiten – Zwart
  € 35,-
  € 31,50
  Betonverf buiten – Zwart
  1 liter / 4-5m2
  Voor 12 uur besteld is dezelfde dag verzonden
  Toevoegen aan winkelwagen