Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Lavasteen Gietvloer Pakket | 118 Sirmione

   € 298,75 Binnen 1 - 3 werkdagen in huis
   ✔ Kant & Klaar pakket incl. coating
   ✔ Onderhoudsarm en krasarme vloer met luxe uitstraling
   ✔ Volledig waterdicht bij gebruik van coating... Toon meer

   Offerte ontvangen voor je lavasteen gietvloer?

   Vraag een gratis prijsindicatie aan. Je hoeft hier niets voor te doen, je ontvangt vanzelf een prijs inclusief eventuele verwerkingskosten van een van onze partners.


   Productomschrijving

   Let op: beeldschermkleuren kunnen afwijken van de daadwerkelijke kleuren. Ook lichtinval kan een kleur op de vloer en de sfeer in de ruimte voor een groot deel bepalen. Koop daarom altijd eerst een kleurstaal of een proefpakket. Bestel nu een kleurstaal en ontvang een kortingscode thuis van 10% korting op producten van Betonstunter!

   Lavasteen gietvloer

   Een lavasteen gietvloer staat bekend om zijn krasbestendigheid en duurzaamheid. Met deze eigenschappen is de lavasteen gietvloer een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een vloer die lang mooi blijft, zelfs in een druk huishouden. Bent u dus opzoek naar een vloer die niet alleen mooi is maar ook bestand tegen ruw gebruik? Dan past een lavasteen gietvloer perfect bij u!

   Krasvrije gietvloer

   Krasbestendigheid is een vaak genoemd nadeel van traditionele gietvloeren. Schuivende meubels, naaldhakken en hondennagels kunnen allemaal krassen veroorzaken op uw gietvloer.

   Een lavasteen gietvloer staat juist bekend als de krasbestendige gietvloer. Het materiaal is zo hard dat de gietvloer krasvrij is, dit wordt aangetoond in de onderstaande video waarin we met een schroevendraaier over het oppervlak schrapen zonder enige schade. Aangezien een huis bedoeld is om in te leven is het altijd een fijn idee dat uw gietvloer mooi blijft en dat u er natuurlijk lang van kunt genieten. 

   Is lavasteen waterdicht?

   Ja, een lavasteen gietvloer is waterdicht. Wel adviseren wij vloeistoffen met sterke kleuring zoals rode wijn direct weg te halen. Als u dat niet doet, kan het zijn dat de vloeistof een verkleuring achterlaat.

   Ondergronden

   Dankzij zijn veelzijdigheid kan onze Lavasteen Gietvloer worden aangebracht op verschillende ondergronden, zoals hout, cementdek, tegels en MDF. Heeft u een andere ondergrond? Vraag ons gemakkelijk via whatsapp of de chat om advies. Over het algemeen is lavasteen geschikt voor bijna alle ondergronden.

   Schoonmaken

   Omdat een lavasteen gietvloer naadloos wordt aangebracht is deze hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Gebruik simpelweg een natte doek, dweil of een stomer om uw vloer weer spik-en-span te maken.

   Bij het stofzuigen van de vloer adviseren wij een stofzuiger met een zachte borstel. Voor het dweilen van de vloer adviseren wij een microvezel dweil, dit kan gewoon met lauw/warm water. Let wel op, gebruik geen chemische of bijtende schoonmaakmiddelen, aangezien deze de beschermende coating kunnen beschadigen.

   Vloerverwarming

   Aangezien veel woningen zijn voorzien van vloerverwarming is het natuurlijk handig dat u vloer hiermee gecombineerd kan worden, met een lavasteen gietvloer is dit geen enkel probleem! 

   Zelf aanbrengen?

   Hoewel het aanbrengen van een lavasteen gietvloer aantrekkelijk lijkt voor de handige doe-het-zelver adviseren wij een professional in te schakelen vanwege hun expertise, ervaring en gereedschappen. Professionele installatie zorgt voor kwaliteit, duurzaamheid, garantie, tijdsbesparing, en minimaliseert fouten en gezondheidsrisico's. Op lange termijn zijn de voordelen van professionaliteit de investering waard.

   Meer weten?

   In onze handleiding staat uitgebreide informatie over de volgende onderwerpen:

   • Aanbrengen van lavasteen
   • Toepassingsmogelijkheden
   • Hoe het lavasteen-systeem werkt
   • Opslag, vochtbestendigheid en verbruik van materialen
   • Gereedschappen
   • Verbruik
   • Onderhoud
   • Veiligheidsvoorwaarden

   Verbruik

    Product Verbruik
    Primer +/- 100 gram per m2
    Lavasteen Base +/- 900 gram per m2
    Lavasteen Finish +/- 700 gram per m2
    Toplaag (coating)  +/- 100 gram per m2

    

   Bekijk hier onze kleurstalen

   Handleiding

   Lees onze tips en adviezen.
   Met onze korte en lekker leesbare handleiding wordt elke klus of project een fluitje van een cent. Heb je toch vragen? Pieker en ploeter niet verder, maar neem contact met ons op.
   Download handleiding
   Lavasteen Gietvloer Pakket | 118 Sirmione
   € 298,75
   Lavasteen Gietvloer Pakket | 118 Sirmione
   5m2
   Binnen 1 - 3 werkdagen in huis
   Toevoegen aan winkelwagen