Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Lavasteen Kleurstaal | 112 Turin

   € 1,95 Binnen 1 - 3 werkdagen in huis
   ✓ Ervaar de structuur en kleur in het echt
   ✓ Extra groot formaat voor de beste indruk
   ✓ Ontvang 10% korting na aankoop van een staal... Toon meer

   Offerte ontvangen voor je lavasteen gietvloer?

   Vraag een gratis prijsindicatie aan. Je hoeft hier niets voor te doen, je ontvangt vanzelf een prijs inclusief eventuele verwerkingskosten van een van onze partners.


   Productomschrijving

   Bestel een lavasteen staal

   Onze handgemaakte lavasteen gietvloerstalen bieden een betrouwbaar referentiepunt om de kleurechtheid te beoordelen. Ze tonen onze authentieke lavasteenkleuren nauwkeurig zoals u ze hebt besteld, en laten u de unieke textuur van onze lavasteen volledig ervaren. Geen verrassingen meer, want u krijgt precies wat u ziet, en u kunt de kleur en textuur beoordelen op uw oppervlak.

   Bestel nu een kleurstaal en ontvang een kortingscode voor 10% korting op producten van Betonstunter!

   Let op! Kleurstaal is op borg 

   Dat wil zeggen dat u uw geld terugkrijgt van alle aangekochte kleurstalen zodra u de kleurstalen inclusief ingevuld herroepingsformulier naar ons terugstuurt nadat u een keuze hebt kunnen maken. Hoeft u dit geld niet terug? Dan mag u de kleurstaal ook houden. 

   De weergave van kleuren op beeldschermen kan variëren. Daglicht is hierbij essentieel. Daarom adviseren we om de kleur zorgvuldig te kiezen afhankelijk van de lichtinval in uw ruimte. In een donkere, kleine ruimte kan een iets lichtere tint helpen om de ruimte groter te laten lijken. Als u daarentegen veel natuurlijk licht hebt in een grote ruimte, kunt u experimenteren met diepere, donkere kleuren voor een luxe uitstraling.

   Lavasteen gietvloer

   Een lavasteen gietvloer staat bekend om zijn krasbestendigheid en duurzaamheid. Met deze eigenschappen is de lavasteen gietvloer een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een vloer die lang mooi blijft, zelfs in een druk huishouden. Bent u dus opzoek naar een vloer die niet alleen mooi is maar ook bestand tegen ruw gebruik? Dan past een lavasteen gietvloer perfect bij u!

   Krasvrije gietvloer

   Krasbestendigheid is een vaak genoemd nadeel van traditionele gietvloeren. Schuivende meubels, naaldhakken en hondennagels kunnen allemaal krassen veroorzaken op uw gietvloer.

   Een lavasteen gietvloer staat juist bekend als de krasbestendige gietvloer. Het materiaal is zo hard dat de gietvloer krasvrij is, dit wordt aangetoond in de onderstaande video waarin we met een muntstuk en stanleymes over het oppervlak schrapen zonder enige schade. Aangezien een huis bedoeld is om in te leven is het altijd een fijn idee dat uw gietvloer mooi blijft en dat u er natuurlijk lang van kunt genieten. 

   Zelf aanbrengen?

   Hoewel het aanbrengen van een lavasteen gietvloer aantrekkelijk lijkt voor de handige doe-het-zelver adviseren wij een professional in te schakelen vanwege hun expertise, ervaring en gereedschappen. Professionele installatie zorgt voor kwaliteit, duurzaamheid, garantie, tijdsbesparing, en minimaliseert fouten en gezondheidsrisico's. Op lange termijn zijn de voordelen van professionaliteit de investering waard.

   Meer weten?

   In onze handleiding staat uitgebreide informatie over de volgende onderwerpen:

   • Aanbrengen van lavasteen
   • Toepassingsmogelijkheden
   • Hoe het lavasteen-systeem werkt
   • Opslag, vochtbestendigheid en verbruik van materialen
   • Gereedschappen
   • Verbruik
   • Onderhoud
   • Veiligheidsvoorwaarden

    

   Bekijk hier onze kleurstalen

   Handleiding

   Lees onze tips en adviezen.
   Met onze korte en lekker leesbare handleiding wordt elke klus of project een fluitje van een cent. Heb je toch vragen? Pieker en ploeter niet verder, maar neem contact met ons op.
   Download handleiding
   Lavasteen Kleurstaal | 112 Turin
   € 1,95
   Lavasteen Kleurstaal | 112 Turin
   Kleurstaal
   Binnen 1 - 3 werkdagen in huis
   Toevoegen aan winkelwagen