Handleidingen »
0
Sluiten

Categorieën

Filters

   Kalkverf - Bruine tinten

   Kalkverf in de mooiste kleuren voor een mooie prijs! Een volledig en 100% ecologisch product. Toon meer
   Wij helpen je graag met zoeken.
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Kalkverf bruin

   Een bruine tint geeft aan een interieur een natuurlijke uitstraling. Bruin is een aardetint en daardoor krijgt u een natuurlijk effect in uw woning. Kalkverf in bruin is makkelijk te combineren met andere aardekleuren zoals beige, grijs en groen. Ook zacht roze of zacht blauw zijn tinten die best wel bij kalkverf in bruin passen. Vraag hierover meer raad aan onze medewerkers en onze stylisten. Zij helpen mee om uw project te laten slagen!

   Waarom kiezen voor kalkverf bruin?

   Kalkverf is vervaardigd op basis van water en kalk. Het is een 100% natuurlijk en ecologisch verantwoord product. Bruine kalkverf dekt heel goed. U heeft relatief weinig nodig voor een mooi resultaat. Heeft u zeer poreuze muren of ondergrond? Breng dan eerst een primer aan. Kalkverf is ademend en daardoor hoopt het vocht zich niet op in uw muren. U kunt de kalkverf in bruin zowel binnen als buiten toepassen. Maar net zoals onze beton ciré of betonlook verf, is kalkverf niet 100% waterbestendig. Voor bepaalde toepassingen is een toplaag met sealer wel noodzakelijk. Deze beschermt uw muren of wat u ook met kalkverf afwerkt tegen vocht en vuil. Denk bijvoorbeeld aan de achterkant van uw keuken of de muren van badkamers en douches. U leest hier elders op onze site alles over of u vraagt het gewoon aan onze klantenservice. Wij gaan voor kwaliteit, zowel in onze producten als in onze service!

   Uw kalkverf bruin bestellen bij Betonstunter

   Met enkele muisklikken haalt u die hoeveelheid bruine kalkverf in huis die u nodig heeft. Wilt u meerdere tinten of grote hoeveelheden? Dit kan ook! Wij hebben namelijk onze eigen productieafdeling en daardoor kunnen wij altijd zeer snel leveren. Ga ook eens een kijkje nemen bij onze pigmentstoffen. Hiermee kunt u kalkverf maken in heel wat meer bruine tinten dat u op onze website vindt. Met andere woorden: u maakt zelf uw kalkverf in bruin op maat!